Değişimin Böylesi 18

Saat 20.30 gibi Hasan çoktan ikna olmuş tatlısını yiyordu. Yemek masasında biz de bilgisayarına algoritmayı yükledik. Memnun bir şekilde ayrıldık. “Saat geç oldu gerisine yarın bakarız” dedi Arda. “Dur bakalım bi arayalım” dedim. “Bu saatte insanlar rahatsız edilmez” dedi bilmiş bir tavırla. “Bak Ardacım bu insanlar paradan para kazanıyor. Bunun için gerekirse sabaha kadar uyumazlar” dedim. “Kimi arıyoruz deniz bey mi” dedim. “Evet” dedi Arda. Ve telefonu çevirdim. Telefonu bir bayan açtı. “Merhaba Deniz Hanım” dedim bozuntuya vermeyerek. Kendimi tanıttım ve müsaitseniz size Ankaranın en güzel yerinde bir kahve ısmarlamak ayrıca da algoritmayı göstermek isteriz”dedim. Kadının sesinden dominant olduğu belliydi. “Kaldığım otelin lobisinde yarım saat sonra görüşelim” dedi. Otele geçtik. Lobide beklemeye başladık. Ben yine aynı taktikle kimle görüşeceğimi araştırmıştım. Kadın geldiğinde gayet sert mizaçlı birini gördüm. Yalnız dikkatimi çekti kadın Ardadan gözlerini alamıyordu. Bi süre konuştuk. Ardaya da sorular soruyordu. Algoritmayı beğenmek ile beğenmemek arasındaydı. Kadın daha çok malınızı alırım ama bu gece birinizi de alırım der gibiydi. Bu kişi ise kesinlikle ben değildim. Ardaya gözünü dikmişti. Bi süre sonra izin isteyip kalktı. Lavaboya gitmişti. Ardaya döndüm. “Bak dostum bu gecenin müşterisini de kapmak istiyosak kesinlikle bu kadını götürmelisin. Kadın seni yiyecek gibi bakıyor. Bu kadını sikersen en ballı müşterimiz bu olur” dedim. “Saçmalama ben yapamam” dedi. “Ben sana ortamı hazırlıyacağım gerisi sende” diyerek kestirip attım. Daha Arda bişey söylemeden kadın gelmişti bile. “Deniz Hanım bakın şöyle yapalım. Sizin bilgisayarınıza algoritmayı kuralım. Siz inceleyin ve deneyin beğenirseniz şirkete de kurarız” dedim. “Ortağım Arda Bey bilgisayarınızı kurma işini halleder” dedim.

Kadın “ama bilgisayarım şu an odamda. Ben siz kendi bilgisayarınızdan gösterirsiniz diye düşünerek getirmedim”dedi. “Hiç sorun değil. Sizin için de sıkıntı yok ise odanıza çıkıp bilgisayarınıza kuralım” dedim. “Tabi sıkıntı yok gidelim o zaman” dedi. Kalkıp asansöre doğru yürürken telefon gelmiş gibi numara yaptım. Deniz hanımdan uzaklaşıp konuşuyor numarası yaptım. Döndüm ve “sizden af diliyorum acil bir aksama olmuş şirkette. Arda Bey sizinle ilgilense olur mu?” Dedim. Kadın Ardayı keserek “memnun olurum” dedi. Ardaya kafamla selam verip çıktım. Taksi çağırdım ve güle güle eve kadar gittim. Saat 10 olmuştu. Site kapısına gelince güvenlikçi çocuk aklıma geldi. Aradım. “Merhaba Taner abi”diyerek açtı. “Dostum kusura bakma anca işler bitti. Mesain yoksa hadi gidelim” dedim. “Abi daha konuşamadık bile. Hemen mi gitmek istiyorsun?”Dedi. “Yav konuşulacak neyi var ki gidecez masaj yaptırcaz. Sen konum at alayım seni “ dedim. “Abi çok yakınım sen ana caddeden gel ben yol kenarında olucam. 1 km” dedi. Yola çıkıp güvenlikçi çocuğu aldım.

“Abi dur hele kenarda nasıl bir şey istiyorsun anlat bakayım” dedi. “Olm nasıl bişeyimi var işte masaj” dedim. “Abi sen bilmiyorsun burda her türlü ortam var” dedi. “Nasıl yani” dedim. “Abi uzakdoğulusu var rusu gürcüsü var, masaj yapanı, boşaltanı, full penatrasyonu hatta isteğe göre trans ve erkeği bile var” dedi. “Oha” diyebildim sadece. “Gerçekten mi lan? Yuh” dedim. “Abi meşrebine göre” dedi. “Sen hangisini tercih ediyorsun”dedim. “Abi bana bakma sen” dedi. “Neden lan?””Abi bende her numara var. Benim libidom yüksek ben her ortama girerim” dedi. “En son hangisinden memnun kaldın ona gideyim”dedim. “Şey” dedi çekinerek. “Abi yanlış anlama ama takıntıların yoksa transı öneririm”dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir