Ablamdan Öğrendiklerim 2

Ablamın seslemesiyle kendime geldim. Arkamı döndüğümde dizinin üstünde etek ve güzel bir gömlekle beni bekliyordu.
+Hazırım ablam hadi gidelim.
-Tamam ablacım hadi çıkalım. Yaklaşık 15 dakikalık bir yol olacaktı abla kardeş olduğumuz için pek oturuşuna dikkat etmiyordu. Baldırları ayakları koltuk altı bile etkiliyordu beni. Bir kaç saat önce iç çamaşırını koklayıp boşaldığım ve utanmam yetmezmiş gibi şimdi de gözlerimle seyredip kendimi tahrik ediyordum. Hem yapmamam gerektiğini bildiğim yetmezmiş gibi hem de kendimi bu durumdan alıkoyamıyordum. Yol boyu kız arkadaşlarıyla konuştu durdu.

+Ay kankaa, canım kardeşim bırakıyor beni ablasının gülü bir tanesi aşkım benim aşkım.

Diye hem bana teşekkürlerini sunuyor hem de avm’ye metro ile dolmuş ile gelen arkadaşlarına nispet yapıyordu. Alışveriş merkezinin girişinde ki durukta arkadaşlarının yanında durdum ablam indi. Daha önceden kendim dönerim dediyse de işin bitince ara gelip seni alacağım ablam buralarda bir işim var zaten aracı servise götüreceğim tarzı yalan söyledim. 3 kız gezeceklerdi ve yemek yiyeceklerdi onları gözetlemek gibi bir niyetim yoktu. Sadece arkadaşlarını yakından tanımak dönüşte onları da evlerine teker teker bırakmak istiyordum.
Az uzakta bir cafe de bir şeyler içerken telefondan bir yandan da e ticaret işlerimle uğraştım zaman baya geçmiş olmalı ki saate hiç bakmamıştım. Ablam aradı 2.5 saat sonra ablam biz 1 saate hazırız dedi. İstediği vakitten 10dk erken oraya varıp aracın dışında bekliyordum. Kızlarla ablam uzaktan bana bakarak gülerek geldiler.
Dediğim gibi sporu seven ve aktif yapan birisiyim vücudum atletik nispeten yakışıklıyımdır da. Ablam kızlarla beni tek tek tanıştırdı. Deniz 26 Burcu 25 yaşında. Tanışıp sarıldık ve ablam hep beraber bize geçiyoruz emre dedi. Sonra kulağıma eğilip
+benim kızlarla işim var sen salonda durabilir misin eve varınca” dedi. Gözümle onayladım bu durumu. Kızlarla eve geçtik bende mutfakta kendime kahve yapıp salonda bir şeyler izlerim diye netflix açtım. Kahve yaparken burcu geldi. Biraz balık etli hafiften ayva göbekli ama süper bir kızdı. Emrecim bir bardak su alabilir miyim canım dedi. Tabiki de deyip su doldurup uzattım. Alırken ellerimiz temas etti ve burcu tebessüm edip gitti. Her ne kadar burcu benden hoşlanmış olabilir diye düşünsem de odaya girer girmez hepsinin gülmesi benimle dalga geçiyor olabildikleri yada benimle uğraşıyor olduklarından şüphelendi ve dinlemek ihtiyacı hissettim ama kapıya dayanıp dinlemem riski olabilirdi. O yüzden telefonumdan ses kaydedici açıp odaya girip abla havluma almam lazım diye seslenerek kendi dolabıma telefonumu sakladım. 15 dk boyunca orada olsa ve kimse aramasa bana yeterdi. 20 dakika sonra tekrar içeri girip ricada bulunup dolaptan gizlice telefonumu alıp çıktım. 5 10 dakika sonra da Gizem gelip ablacım burcuyla denizi evine bırakır mısın diye rica etti. Yol boyu çıt çıkarmadan aklım ses kaydında olduğundan kızlarla tek kelime sohbet etmeden onları evine saldım. Geri hemen eve döndüm ve ses kaydının kulaklıkla dinlemeye başladım.
Deniz: Sporda bir çocukla tanıştım fb gibi bir şey olduk fakat böyle sex yapan birisini daha önce görmemiştim. Resmen kuşlar gibi havaydım yere indirmeden sürekli ayakta havada sallandıra sallandıra sex yaptık. Kaç sefer orgazm olduğumu bile hatırlamıyorum.
Gizem: Kız ne diyorsun o kadar mı sağlam çıktı enişte hahahaha
Burcu: Spor yapan erkekler her zaman daha uzun sürelere çıkıyor ve daha sert yapıyorlar sexi bende bir kaç sefer deneyimleme şansı buldum.
Gizem: Ben sadece eski erkek arkadaşımla 1 sefer anal 1 sefer de sakso yaptım. Hiç böyle bir tecrübem olmadı sporcu birisiyle
Resmen şok geçiriyordum elbette ablamda bir şeyler yaşamış olabilirdi fakat kendi sesinden bunları duymak tuhaf hissettirdi ve rahatsız ettiği gibi tahrikte etti. Ablamı arkadan verirken hayal ediyordum. Sakso çekerken gırtlaklarken hayal ediyordum ve burcunun sözleriyle aklım yerinden çıktı.
Burcu: Benim sendeki gibi kardeşim olsa ve aynı odada yatsam en azından gece sarılarak sürtünerek bile kendimi orgazm ederdim ve çocuk mermer gibi heykel gibi ona öyle pazular maşallh hööhh yani.

Deniz: Ahahaha sorma cidden sağlam bir çocuk en az benim fb kadar sert yapar hem de genç bakımlı arabası da var. Bunun varya hiç bir günü boş geçmiyordur ben size söyleyeyim sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı kıza çakıyordur eminim.
Gizem: hop hop hop birincisi ben kardeşimle böyle bir şey düşünmem ikincisi benim kardeşim öyle önüne gelene çakacak birisi değil hem kendisine saygılı hem de sapık abaza değil bir kere. (Sahiplenerek)
Burcu: Ne biliyorsun bir rica et bak burada 2 kişi zor durumdayız belki ablasının arkadaşlarına yardımcı olmak isteyecek. (Gülerek)
Deniz: Valla bence hoş çocuk ben asla hayır demem (İç çekerek)
Gizem: Hadi kızlar hadi bu kadar goy goy yeter benim de kpss çalışmam lazım emreye söyleyeyim de sizi bıraksın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir