Değişimin Böylesi 3

Gamze parmağını bi anda deliğime bastırınca aniden irkildim ve neredeyse üstümden atacaktım Gamzeyi. “Dur sakin ol. Bişey yapmıycam sadece baskı uyguluyorum hoşuna gidecek emin ol” dedi. Kontrolü o kadar çok eline almıştı ki seksin hazzı ve alkolün etkisiyle hiç bir şey diyemedim. Ve izin verdim. Gamze parmağıyla deliğime baskı uyguluyor ama içine parmağını sokmamaya özen gösteriyordu. Bi süre ben Gamzenin vajinasına yüzümü gömmüş o ise aletimi ağzına almış oral yaparken parmağıyla da deliğime baskı uygulamaya devam etti. Ne kadar süre geçti bilmiyorum ama Gamze bacaklarımı kaldırıp deliğimi yalamaya başlamıştı artık. Daha önce böyle birşey yaşamadığım için ne hissedeceğimi bilmiyordum ama kesin olan bişey vardı ki zevkin doruklarındaydım. Şimdi 69 pozisyonunda o benim deliğimi yalıyor ben onun vajinası yalıyordum penisim ise iri göğüslerinin arasında gidip geliyordu. Daha fazla dayanamayıp göğüslerinin arasına boşaldım. Gamze boşaldığımı farkedince dilini penisime getirmiş bi yandan zevk sularımı dilinde döndürüyor bi yandan da oral sekse devam ediyordu. Parmağı ise hala deliğimdeydi. İyice gevşemiş deliğime parmak ucunu sokup çıkarıyordu artık. Bense zevkten uçmuş bir şekilde kafamı geriye atmış öylece yatıyordum.

Gamze beklediğimden daha cüretkar ve cesur çıkmıştı. Şimdi penisimi bırakıp yanıma uzandı eli göğsümde kollarımda geziyordu. Döllerin bulaştığı dudaklarını yüzümde gezdiriyordu. Öpmek için dudaklarıma yanaştığında yüzümü istemsizce çektim. Yanağımı çekip gözlerini gözlerime dikti ve itaat edeceksin der gibi bakarak dudaklarıma yapıştı. O kadar dominanttı ki engel olmadım. Dudaklarımız birleşti tekrar. Şimdi kendi döllerimin tadıyla karışık dudaklarının tadını da alıyordum. Garip hissediyordum. Bu kadarı fazla mı diye düşünmeme bile fırsat vermeden elini penisime tekrar attı. Belli ki daha yetmemişti. Bi süre bi yandan beni öpüp bi yandan penisimle ilgilendi. Daha sonra ağzına tekrar almaya başladı. Çok azgın ve doyumsuzdu. Aletimi boğazının derinlerine itmeye çalışıyor başaramayınca tekrar denemekten çekinmiyordu.

Bu sırada aletim tekrar sertleşmişti. Şimdi Gamze üstüme çıkıp yavaşça penisime oturdu. Üstümde zıplarken kafasını geriye atıp saçlarını sallıyordu. Göğüsleri ellerimden taşıyordu. Onları sabaha kadar keyifle emebilirdim. Artık sıra bana gelmişti bi hışımla Gamzeyi altıma aldım bacaklarını havaya kaldırıp bir anda aletimi derine kadar soktum. Derin inlemeleri odayı dolduruyordu. Hızla sert bir şekilde git gel yapmaya başladım. Ben hızlandıkça kendine çekmeleri arttı. Beni kendine çok güçlü bir şekilde çekerek zevki katlamaya çalışıyordu. Üstünden kalktım ve arkanı dön dedim. Koşulsuz itaat etti. Doggy pozisyonunda içine girdim. Kalçalarını o kadar iyi havaya kaldırmıştı ki gerçekten işini bilen bir kadından beklenecek performansı görebiliyordum. Bi süre bu şekilde gitgele devam ettim. Gayet serttim. Ancak Gamze fazlasını istiyordu. “Parmağını sok” demesiyle kendime geldim. Baş parmağımı deliğine dayadım ve bastırmaya başladım. Kendini kastı. Ve elini elime atarak parmaklarımı ağzına götürdü. Parmaklarımı tek tek emdi ve üstünde hatrı sayılır bir tükürük bırakarak “şimdi dene” dedi. Parmağım hafif bir baskıyla hemen içine kaydı. Artık vajinasına sert darbeler atarken parmaklarımla da göt deliğini parmaklıyordum. O şekilde yaklaşık 5-6 dakika sert giriş çıkışa devam ettim artık yorulmuştum. Bi anda önümden çekilde ve omuzlarıma bastırıp beni tekrar yatağa yatırdı. Ağzını hızla penisime gömüp tekrar orala başladı. Vajinasından çıkan zevk suları sürtünmenin etkisiyle beyaza dönmüş ve penisimin kökünde duruyordu. Gözlerime bakarak oral çekerken onları yalamaktan da keyif alıyordu. En sonunda penisimi iyice tükürükleyip ayağa kalktı. Şimdi yatağın üstünde ayakta duruyordu. Ve yavaşça çömelerek yüzü bana dönük bir şekilde penisimi göt deliğine sokmaya başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir