Değişimin Böylesi 12

Artık herşey hazırdı. Güvenlikçiye bahşiş uzattım. Ama almadı. Almalarının yasak olduğunu söyledi. Israr etmeme rağmen almadı ve ekledi “efendim burası bir otel değil. Bu bizim görevimiz ve kesinlikle alamayız. “ “madem öyle yardımların için teşekkür ederim” dedim. Karşılıklı İyi geceler diyerek kapıyı kapattım.

Dairenin ışıklarını açtığımda karşımda mükemmel bir ev vardı. Evi gezdim önce. Bir yatak odası bir misafir yatak odası bir oturma odası mutfak ve 3 banyo vardı evde. Biri koridor banyosu diğerleri ebeveyn banyolarıydı. Oturma odasında sehpanın üzerine yerleştirilmiş özel bir broşür vardı. Broşürde evinize hoşgeldiniz yazıyordu. Evin akıllı ev teknolojisine sahip olduğu mutfakta ayrıca gizlenmiş bir oda olduğunu broşürde gördüm. Gizli oda gerçekten büyüktü. Bu gizli odada çamaşır ve kurutma makineleri, kiler ve eşyalarımı koyabileceğim büyükte bir alan vardı. Mutfakta ortada bir ada vardı. Ayrıca bir duvarı site manzaralı tamamen camdan oluşuyordu. Oraya da yemek masası koymuşlardı. Işıklar yandığında bile dışardan görünmediğini belirttikleri küçük bir not eklemişlerdi broşüre. Oturma odası da boydan boya cam sayılırdı. Eve dibim düşmüştü. Tv duvara gizlenmiş ve akıllı ev kumandası ile duvardan çıkıyordu. Altında şık bir şömine vardı. Tabi görüntüydü sadece. Gerçekten yanmıyordu. Yerden ısıtmalı bir evdi. Broşürü de alıp yatak odasına geçtim. Çok yorulmuştum. Daha iş başı yapmama 3 gün vardı. O yüzden evi incelemeyi sonraya bırakırım diyerek çırılçıplak soyunup yatağa uzandım. Broşürü elime alıp incelemeye başladım. Yatak odasında bir giyinme odası olduğunu farkettim. O da gayet genişti. Ayrıca banyosunda duş ve jakuzi vardı. Yerler tamamen halıfleks kaplıydı. Sitenin kendi temizlikçileri vardı ve aidata dahil olarak siz istediğinizde gelip temizlik yapıyorlardı. Evin içine akıllı temizlik robotu ve bir de şarjlı büyük süpürgelerden koymuşlardı. Şirketim gerçekten paraya kıymıştı. Açıkçası ben bu kadar değerlimiyim diye düşünmeden edememiştim. Broşürün sayfalarını çevirdikçe site ile ilgili daha fazla bilgiler edindim. Mesela misafir araçların ayrı bir otoparkı vardı ve misafirler bloklara buggy ile getiriliyordu. Sitenin kendi elektrikçisi doğalgazcısı klimacısı vardı. Sitenin marketi de vardı ve Market alışverişlerini kapıcılar yapıyordu. Sitenin büyük bir restoranı spor salonu ve havuzu vardı. En sevdiğim yanı da bu oldu. Havuz 24 saat açıktı. Ve kapalı havuzdu. Sıcak ve soğuk olmak üzere 2 havuz vardı. Ayrıca kamelyalar çocuk parkları gibi bi sürü alanı vardı. Daireler ses geçirmez şekilde tasarlanmıştı. Yani tek kelime ile mükemmel ötesiydi. Acaba şirket buraya ne kadar ödüyor diye düşünmeden edemedim. Çoktan izmiri unutmuştum bile.

Broşürü incelerken iyice uykum geldi. Komodinin üstündeki kumandayı aldım ve ne işe yarıyor diye inceledim. Heralde akıllı evindir diye düşünerek açma kapatma tuşuna bastım. Yatağın karşısındaki duvar yavaşça hareket etti ve ordan da bir tv çıktı. Şöyle bir kanalları gezdim. Her türlü kanal vardı. Ayrıca dizi film platformları da vardı. Üyeliğini almanız yeterliydi. Ayrıca porno kanalları da vardı. Bu harikaydı. Gamze aklıma geldi. Şimdi burda olsaydı birlikte jakuziye girer orda sevişirdik diye düşündüm. Azmıştım. Penisim de sertleşmişti. Bi 31 patlatayım dedim. Yeni evin ilk cenabetliği hayırlı olsun diyerek bi 31 yapıştırdım. Üstüme boşaldım. Kalkıp bi duş alıp yorgunluğu atacak ve uyuyacaktım. Banyoya gittim. Göbeğim ve göğüslerime kadar gelen spermleri tam yıkayacakken tadına bakmak istedim. Elimi değdirip birazını dudaklarıma getirdim. Dilimi değdirdim. Tadı tuzlu ile tuzsuz arasında bi noktadaydı. Ancak tadını bir kere alınca sanki boğazında her yutkunmada o değişik tadı hissediyordun. Suyun altına girdim. Vücudumu güzel bir şekilde yıkadım. Banyoya konmuş tek seferlik şampuanları kullandım. Zaten alışveriş yapmamıştım daha. Bunları sabah hallederim diyerek banyo havluma sarılıp duştan çıktım. İyi gelmişti gerçekten. Kurulanıp yatağa uzandım. Ve güzel bir uykuya daldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir