Yakın Arkadaş

Merhabalar ismimi bilmenize gerek yok şu anlık. Benim bir arkadaşım var ismi Zeynep. Biz geçen sene tanıştık yani 11. Sınıfta ikimizde aynı anaokulundan mezunduk ama birbirimizi tanımıyorduk. 1 yaş geç başladığımız için 18 yaşındaydık. Arkadaşımın yanında çok toksik bir arkadaşı vardı ismi Sinem. Neredeyse zeyneple iletişime gecmeme izin dahi vermiyordu. Bir gün sinem okula gelmedi ve biz zeyneple aynı sırada oturduk. O anda yakın arkadaş olduk artık ne yediğimiz ne içtiğimiz ayrı gidiyordu. Zeynep muhafazakar ailenin tek kızıydı. Ona başta ilgim yoktu ama nedensizce bir gün siyah sudyenini görmüştüm. Bu beni nedensizce azdirdi. O günden bu güne ona çok azginim.
Şu an çıkıyor olmamızı atlamamak lazım.
Peki bu duruma nasıl geldik. Zeynep ile matematik sınavına çalışacaktık. Nerde çalışalım dediğimde bilmem kütüphane olabilir dedi. Orası için fazla sesli konuşuyoruz dedim ve güldük. Ardından benim evime gidelim dedim. Gülerek olur ders çalışalım ama dedi ve güldük.

Eve geldik ve odama geldik.
“Odan güzelmiş” dedi. Bende “Senin kadar olamasa da idare ediyor canım” dedim. Güldü ve sandalyeye oturdu. Biraz ders çalıştık ve bir an yaşandı.
Ders anlatırken bana baktığını fark ettim.
Noldu? Diye sordum ve işte icimden karım olacaksın dediğim o cümle geldi. “Cok tatlı görünüyorsun” dedi. Yaklaştık birden ve dudağıma yapıştı. Birkaç saniyelik öpüşme ardından geri çekildim. Çok şaşırmıştım. Gülmeye başladım birden o da gülmeye başladı. Kalktı ve yatağa geçti.”İstersen tabi” dedi ve eline amından yukarı doğru sürdü. Üstüne yattım ve öpüşmeye başladık. Yaklaşık 2 dakika öpüştük ve üstüme geldi. Pantolunumun düğmesini açtı ve sikim ortaya çıktı. Durmadan yalamaya basladı. Birkaç dakika kendimden geçeceğim şekilde yaladıktan sonra ağzına patladım. Bütün döllerimi yuttu. İnanamıyordum en yakın dediğim kız bana sakso çekmişti. Sonra altıma aldım ve pantolonunu çıkardım. Külotunu nazikçe çıkardım ve evet pespembe. Hafifçe dil attım ve ondan sonra yalamaya başladım. Fena inliyordu birkaç dakika sonra fışkırarak bosaldı. Artık her şeyi çıkarmanın vakti gelmişti. Çıkardık ve memeleri önündeydi. Gayet güzellerdi ama ilk sikmem gereken yerlerden başladım. Kondomu takıp amına hafifçe girdim. Güçlü bir inledi. Bu beni hızlı sikmeye teşvik etti. İlk önce yavaş yavaş sikmeye başladım ardından hızlıca pompalamaya devam ettim. Bir dakika sonra titreyerek boşaldı. Ardından hemen ben boşaldım. Hafif bir şekilde çıkarak kondomu çıkardım. “Cok iyisin devam et lütfen” dedi ve beni öptü. Yanına yattım ve analdan girdim. Kondomsuz sikismek harikaydı hemen sonra bosaldim zaten. Acı ve zevk arası giden Zeynep gözlerime bakarak. “Seni seviyorum” dedi. Opustuk biraz sonra ikimizde duşa girip kiyafetlerimizi giyindik. Zeynepin ablasını arayıp konum attı. Bende o sırada etrafımı temizleyip artik sevgilim diyeceğim insanı bir kez daha öptüm.

Artik sevgiliyiz. Kimse bilmesede ben Zeyneple mutluyum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir