Zor Hayat Üçgeni 11

Alam beni küvette ayağa kaldırdıktan sonra gözlerim kapalı şekilde bırakıp gitmişti. Göz bandını çıkardıktan sonra suyu iyice sikime tutup temizlendikten sonra abdeste çokta gerek olmadığını düşünüp biraz oyalandıktan sonra boxerımı giyip ablama seslendim. Neşe de o arada üstünü giyinmişti beni salona götürdükten sonra kendisinin duşa gireceğini söyleyerek odaya doğru geçti. Boxerla durmam da bi sakınca yoktu eve en fazla Aslı gelebilirdi. Neşe duştan çıktıktan hemen sonra hazırlanmıştı ikimiz de oda da Aslıyı bekliyorduk çok geçmeden kapı açılmıştı gelen Aslıydı.

N:Sonunda teşrif edebildi ablacım seni bekliyoruz iki saattir hadi ben çıkıyorum abin sana emanet yemek falan ayarlarsınız.

A:Hemen gel diye mesaj attın geldim işte napayım daha. Ben de çıkıcaktım dışarı ama artık yapacak bişey yok.

N:Az da sen bekle başını ben elimden gelenin fazlasını yaptım

Neşe son söylediğinden sonra gözlerime ufak bi tebessümle bakmıştı. Neyden bahsetiğinin ikimizde farkındaydık. Bize görürüşür diyip evden çıkmıştı, söz verdiğim gibi telefonu elime alıp Neşeye beklediği parayı atmıştım biraz yüksek bi mevla olmuştu ama zaten harcayacak çok da yerim yoktu. Neşeye değerdi hele son yaptığından sonra.

A:Eee siz dün gece nasıl sığdınız ablamla bu yatağa biz senle zor yattık iç içe

B:Sorgulama çok yattık işte bi şekil

A:Gayet memnunsun bakıyorum durumdan çabuk atılmış papucum dama hem sen duş mu aldın saçın başın ıslak hala

B:Saçmala Aslı senin yerin ayrı Neşenin yeri ayrı, evet az önce yıkandım kokcaktım artık sıcakta.

A:E sen tuvalete gidemiyon tek başına duşa nasıl girdin yoksaaa, oha abi ablamla mı girdiniz duşa.

Hafif bir tebessüm ederek
B:Ablanla duşa girmedik, ablan bana biraz yardımcı oldu sadece o kadar. Küvette tektim yani kıskanma hemen.

A:Saçmalama be neyini kıskancam. Şaşırdım ama ablamın kabul etmesine, o biraz şeydir ya böyle şeylere gelemez.

Aslı sözünü bitirip oda doğru ilerledi. Üstünü değiştirip geleceğini söyledikten sonra bi süre ortalıktan kayboldu, hem merak etmiş hem de canım sıkılmaya başlamıştı. Telefonuna mesaj atmıştım işin yoksa gel yüzünü görelim az diye ama cevap yoktu. Aramaya karar vermiştim ama başkasıyla konuşuyordu.

B:Kimle konuşuyorsun sen iki saattir buraya gel.

Bağırmama rağmen Aslıdan hala ses yoku,

B:Aslıııı sana diyorum buraya gel

Benim oraya gidemiyceğimi bildiği için sesini çıkarmıyordu, normalde beni sinirlendirmekten çekinir biraz da korkardı. Evde babam genellikle olmadığı için annem söz hakkını bana bırakmıştı çoğunlukla. Aslı geliyorumm diye seslenmesine rağmen hala ortalıkta yoktu. Biraz daha durduktan sonra kapısı açılmıştı ama benim yanıma değil banyoya geçmişti. Kısa süre durup geldikten sonra üstünde evde giyilen düz beyaz fazla da açık olmayan gecelik tarzı bi elbiseyle yanıma geldi, elbise diz kapağının biraz daha altında bitiyordu.

B:İki saattir sesleniyorum niye gelmiyorsun, gerizekalı insanlar beni sana emanet edip gidiyor senin umurunda değil. Hem kimle konuşuyodun iki saattir.

A:Ne bağırıyorsun ya işim vardı biraz arkadaşım aradı gelemedim hem bişey olsa gelirdim herhalde demi. Noldu öldün mü sanki.

Aslını yüzü hemen düşmüştü normalde sinirlendiğimde hemen inmezdim geri ama Aslıyla daha işim uzundu planlarım vardı onu kırmak istemiyordum çok.

B:Abicim tamam da seslensene abi işim var arkadaşımla konuşuyorum gelicem diye, ben sana bişey olduysa diye korktum gelemiyorum da zaten yanına.

Aslının yüzü hemen gülmeye başlamıştı
A:Haklısın özür dilerim. Sen beni mi düşündün hemen, bu yara yaradı he sana ben söyliyim. Kalkma sen bence biraz daha iyi böyle.

B:Oldu canım iyi alıştınız siz. Sen onu boşver de kimmiş bu arkadaş. Bu kadar konuştuğunuz göre

Aslı yalan söylediğinde kızarırdı. Ayrıca bu sefer utandığı yüzünden de belliydi.

A:Öyle biri ya önemli değil çok.

B:Adı ne öyle birinin bakalım.

A:Can diye biri bizim okuldan, napıyosun diye aramış konuştuk biraz.

B:Normal bi arkadaş yani bu can normal bi konuşma yaşandı az önce.

A:Yani görüntülü aramış açtım ben de.

B:Bu kıyafetle açtın bi de yani heee. Abartma istersen Aslı yatıyor da olsam sıçarım ağzına valla.

A:Yaa abi neyi var kıyafetimin. Üstü kapalı zaten çocukla da boydan konuşmadık ya. Sen kıskandın mı beni hem ne bu sinir.

B:Kıskanırım tabi abinim ben senin salak saçma çocuklara gösterme kendini öyle gecelikle falan. Hemen ne bu görüntülü konuşmalar bak ben sana diyim niyeti farklıdır onun.

A:İyi iyi sen kıskanma konuşmam bi daha görüntülü. Hem salak değilim ya ben de kendimi kullandırmam merak etme.

Aslı son söylediğine kendi bile inanmamıştı tamam şimdiye kadar bişey yaşamadığını tahmin ediyorum ama üniversiteye geçtikten sonra çok değişmişti. O çocuğun yerinde olsam Aslıyı tavlayıp kucağıma almam en fazla 1 2 ayımı alırdı. Ama çokta karışmak istemedim.

B:Sen beni bi tuvalete götürsene ya valla çok tuvaletim geldi.

Aslının koluna girmesiyle tuvaletin yolunu tutmuştuk. Neşeye yaptığımı aslıya da yapıp otururken zorlandığımı yardım etmesini söyledim

Aslı tam kolumdan tutup beni oturtacaktı ki

B:Dur kız önce şu donumu indireyim

Aslı birden kafasını çevirerek
A:Abi yaaa öyle birden indirilir mi sende amaa

B:Aslı saçma sapan tiriplere girme sanki daha önce görmedin tut kolumdan da oturayım hadi

Aslı kolumdan tutup oturtmuştu beni gözü sikimde kalmıştı çıkması gerekirken hala gözleri sikimde başımı bekliyordu

B:Ne oldu ben de senin yanında mı sıçayım kızım ne olsun istiyorsun çıksana dışarı ben seslenirim sana.

Aslı hiç bişey demeden çıkmıştı. Sıçarken gözüm yanda ki kirlilere ilişmişti en üstte az önce duştayken olmayan bi külot vardı. Bu Aslınındı telefonla konuştuktan sonra banyoya girdiğinde bırakmıştı belli ki. Yani şu an altında külot yoktu bu kızın amacı neydi aranıyormuydu. Sıçtıktan sonra kendim ayağa kalkabildiğim için çamaşırlığa doğru gidip çamaşırı elime aldım ki o da neee. Külotun amına gelen iç kısmı ıslaktı, Aslı anlaşılan çocukla sadece görüntülü konuşmamış bişeyler de yaşamıştı. Beklediğimden hızlı çıkmıştı Aslı içindeki azgınlığı öğrenmem iyi olmuştu, çamaşırını burnuma götürüp iyice kokladım bütün kadınlığını içime çekmiştim bi dil darbesiyle tadına bakmak istedim ekşimsi tadı Aslının amının ne kadar lezzetli olduğunun bi kanıtıydı. Klozete geri dönüp oturduğumda Aslıyı çağıracaktım ki sikimin iyice kalktığını fark ettim, bu daha iyiydi Aslıya biraz şov yapma vakti gelmişti.

B:Aslııı gel hadi.

Aslı geldiğinde sikimi fark edene kadar normaldi ama farkettiğnde birden eli ayağına dolaştı yüzüme hiç bakmıyordu. Kolumdan tutup kaldırdıktan sonra gözlerinin önünde bocxerimi giyip elimi sikime atıp düzelttim.

B:Dur da elimi yıkayım.

Aslı hala boşxerimden taşıcak gibi duran sikimden ayırmıyordu gözlerini elimi yıkadıktan sonra koluma girerek beni odaya doğru götürdü. Ben Aslının bu konuya susarak bu kadar dayanmasına şaşırırken ilk beklediğim soru gelmişti ondan

A:Abi sana bişey sorcam sen eskiden evdeyken de şortla falan gezerdin ama bu kadar belli olmazdı önün noldu birden sana

B:Eskiden dışarı çıkıp ihtiyaçlarımı giderebileceğim arkadaşlarım vardı Aslı. Şimdi evden çıkamadığım için maalesef bi süre katlanıcaksınız artık.

A:Ohaa nasıl yani sen başkalarıyla birlikte mi oluyordun.

Aslını bu kadar şaşırması normaldi. Annem bizi öyle bir büyütmüştü ki Aslı büyük ihtimal az önce yaptığı sextingin vicdan azabını 1 ay çekerdi

B:Bu benim için normal bişey abicim. Tabi ki dışarıda her gördüğüm kızı gidip sikmiyorum ama benim de bi çevrem var ya hani sanayi dışında, bi arkadaş grubum var.

A:Nasıl bişey, nasıl bi his yani. Böyle soruyorum ama merak ettiğimden değil he yanlış anlama soru olsun diye.

Tabi ki sadece merak ettiği için değildi. Çünkü kendi canı da bişeyler yaşamak istemeye başlamış içinde ki alevler hafiften dışa vuruyordu artık

B:Benim için zevkli ve haz veren bi durum tabi karşımdakini bilemem. Onlara da zevk verdiği kesindir ama kolayda değildir herhalde 19 santimi içine alabilmek.

Aslı hafiften bi hoş olmaya başlamıştı 19 santim lafını duyunca yüzünden belliydi. Bu arada boşluğuna denk gelip ufak bi gaf çıkarmıştı ağzından.

A:Evet senin ki biraz büyük sanki

B:Hoppa sen küçüğünü nerden gördün büyüğünü biliyorsun bakalım Aslı hanım.

A:Şey ya öyle merak etmiştim de internetten falan denk gelmişti.

Aslı hemen panik yapmış ve kıpkırmızı kesilmişti. Biraz daha üstüne gitmem gerekiyordu doğruları duymak için.

B:Sadece internetten görsen benimkine şaşırmasın pek ordakiler de benimkini aratmaz. Sen şu doğruları bi anlat bakalım tamam genç kızsın bişeyler yaşamış olabilirsin. Kızmıycam söz sadece abin olarak seni uyarabilirim naptığını bilirsem.

Aslı utana sıkıla söze girmişti.

A:Şu az önce dediğim çocuk var ya Can. Onunla biz konuşuyoruz bi kaç aydır. Arabayla alıp gezdiriyordu sürekli bu gün yine dersten sonra aldı beni biraz dolaştıktan sonra kahve almıştık arabada içerken ıssız yerlere doğru sürmeye başladı birden. Biraz korkmuştum ama çokta belli etmedim. Arabayı ıssız bi yer çektikten sonra sırnaşmaya başladı biraz altımda etek vardı zaten bacaklarımı okşamaya geçti hemen daha önceden de bi kaç kere arabada falan ufak tefek temasları olmuştu ama hiç biri bu kadar net değildi. Bi yanım ses çıkarmak istese de bi yandan canım istiyor gibiydi benim de sesimi çıkarmadım o yüzden çok. Elimi tutup sikine attı birden şaşırmıştım sonra pantolonunu indirip boxerın üstünden okşamamı istedi. Kendi elini de külotuma atmıştı içim bi garip oldu elektriklendim birden, kendimi de durduramıyordum çok sonra birden sikini dışarı çıkardı. Seninkinden baya küçüktü yarısı kadar ya vardı ya yoktu. Ağzıma almamı istedi birden hayır demiştim ama çok ısrar ediyordu kendi elini külotumdan çekince devam etmesini söylemiştim çok zevk almaya başlamıştım tam sonra eğer kendi sikimi ağzıma alırsam oda beni yalayacağını söyledi daha çok zevk alıcakmışım yemin falan etti baya. Dayanamadım ben de dediğini yaptım ufak ufak dil temaslarıyla tam ağzıma almadan yalıyordum ki birden yüzüme doğru boşalmaya başladı nolduğumu anlayamadım sonra ıslak mendil verip kendi toparlanmaya başladı e ben dediğimde ise acelesi olduğunu sonra devam ediceğimizi söyleyip eve bıraktı beni. Öyle salak gibi kaldım yani.

Can kardeşimi kullanıp atmıştı bıçu salak bu kafayla giderse bi iki güne sikip bırakırdı can. Ama Aslı’nın bu kadar cesaretli olması beni de çok şaşırtmıştı. Ablası bu yaşında ilk saksosunu bana çekerken kardeşi çoktan milleti yüzüne boşaltıyordu bile. Aslı belli ki kendi yarıda kaldığı için eve gelince telefonda orgazm olmaya çalıştı kendince.

B:Bu yaşadıklarını tasvip etmiyorum öncelikle abin olarak. Daha doğru düzgün tanımadığın çocuğun arabasıyla gezilir mi öyle ya orda zorla sikip bıraksaydı seni dağın başında ne bok yiycektin. Artık olmuş bi kere bişey ama Canla muhabbetini kes belli o çocuğun amacı senden faydalanıp atıcak bi kenara. Bak hiç bişey yaşama diyorum ama gerçekten sevdiğin, güvendiğin insanla yaşa ne yaşıycaksan.

A:Haklısın ben de bu gün farkettim onu bencil piçin teki zaten kendi işi bittikten sonra başından attı geçti. Sonra da eve gelince özür dilemek için aramış telefonda da boşaltmaya çalışıyor kendini, ben de biraz oynadım kapatıverdim yüzüne yarıdayken salak gibi kaldı arayıp duruyor hala.

Aslının kafası çalışıyordu biraz kendini kullandığını anlayıp tavrını koyması bile bişeydi ama bu da demek oluyordu ki kendi de orgazm olmamış sadece yaşananların ıslaklığıydı o çamaşırlar. Yani içinde ki azgınlığını atamamıştı hala.

B:Sen merak mı ettin kendini yalatmayı. Salakmısın kızım bakire değilmisin sen ya çocuk yaladıktan sonra birden sokuverse ne bok yiycen

A:Ya napayım çok zevk alıyorken birden yarıda kalınca yalayınca daha alırsın dedi tamam dedim ben de o da olmadı zaten mal gibi kaldım.

B:Kendinle oynayabilirsin böyle durumlarda biliyorsun değil mi başkasına muhtaç değilsin.

A:Denedim biraz odadayken ama aynı zevki vermedi. Bütün hevesim kursağımda kaldı zaten. Kalmadı zevk mevk içime kaçtı geri.

Aslıyı yemlemenin vakti gelmişti ben her zaman kazanmıştım peki ya şimdi ne olucaktı

B:O kadar özendiğin kadar bişey değildir bence. Yani kendi sikimi yaladıklarında zevk alıyorum. Ama yaladığım karılara ne kadar zevk aldıklarını sormadım daha önce. Gerçi yüzlerinden belli oluyordu bayılacak gibi oluyorlardı genelde.
Diye gülerek bitirdim cümlemi. Aslı o arada karşımda şekilden şekle girmiş ılık ılık terlemeye başlamıştı

A:Sen de yaladın mı yani daha önce bi kadını. Sağol ya öyle bi anlattın ki iyice merak ettirdin gerçekten sonra bi de diyorsun ki Canla görüşme bi daha ne yapayım görüşmeyip.

Aslı istediğim kıvama gelmişti artık son noktayı koyum cümleyi onun devam ettirmesini ümit ediyordum sadece.

B:Kızım o kadar merak ediyorsan gel ben gösteririm abartma sen de o kadar büyük merak edilecek bişey değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir