Değişimin böylesi 15

Kahveleri içerken bile birbirimizi gözlerimizle yiyiyorduk. Bitince hemen kalktık. Yakınlarda bir restorana geçtik. Yemekler yendi o sırada birbirimizi bayağı tanıdık. Selen öğretmenmiş. Okulların kapanmasına çok az blr zaman kalmış. Ailesi antalyadaymış. Tatil girince onların yanına gideceğini söyledi. Yazın da tayin isteyecekmiş. Ankara da çok anı biriktirmiş. Bu da güzel bir anı olarak kalsın istemiş. Bu yüzden beni terslememiş falan filan. Yemekler yendi ve kalktık. Taksi çağıracakken onu durdurdum. Aracımın ilerde otoparkta olduğunu söyledim. Birlikte araca yürüdük. “Sana mı gidelim bana mı” dedim. “Sen daha dün yeni gelmişsin. Yerleşmemişsindir bile”dedi. Haklıydı. Ona geçtik. Evine girince oturma odasına buyur etti. “Üstümü değiştirip geliyorum” dedi. “Değiştirmene gerek yok zaten çıkarıcam” dedim. Gülümsedi ve dudaklarıma yapıştı. Orda soymaya başladım onu. Küçük göğüsleri avcumun içindeydi artık. Askısını indirip sütyenini bi hamlede çıkardım. O da benim gömleğimin düğmelerini açmaya başladı. Açtıktan sonra beni koltuğa itti. Dizlerinin üstüne çöküp kemerimi açmaya başladı. Pantolonumu indirdi yavaşça. Aletimi baksırın üstünden eline aldı. “Wow çok kalın” dedi. “Biraz öyle” diyip tekrar dudaklarını yapıştım. Öpücüklerden sonra yine arkama yaslandım ve aletimi çıkarmasını bekledim. Elinde kocaman duruyordu. Kız minyondu biraz. Yavaşça ağzına almaya başladı. Kazık gibi olmuş aletimi gırtlağına değecek kadar ağzına alıyor öğürüp çıkarıyordu. Bi süre yaladıktan sonra onu kaldırdım. Ve şortunu çıkardım. Altında tanga vardı. Tangayı görmek beni daha da azdırdı. Kalçalarından tutup kendime çektim. Koltukta iyice aşağı doğru kayıp üstüme gelmesini sağladım. Şimdi vajinası tam önümdeydi. Gayet temiz ve bakımlıydı. Hemen vajinasını emmeye başladım. Zevkten saçlarımı sıkıyor kafamı okşuyordu. Derken bir hışımla dönüp vajinasını önüme tekrar getirdi. Ama bu sefer kendi de penisimi yalayabiliyordu. Şimdi daha iyi sakso çekiyordu. Bi süre sonra yorulmuş olacakki arkası bana dönük bir şekilde yavaşça penisimin üstüne oturdu. Senkronize bir şekilde zıplamaya başladı. Kendinden geçmişti resmen ben sırtını okşarken kendini bana iyice yaslamış bir şekilde giriş çıkışa devam ediyordu.

Şimdi inlemeleri artmıştı ve kasılarak boşaldı. Hemen içinden çıkardım ve doggy pozisyonuna geçtim. Saçlarını sanki bir ata biniyormuş gibi tutmuştum. Her sert girişimde taşaklarım kalçalarına vuruyor ve şlap şlap sesleri çıkıyordu. O pozisyonda biraz siktikten sonra bacak omuz yaptık. Gözlerini gözlerimden ayırmıyor sikilirken bile beni etkilemeye çalışıyordu. Artık yavaş yavaş ben de orgazmın doruklarına ilerliyordum. Gitgide hızlandım artık sona gelmiştim. “Geliyorum” dedim. “Sakın içime boşalma göğüslerime boşal” dedi.

Bir hışımla içinden çıktım. Hemen önümde diz çöküp memelerini birleştirdi. Ben ise yüzüne doğru nişan almıştım. Derken sıktığım penisimi bıraktım tazyikli bir şekilde yüzüne attırdım. Ağzını açtı ikinci fışkırma ağzına girdi daha sonrası ise fışkırmadığı için penisimin ucundan memelerine damladı. Dudaklarında hala spermlerim varken dudaklarına yapıştım. Bi kaç saniyelik emme ve öpüşmeden sonra dudaklarını bıraktım. Kafasını penisime bastırdım. Şimdi tekrar sakso çekiyordu. Bi eliyle de taşaklarımla oynuyordu. Çok keyifliydi. Derken penisim indi ve ben de koltuğa çöktüm. Aletimin içine almadan yüzünde ve göğüslerindeki döllerle kucağıma oturdu sürtünüyordu ve deli gibi öpüşüyorduk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir