Yeni Öğretim Üyesi-4

Çisel hocanın evi kütüphaneye 25 dakika uzaklıktaydı ve tepedeydi. Bunların hiçbirisi otobüs olduğu zaman sorun değildi fakat otobüs saatleri çoktan bitmişti ve ben yürüyerek gitmek zorundaydım. Sırtımda çanta üzerimde montumla yokuşu tırmanırken çok fazla terlemiştim ve bu terlemeden rahatsız olmuştum çünkü temiz olmayan biri olarak gözükmeyi hiç sevmem. En sonunda çiselin oturduğu apartmana geldim.

B:Hocam, Ben kapının önündeyim ama apartman kapısı kilitli şifresi ne?

H:Kapının şifresi yok içerden açılması gerekiyor, biraz bekle geliyorum ben.

B:Tamam hocam… şeklinde konuşmalarımızdan sonra çisel aşağı indi fakat babaannemden hallice giyinmişti. Altında bir polar gecelik üstünde bir hırkayla kapıyı açtı.

H:Gel hemen içeri! Diyerek beni binaya çekti. Bu binadaki herkes muhafazakar bu binadaki daireyi de ailem bulmuş ve öyle tutmuş tam onların yaşam şartlarına uygun bir bina seni burda görürlerse arkamdan konuşacakları kesin hızlıca yukarı çıkalım şimdi.

B:Tamam hocam siz önden gidin ben sizi arkanızdan takip ederim… diyerek evinin önüne kadar çıktık hoca kapıyı açınca bu sefer fakültede olduğu gibi dışarıda beklemek yerine direkt eve girdim ve ayakkabılarımı evde çıkardım

H:Biraz bekleseydin ortalıkta bir şey var mı diye baksaydım…

B:Hocam 30 dakikadır geleceğim belli toparlamışsınızdır diye düşündüm. Hem olsa da bir şey olmaz ben sizin öğrencinizim.

H: İyi geç bakalım içeri baya da terlemişsin hahahahah

B:Hocam yokuşu çıkarken oldu evi tepede seçmişsiniz ben napabilirim diyerek hafif bir tebessümle yanıt verdim.

H:Yarın sınavda teke gibi de kokarsın sen şimdi sen şu odaya geç üstünü çıkart ben sana erkek kardeşimin kıyafetlerinden getireceğim banyoya bırakırım duş alıp salona gel.

B:Hocam… Zahmet olmasın zaten evinizde ağırlıyorsunuz bir de duşa girmek…

H:Yarın teke gibi kokup sınıfın dikkatini dağıtacaksın çanla birinci olup dersi geçeceksin değil mi? hahahaha yemezler gir duşa hadi.

B:Tamam hocam o zaman gireyim ben. Diyerek odaya girip üstümü çıkardım uzun tişörtüm ve boxerımla odadan çıkıp banyoya doğru ilerledim. Hoca beni neyse ki görmemiş o halde gözüksem utanabilirdim. Duşa girdim ve kardeşinin sandığım kıyafetleri giydim.

B:Teşekkür ederim hocam zahmet oldu size de ben biraz daha ders çalışayım izninizle

H:Rica ederim kıyafetler çok yakışmış. Boşver dersi sınavları ben okuyacağım. Sınıfta tek konuştuğum öğrenci yanıma gelmiş biraz sohbet edelim gel çay demledim bir de sandviç yaptım acıkmışsındır.

B:Hocam çok yakın davranıyorsunuz bana teşekkür ederim. Kıyafetler de çok güzelmiş hocam kardeşiniz uğrar mı böyle yanınıza

H:(gözlerini kaçırarak) yok ya ilk geldiğimizde burada kaldı ara sıra gelir diye kıyafetlerini bıraktırdım. Ondan sonra da gelmedi yanıma hayırsız.

B:Gelir hocam daha çok zaman var aileden uzaklaşmak istediği zaman kaçar gelir.

Şeklinde sohbetimizden sonra çisel de duşa girdi. Duştan çıktıktan sonra havlusuyla odasına gitmek yerine elinde boxerımla içeriye geldi ve şu soruyu sordu.

H:ÇINAR! Bu ne?

B:Hocam karışıklık olmuş. Alışkanlık olduğundan bir an sizin sepetinize attım.

H: ben senin terli iç çamaşırını görmek zorunda değildim çınar yardımcı oldum fakat bu yaptığın saygısızlık üstelik benim çamaşırlarımın üstüne koymuşsun. Koyarken de mi görmedin! Yoksa senin kadın çamaşırların var da o yüzden mi garipsemedin he…

B:Hocam olur mu öyle şey özür dilerim. Bilerek yaptığım bir şey değildi. Hem kadın iç çamaşırım da yok rastgele attım rahatsızlık verdiysem gideyim ben.

H:Tamam tamam alınma hemen. geç otur ben giyinip geliyorum.

Ailesi muhafazakar olduğundan çisele de bir miktar muhafazakarlık bulaşmıştı. Kapalı değildi fakat açık da değildi. Duştan sonra yanıma havluyla gelmesi beni bir miktar hareketlendirdi fakat yalnızca bu kadar giyinip geldiğinde yine aynı şekilde tişört eşofman şeklinde giyinip gelmişti. Tişörtün içinde sütyenini yine takmıştı. Oysa ben olmasam sütyen takmadan rahatlıkla dolaşabilecekti. Çiseli havluyla görene kadar aklımdan onu sikmek geçmiyordu fakat havluyla yanıma gelmesi onu aklıma düşürmüştü. Mezun olmadan ya da mezun olduktan sonra… onu bir gün mutlaka sikecektim fakat şimdi yapacağım ufak bir hamle hem okul hayatımı hem de beni bitirebilirdi. Sanırım o halini gördükten sonra ondan hoşlanmaya başlamıştım. Çisel mutfakta kahve hazırlarken ben de çiselin yeni çıkardığı iç çamaşırlarına bakmak için tekrar banyoya geçmiştim.

B:Hocaaaam. Siz kahve hazırlarken ben bir lavaboya gideyim. Sanırım bugün fazla su içtim.

H:kahveler hazır çabuk ol.

Mastürbasyon yapmak için fırsatım yoktu sanırım ama külotunu ve sütyenini koklayıp fotoğraflarını çekecek kadar fırsatım vardı hemen lavaboya geçip kapıyı kilitledim. Sepeti açtığımda gördüğüm külot ve sütyen başımı döndürdü. İlk defa bir hocamın hazinelerine bu kadar yakındım. Elime alıp incelemeye başladım kenarları dantel işlemeli mavi külot ve siyah bir braletti inanılmaz güzel kokuyordu. Hoca seslenmeden fotoğraflarını çekip aldığım gibi geri koydum ve sifonu çekerek salona geri döndüm. Kahveleri içtikten sonra yatakları hazırlayıp uyku moduna geçtik. Sabah olduğunda önce ben çıktım 15 dakika sonra çisel hoca binadan çıktı ve ayrı bir şekilde okula gittik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir