Değişimin Böylesi 4

Gamze penisimi yavaş yavaş içine almaya çalışırken yüzünde zevk ile karışık acı da vardı. Daha önce anal seks yaptığı aşikardı ancak bu kadar kalınını almışmıydı bilinmez. O tüm hatlarını bana sergilerken bense manzaranın tadını çıkartıp içine girmenin sıcaklığının keyfine varıyordum. Gamze kendinden beklenmeyecek şekilde biraz zaman biraz yavaş hareketlerle penisimin tamamını içine aldı ve derin bir oh çekti. Bacağı titriyordu. Zorlandığı çok açıktı ama vazgeçmeye bu zevkten mahrum kalmaya hiç niyeti yoktu. Yavaşça ellerini arkaya atıp vajina ve göt deliğini aletimle birlikte bana net sergilemeye başladı. Üstümde inip kalkıyordu ama bunu öok yavaş ve dikkatlice yapıyordu. Deliği daha tam alışmamıştı. Bacağının titremesi ise geçmişti. Yaklaşık 2-3 dakikalık oturup kalkmalardan sonra heralde rahatladı ki vücudunu öne getirdi. Ben kafamın altında birleştirdiğim kollarımı çıkartıp Gamzenin dolgun memelerini sıkmaya okşamaya başladım.

Gamze hızlanıyordu ve inlemeleri derinleşmişti artık. Dizlerini vücudumun yanına koyup ileri geri yapıyordu. Bende kalçalarını kavramış ona yardım ediyordum. Göğüsleri ağzımda kalçaları ellerimde bana müthiş bir keyif yaşatıyordu. Tam tekrar arkasına geçmek için hareketlenmeyi düşünürken kendiyle Oynayan Gamze kasılarak boşaldı. O kadar şiddetli kasılıyorduki resmen mengene gibi bacakları ile vücudumu sıkıştırıyordu.

Kasılmaları bittiğinde yüzünü ve vücudunu vücuduma kapatıp durdu. Yüzüme bakıp gülümsedi. Ben ise daha bitmediğini belirtir şekilde gülümsedim ve onu üstümden yavaşça kaldırdım yana kendini attı ve resmen yığıldı. Ben ise “daha bitmedi” diyerek meme ucuna bir öpücük kondurdum. “Offf çok yoruldum” dedi. “Yapma tatlım ikinciyi sen başlattın ben değil” dedim. Ve yüzüstü yatmasını için kolundan tutup onu düzelttim. Şimdi iki elini yüzünün altında birleştirmişti. Ben ise bacaklarının üstüne oturmuş aletimi hafif tükürükleyerek göt deliğine girmek için öne doğru pozisyonumu aldım. Aletimi yavaş yavaş deliğinin içine kaydırdım. Üstüne tamamen yattım, kollarının altından kollarımı geçirerek omuzlarını tuttum ve ayaklarım ile bacaklarını ayırdım. Şimdi aletim içinde ve kıpırdayamaz pozisyondaydı. Yavaş bir şekilde giriş çıkışlara başladım. Köküne geldiğinde biraz öne doğru kaçıyordu ama onu vücudumla resmen kilitlediğim için kaçacak yeri yoktu. Şimdi penisimle resmen içini deşiyordum. Köküne gelince belimi alta doğru bükerek tamamen köklüyordum. Gamze altımdan kaçmaya çalışıyor “Yeter nolursun” diyerek yalvarır hale gelmişti. Hızımı arttırdım. İlk boşalmadan sonra geç boşalacağımdan emin olmanın rahatlığı ile Gamzeyi sert şekilde beceriyordum artık. İnlemeleri iyice arttı. Belli ki acıda vardı. Ama bu onun çok zevk aldığını belli etmesine engel olmuyordu. Ben iyice hızlanmışken ve resmen odada çat çat sesleri yankılanırken Gamze bir kez daha kaskatı oldu. Gözleri kaydı ve ağzı hazzın yüksekliği ile hafif açılarak iniltiler çıkardı. Ben ise hızımı kaybetmemiştim. Yaklaşık 1 dakika sonra artık bende boşalacak seviyeye gelmiştim. Gamzenin de götünü resmen deşmiştim artık.

Buna rağmen kadın partnerine gerçekten önem veriyordu itiraz etmiyor. Uyuma devam ediyordu. Yüzünde “bitsin artık bu” ifadesi yoktu. Dudaklarıma ulaşmak için yüzünü kaldırıyor. Parmaklarımı emiyordu. Ben doruk noktasına gelmek üzereyken “sakın içime boşalma ağzımda istiyorum hepsini” dedi. Ve o daha cümlesini bitirirken ben içinden bi hışımla çıkıp sıktığım penisimi ağzına kadar yaklaştırdım. Gamze dudaklarını açmış dilini dışarı çıkarmıştı ve ben ılık ılık tüm döllerimi onun kıpkırmızı dudaklarına boşalttım. Yığılıp kaldım. Ter içindeydim. Gamze ağzındaki döllerle yığıldığım yerde bana sakso çekmeye devam etti. İçim gıdıklanıyor kendimi geri çekmekten alamıyordum. Sonunda bırakıp yine ağzındaki döllerle dudağıma yapıştı. Bu sefer ben de çok istekli bir şekilde dudaklarını öptüm. Döller yanaklarımızdan akarken Gamze sonunda göğsüme yattı.

Bir süre sessizce uzandık. Sessizliği Gamze bozdu. “Hoşuna gitti mi” dedi. O sırada mayışmış ve olanları düşünüyordum. İlk defa deliğime biri dokunmuş hatta parmağını sokmuştu. Yetmezmiş gibi bi de kendi spermlerimin tadına bakmıştım. Tiksinmek ile libidodan dolayı istemek arasında gidip geliyordu düşüncelerim. Sanki gülü seven dikenine katlanır deyimi tam anlamıyla buydu. Gamze gibi bir kadınla seks müthişti. Ama onun defosu da bana yaptığıydı. Aslında defo muydu bilinmez ama ilginç bir deneyim olduğu kesindi. Ve gerçekten çok haz almıştım. Bunu kendime itiraf ederken bile utanıyordum nerdeyse. Tekrar Gamzenin sesiyle kendime gelerek bu düşüncelerden kurtuldum. “Hey sana diyorum! Hoşuna gitti mi?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir