Barış ve Deniz 4

Denizin başına bunlar gelirken barış annesi Pakizeyi teselli ediyor moral vermeye çalışıyordu.
Barış belli bir süre sonra odasına çıkıp babasının bıraktığı mektupları okuyordu Barış mektupları okurken değişik duygular yaşıyordu.
Barışa babası mafya çetesinin başına geçmesini söylüyordu babası ölüm döşeğinde bile olsa bu çetenin başıydı ve altında numaralar yazıyordu birinci sayfada ve nerede silah deposunun olduğunu hangi örgütlerle iş birliğinde olduğunu yazıyordu ve sakladığı kirli paranın nerelerde olduğunun haritası yazıyordu.
Babası Barış için bir yat bırakmış ve bunun içinde ona hediye bıraktığı silah ve yüzüğü takarak mafya çetesinin hücre evine gitmesini yazıyordu burada tanisman gereken insanlar sana işi öğretecekler yazıyordu.
2 ve 3. Sayfada ise babası içinde kadın isimleri olduğu bir liste bırakmıştı burada bunların adı ve adresleri de yazıyordu burada babasının yıllardır ilişkisi olan onlarca kadının bilgileri vardı.
4 sayfada ise barışa en açık şekilde çocuk sahibi olmasını ve soyunu devam ettirmesi soyadını yaşatmasıni istiyordu.

Barış bu olanları hazmetmeye çalışıyordu ve babasından daha da nefret ediyordu çünkü o bu işlerden yıllardır kaçmak için cabalamisti ama babasının ölümü ile babasının düşmanlarına gün doğmuş ve her an bunlardan biri ile başı derde girebilirdi.

Barış 4 katkı villanın en üst katında olan terasa çıktı viski içip küfür ediyordu. O esnada odanın kapısından annesi barışa seslendi yanlız kalmak istemediğini söyledi ve onu çağırıyordu.
Barış koca şişe viski içmiş ve bundan kaynaklı zor gözleri açık duruyordu uyku ona da çok iyi gelecekti.

Barış annesinin koluna girdi ve beraber barışın yatak odasına gittiler ikisinde kendini yatağa atti. Barışın annnesi Pakize o anda barışa döndü ve ” ne zamandır erkeklere ilgi duyuyorsun” dedi
Barış neye uğradığını şaşırdı ve alkolden mayismis beyni bir anda ayildi durumu toparlamak için ne anlatıyorsun anne dedi. Ama annesi ona Denizin erkek olduğunu anladığını söyledi odalarında seks yaparken onları dinlediğini ve izlediğini söyledi.

Barış şok şok üstüne şok yaşıyordu bugün. Annesine durumu açıklamak için bir şeyler geveledi ama beceremedi annesi ağlamaya başladı bu durumunda soyumuz kuruyacak dedi

Barış annesinin ağlamasına dayanamadı ve bu durum adina endişe etmesinini söyledi ve babasının vasiyetinden bahsetti ve en kısa sürede çocuk yapacağını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir