Değişimin Böylesi 20

Bize yer gösteren kadın çıktıktan sonra “abi bak bilgin olsun bunlar sikişmez sadece eliyle ve ağızlarıyla çalışırlar” dedi. Bende “o kadarını biliyorum dostum merak etme” dedim. “Ben söyliyeyim de”dedi.

Oda gayet genişti. Ses izolasyonu yapıldığı belliydi. İki tane masaj yatağı, 4 tane küçük step tahtasından biraz yüksek oturak gibi bişeyler vardı. “Bunlar ne işe yarıyor?” Dedim. “Abi boy yükseltmekten başka bi işe yaramıyor. Bazen yetişemedikleri bölgeye ordan ona çıkarak ulaşıyolar” dedi. Masaj yatağı alçaktı. Masaj yapan her yere rahat ulaşabilirdi. Anlamamıştım ama neyse diyerek düşünmeyi bıraktım. Güvenlikçi çocuk soyunmaya başladı. Bende üstümü çıkarmaya başladım. Pantolon derken baksır ile kalmıştık ikimiz. Bizim eleman bana bakmadan baksırı da çıkardı. Şimdi aleti ortadaydı. Temizlemişti etrafını. Gayet iyi boyutta görünüyordu inik hali. Ama inceydi. Belli oluyordu. Doğrulup bana bakınca “abi çıkarsana sende. Utanma” dedi. Çıkardım. Bakıp “maşallahın var Çok kalın bişey bu”dedi. Seninki de iyiymiş diyip birbirimizin aletlerine iltifatlarımızı da eksik etmedik. Yatağa uzanıp örtüyü tam penis bölgesine örttü. Bende aynısını yaptım. Bi kaç dakika sonra içeri gülüşmeler eşliğinde iki kişi girdi. İçeri girince gülüşmeler kesildi. Çevirip kafamızı baktık. İki tane fıstık girmişti içeri. Ben hani lan trans diye düşünürken benim yanıma geleni dikkatlice inceleyince trans olduğunu anladım. Ama ne trans görmelisiniz. Kadından farkı yok. Bir afet. Diğer kadın da çok güzeldi. Ancak göğüslerini

beğenmemiştim. Masaj koltukları birbirine gayet yakındı. Elimi uzatsam diğerine değecek kadar vardı. Bizim eleman bana dönüp kaş göz işareti yaptı. Bende güzel der gibi dudaklarımı sıktım. Kadınlar mumları ve tütsüleri yaktı. “Evet Beyler rahatlayın gevşeyin ve kendinizi zevke bırakın” dedi kadın olan. Trans hiç konuşmadı. Yüzümüzü aşağı gömdük ve kendimizi onlara bıraktık. Transın elleri gerçekten çok iyiydi. Omuzlarımı ovuyor sırtımı resmen eziyordu. Ellerini kalçalarıma kadar indiriyor. Belimden tekrar yukarı çıkıyordu. Havluyu biraz aşağı çekti. Şimdi kalçalarımın bi kısmı dışarı çıkmıştı. Oraya kadar rahat bir şekilde masajını yapıyordu. İyice rahatlamıştım. Resmen erimiştim elinin altında. Beni sikse hiç bişey demeyecek kıvama gelmiştim yani. Bi süre sonra havluyu bu sefer yukarı çekti şimdi taşaklarım ve deliğime kadar olan bölge dışardaydı. “Hımm kılsızmış”diyerek güldü. Diğer kadında gülerek eşlik etti. Hatta bizim eleman bile güldü. Bense gülünecek bişey görmedim. Şimdi trans bacaklarımı ovuyor kaslarımı gevşetiyordı. Elleriyle nerdeyse taşaklarıma kadar çıkıyor ve sonra geri indiriyordu. Zaten kalkmış olan aletim yatağı delecek gibiydi. Yaklaşık 10 dakikalık bacak masajı da bittikten sonra eli kalçalarımın üstüne geldi. Ellerinden biri aletimi alttan çekip çıkardı ve taşaklarımı ovmaya başladı. Diğer eli ise deliğimin etrafına yerleşti. Şimdi etrafına ufak baskılar uyguluyordu. Sanki çevresini yumuşatmaya çalışıyordu. Bense zevkten kıvranmaya başlamıştım. Parmağını deliğimin etrafında gezdiriyor ama kesinlikle tam deliğe baskı uygulamıyordu. Bi süre böyle devam etti. Artık yettiğini düşünmüş olacak ki parmakları artık deliğimde diğer eli ise taşaklarımda dolaşıyordu. İyice azmıştım. Deliğime uyguladığı baskı beni zevke getirmişti. Muhtemelen penisimin ucundan zevk suları akıyordu. Derken ufak bir acı hissettim deliğimde kıpırdanınca “şişşş sakin ol. Çoğu gitti bile” dedi. Derken biraz daha acı hissettim sonra bir karıncalanma ve gıdıklanma gibi tam anlatamayacağım kadar değişik bir his yayıldı bedenime. Sonra da deliğim de zevk bir zevk patlaması yaşadım. Transın deliğime uyguladığı baskı beni acayip azdırmıştı. Bi süre deliğime uyguladı baskıyla müthiş zevk aldım. İnliyordum resmen. Kafamı kaldıracak gücüm bile yoktu ama diğer tarafta bizim elemanın ohh sesi geliyordu. Tahminimce 10 dakika boyunca deliğime yayılan zevk devam etti. Artık çıldırma noktasına gelmiştim. Ve kasılarak boşaldım. “Aaa boşaldı bu” dedi. Şurdan peçete getireyim diyip parmaklarını deliğimden çekince anladım aslında beni parmakladığını. Deliğim müthiş bir zevk patlaması yaşıyordu. Peçeteyle sildi yatağı. Peçeteyi attı ve parmaklarını tekrar deliğime getirdi. Tekrar aynı hazzı aldım. Beni resmen parmaklıyordu. İçimi garip bir his doldurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir