Aldatılmak Hem Acı Hem Zevkli 2

Melek’e de güzel bir sürpriz olacaktı. Kapıyı açıp içeri girdiğimde bir gariplik hissettim. Salona girdiğimde şaşkınlıktan dona kaldım. Hasan kanepede televizyonun karşısına kurulmuş ayaklarıni ortadaki sehpaya dayamıştı. Üzerinde boxer’ından başka bir şey yoktu. Beni görünce, “Hoş geldin ya. Seni beklemiyorduk.” dedi şen bir sesle. Ben hala şaşkın şaşkın bakınırken yatak odasından karım çıktı. Üstünde bir t-shirt dışında bir şey yoktu. Poposunun altı açıktaydı. Güzel bacakları ojeli ayakları ile muhteşem görünüyordu. Oturduğunda her tarafının ortaya çıkacağı bes belliydi. “Aaaa! Kocacığım nerden çıktın sen? Hiç beklemiyordum.” dedi tutuk bir şekilde. Utanmıştı nedense.

Daha önce ki rahat ve meydan okuyan tavırlarının tersine, benim birlikteliklerine şahit olmamdan rahatsız olmuştu. Hasan, “Yahu adam evine gelmiş. Bir hoş geldin demez misin sen?” diye karıma takıldı. Karım “İşim çok deyip duruyordu da.” diye kendini açıkladı. Bana da zoraki bir gülümsemeyle” Hoş geldin kocacığım” dedi. Hasan, “Gel, gel. Otur! heyecanlı olacak maç” dedi. Sanki çok normalmiş gibi oturmak için kanepeye doğru yürüdüm. Karıma dönüp “Hadi güzelim bana ve kocana soğuk birer bira getir” dedi. Ben karımdan böyle bir şey istesem “Kendin alsana!” derdi. Ama ona “Tamam canım” deyip mutfağa giti. Arkasından baktık. Poposun üniformadan açıkta kalan kısmı çok güzel görünüyordu. Yürüyüşü biraz garipti. küçük adımlar atıyordu. Yanına oturduğumda Hasan kulağıma yaklaşıp “Yürüyüşünü görüyor musun?” diye sordu. “Öğlenden beri 3 posta… Sadece Götten siktim…Ondan kaportası kaydı”. Nasıl bir adamdı bu ya? Bana nasıl söylerdi bunları? Karıma nasıl yapardı bunları? Karım bu adamdan nasıl hoşlanırdı? İyice bozuluyordum duruma. Ama tahrik olduğumu da farkettim. Sikim kalkıyordu.

Karım elinde biralarla geldi. Bize uzatırken “ Kötü haber” dedi. “Başka bira yok”. Hasan “Aaaa olmaz öyle! Tarık şimdi gidip bize alıp gelir. Değil mi Tarık’cığım? Sen hala giyiniksin” “Tabii” deyip kalktım. Karıma, ”Yanındaki ceketimin cebimden cüzdanımı veriver bakim. ”Karım cüzdanı Hasan’a getirdi. Hasan da içinden çıkardığı paraları salkım saçak bana uzattı. Bir şey demeden alıp çıktım.

Elimde biralarla döndüğümde Hasan beni bir kahraman gibi karşıladı. Biraları buzdolabına koyup geldim. Karım Hasan’ın bir yanında oturuyordu. Ben de öteki yanına yerleştim. Maç başlamak üzereydi. Hasan “Bu gece size fena geçireceğiz” dedi. Karım, “ Hasan koyu Fenerli” deyince ne demek istediğini anladım. “Hadi kocacığım sende çıkart iş kıyafetini” dedi Karım. Hala tam olarak olup bitenin şaşkınlığını atamadığım için söylenenleri yapmakla durumu kurtarmaya çalışıyordum. Değişmek için içeri giderken. Hasan Karıma saldırırmış numarası yapıp. Her gol için o güzel götüne bi kere daha koyacağın senin” diyordu. Karım, “Sen bir hayvansın biliyor musun? Otururken bile zonkluyor oram” dedi. “Yok bu akşam sana başka” -Ben azarsam Yok mok dinlemem biliyorsun. O delik sikilir. Bi daha istersem bir daha sikilir. Sen istesen de sikilir istmesen de. -Ay, Hasan lütfen şu maçın keyfini kaçırma n’olur.

Üstümde eşofman ve t-shirt le döndüm. Birazdan maç başladı. Gittikçe heyecanlanıyordu. Biz de bağırıp duruyorduk. Odada gerilim artıyordu. Hele aleyhine faul olduğunda Hasan çok sinirlendi. Bas bas bağırıyordu. Pezevenk hakem diye kükredi.

Maç istediği gibi bitmeyince Hasan çok çok kızmıştı. Öfkesini karımdan alacağı besbelliydi. Kazansa da kaybetse de sikeceği belliydi ama şimdi karım adına korkuyordum. Hasan yerinden kalktı karıma döndü kolundan yakalayıp divana yatırmaya çalıştı. Melek elinden kurtulmak için bir hareket yaptı. “İstemiyorum Hasan!” Diye öfkeli ve kararlı bir sesle bağırdı. “Acıyor artık ya. Yeter valla!” “Kocandan mı utanıyorsun kaltak? Gel buraya. Azdım yine. Dön arkanı. Domal!” Karım direniyordu. Melek’in yakaladığı kolunu bükerek domaltmaya çalışıyordu. Bunu yaparken de ”Resmen senden çekiniyor kaltak” dedi bana, “Kendisi yalvarır ha normalde, sik beni diye” dedi. Dayanamadım, “Hasan zorlama istersen. Kolunu kıracaksın” dedim, “Zevk almayacak baksana”

“Eee! Benim zevkim nolacak hıyar? Bu siki nereye sokacağım ben? Bak bir sokayım, orospu iki dakika sonra eşek gibi anırmaya başlamazsa bana da Hasan demesinler” Nasıl konuşuyordu karım hakkında bu adam benim yanımda. Ne sesinden bahsettiğini de anlamamıştım. Melek hiç öyle sesler çıkartmazdı.

Bütün direnmelerine rağmen Hasan karımı yüzükoyun yatırmayı başardı kanepeye. Üstüne çıktı. Kendi t-shirt ünü çıkarmıştı zaten karımınki de yukarı kadar sıyrılmıştı. Dolgun yuvarlacık kalçaları her zamanki gibi çok davetkar görünüyordu. Hasan Karımın bacaklarını bacaklarının arasında sıkıştırıp Melek’in ellerini arkada birleştirdi, sıkıca tuttu. Diğer eliyle yarağını tutup ustaca tükürükledi. Karımın kalçalarının arasına dayadı. Tek kasık hareketiyle soktu karıma anladığım kadarıyla. Karımdan kesik bir “AH!” sesi çıktı. Bir hareket daha yapıp iyice geçirdi. “Hasan yavaş!” dedi.

Biraz kızgınlık vardı sesinde. Hasan karımın üstünde ileri geri oynamaya başladığında ben de kendimden geçmeye başlamıştı. Elim eşofmanımın üstünden sikime gitmişti. O sırada Hasan bana, ”Şurdan benim telefonumu al da videomuzu çek bakim” dedi. Dediğini yapıp çekmeye başladım. Karıma “Başını öteki tarafa çevir tanınmak istemiyorsan, bunu bizim çocuklara göstereceğim” dedi. Bir elimde Hasan’ın telefonu öteki elim sikimde onları seyrediyordum şimdi. Hasan hızlandıkça karım inlemeye, ahlayıp oylamaya başladı. Biraz daha sert sokmaya başladığında ise sesi iyice garipleşti. “AH İ AH İ AH İ” diye bağırıyordu. Resmen Hasan’ın dediği gibi anırıyordu karım.

“Çekiyorsun değilmi amına koduğum? Anırması çıkıyor değil mi?“ Hiç olmazsa benim sesim tanınmasın diye evet anlamında başımı salladım. Yaklaştım. Üstten Hasan’ın sikinin karımın götüne girip çıkışını çekmeye başladım. gerçekten genişlemişti karımın götü. Ne kadar rahat girip çıkıyordu. Am gibi olmuştu. Dakikalar geçmişti karım çırpınıyordu şimdi. Hasan çok seri sokuyordu artık. Bu sırada karım anıra anıra gelmeye başladı. O kadar çok bağırıyordu ki yakında eşekler olsa kapıya dayanırdı resmen.

Hasan’ın boşalması da hemen arkasından geldi. İkisi de nefes nefeseydi. Ama karım hiç görmediğim halde soluyordu. Birazdan videoyu durdurmayı akıl ettim. Hala onlara bakıyordum şaşkınlıkla. Hasan doğruldu. Kanepede Melek’in ayaklarını irttirip oturur duruma geçti. Sigaraya uzandı ama yetişemeyince bana “ Versene lan şunu” diye çıkıştı. “Misafir gelmişiz evine amına kodumun… “ bozuldum ama sigarasını verdim. Çakmak için de tekrar laf işitmek istemediğimden hemen bulup yaktım sigarasını.

“Hasan aslında biz evde sigara içtirmiyoruz ev sigara kokmasın diye. Bunu iç de başka içme lütfen” dedim. O cesareti nerden bulduğuma da şaşırdım cümlem bittiğinde. Bana öyle bir baktı ki o an farkettiğim hatamı. “Göt! Sana mı soracağım ne nerde sigara içeceğimi? Karını sikmek için sana mı sordum gavat?” Hiç bir şey demedim. Karımın yanında daha fazla rezil olmaktan korktum.

Karım tamamıyla ayılmadan Hasan’ın gönlünü almalıydım. Kültablası getirdim. Önüne koydum. Özür diler bir sesle, “Kusura bakma Hasan yaaa, aklım başımdan gitti sizi seyrederken de. Ne dediğimi bilemedim. Gerçekten çok iyiydin. Neydi o çıkarttığın sesler karımdan yaaa? “ biraz pohpohlarsam kızgınlığı geçer diye düşündüm. “Senin karı çok iyi, amına kodumun. Sitede siktiğim en iyi bu valla.” işe yaramıştı. Kızgınlığı geçmiş hatta biraz gülümsemişti bile. “Gel bak gel!” Dedi sigarayı tutmayan eliyle karımın kalçasını araladı. “Görüyomusun deliği? Nasıl açıldı. Resimlerdekinin gerçeğini gör işte. Karımla ne kadar iftahar etsen yeridir.” Elim farkında olmadan sikime gitti.

Utanıp çektim. “Kalktı mı lan senin ki?” dedi gülerek. Ben de gülerek evet dedim. “Asılmak istermisin pezevenk?” “İsterim” dedim. “Dışarı çıkartmadan asıl ordan “ Elimi tükürükleyip eşofmanımın içine soktum. 31 çekmeye başladım. Gözlerimi karımın genişlemiş göt deliğine dikip kendimden geçiyordum. Biraz kapanır gibi oldukça beyaz beyaz döl çıkıyordu dışarı. O kadar çok azmıştım ki hemen geliverdim. Hasan bana bakıp gülüp, “Ne gavatsın lan oğlum sen?” Boşalıp cinsel dürtülerim tatmin olduğu için aklım başıma gelmişti. Ağır bir utanç duygusu sarmaya başladı benliğimi.

Karımın hala döl sızan göt deliğine son bir bakış atıp, “Temizleneyim ben.” Dedim. Hızlı adımlarla banyoya kaçtım resmen.