Ben Okan! ( Bölüm 1 )

Annemin Esra ablayı aramak için telefonunu armaya gittiğinde bile aklımda hala o vardı. Sikim onu düşünmemle harekete geçmiçti bile. Hayatım boyunca hiçbir yeteneğe ve beceriye sahip olmadım. Hayattan kopmuş kardeşim Duru bile hem elektro gitar çalar hem de bir ressam kalitesinde resimler çizerdi. Yeteneklerini annemden almış olsa gerek. Annem büyük bir mimarlık şirketinde çalışıyor. Gençliği İzmir’de fotoğraf sergilerinde ve çizim atolyelerinde geçmiş. Benim ise övünebilceğim hiçbir özelliğim yoktu. Üniversite gibi büyük bir yerde kendimi göstermem için bu tarz özelliklere sahip olmam gerektiğini düşünürdüm hep. Tek övündüğüm yanım sikimin boyuydu çoğu pornoda izlediğim heriflere göre büyük ve çekici bir penisim vardı. Çekici diyorum çünkü gerçekten aynada kendime baktığımda bazen ben bile etkilenirdim. 19 cm kalınlığı ideal ve damarlı bir penisim vardı. Ben aklımdan bunları geçirirken annem odaya elinde telefonla daldı.

Annem: “ Buldum telefonu hadi Esra’yı arayalım.” derken penisimi fark etmiş olucak ki küçük bir – Ihım ıhım sesi ile irkildim. Penye şortumdan belli olan penisim olayın gerginliği ile yavaştan inmeye başladı ve ben de üstüne çeki düzen verdim. Yazık annem kim bilir yıllardır neler gördü nelere şahit oldu da susmak ve böyle garip seslerle beni uyarmak zorunda kaldı. Aslında benim de suçum yoktu zaten dışarda sürekli penisimi gizlemeye çalışıyordum. Kalın boxerlar tercih edip kot pantalon ile gizlerdim. Bari evimde rahat edeyim diye evde hiç boxer giymezdim.

Annem: “ Allooooo hayatımmm ne o uyuyor muydun yoksa ? “
Esra: “ Yeni kalktım abla ya sen uyandırmadın sorun yok yani nasılsın iyi misiniz? “
Annem: “ İyiyiz aşkım iyiyiz. Bugün Okan’nın üniversite sınavı açıklandı da bu sene İzmir’i tutturabildi sanırım. O yüzden aradık seni de o da yanımda şuan.”
Esra: “ Aaaa ! Ne güzel abla desene benim kuzen de buraya gelcek. Sevindim valla çok uzak kaldım sizden.”
Annem: “ Evet evet inşallah gelicek sonunda. Bak ona vereyim konuşun.”

Annemin telefonu bir anda elime tutuşturmasından utangaçlığımı atmam gerektiği hakkında ufak bir ders almış oldum. Ama telefonu elimde alınca gördükleim karşısında dilim tutuldu. Esra abla yatakta üstünde sadece bir gecelik vardı. İçinde sütyen dahi olmadığını göğüslerinin çoğunun dışarı taşmasından anladım. O esmer tenine giydiği beyaz gecelik ise şahane duruyordu. Resmen ağzımın suyu akmış sikim eski haline dönmüştü. Şaşkınlığımı Esra ablanın sesi ile atmış oldum.

  • Esra: “ Oooooo Okan beye bak senn! Olum ben seni en son ne zaman gördüm. Ne kadar değişmişsin. Seni en son liseye geçtiğin sivilceli ve kilolu halinle hatırlıyorum ben.” Esra ablanın şaşkınlığı sadece cümlelerinden değil yüzünden de anlaşılır hale gelmişti. Kaşları kalka kalka konuşmaya başlamış biraz da yatakta dikelmişti.
    Ben: “ Aynen en son o zaman görüşmüştük. Sen de çok büyümüşsün değişmişsin.” derken gözlerim istemsizce göğüslerine kaymasından Esra ablanın yüzünün kızarmasını anladım. Gerçekten de öyle olmuştu ama eskisi gibi dik olmasa da göğüsleri biraz daha büyümüş ama çok hafif sarkmıştı. Onu bu hayattan gözlemleyen en iyi kişi olarak bunu anlamam uzun sürmemişti. Bu sözlerimin ardından biraz utanmış ve kızarmıştım çünkü Esra abla geceliğini hafiften kameraya gözükür biçimde düzeltmişti, artık sadece çatal kısmı gözükür olmuştu. Annemin kafama hafiften vurup telefonu elimden alması ile kendime geldim.
    Annem: “ Neyse onu bunu geçinde haftaya İzmir’e gelelim diyoruz Okan ile onun yurt ve ev işlerini önden halleder hem de seni görmüş oluruz.”
    Esra: “ Çok güzel olur abla da ne yurdu ne okulundan bahsediyorsun?”
    Annem: “ Kız çocuk sokakta mı kalsın üniversiteye gidip gelicek ya”
    Esra: “ Abla onu anladım da Okan neden ayrı evde kalsın ? Bu ev zaten dedemden miras benim hakkım kadar Okan’nın da hakkı var. Hem zaten boş oda da var. Gelir burda yaşar işte.”
    Annem: “ Yok olmaz öyle hem sana yük olur. İşinin gücünün içinde bir de Okan ile uğraşma. Hem senin özelin vardır 19 yaşında çocukla ne yapcan.”
    Esra: “ Heeee Sedattan mı bahsediyorsun ? Yok canım ne olcak, Okan’dan mı çekinicem. O benim kuzenim buraya gelcek burda yaşicak. Hem benim gözümün önünde gider gelir okula aksatamaz da.” Annemle Esra abla konuşurken mala dönmüştüm resmen. Sandalyede oturmuş ikisnin hararetli konuşmasını izliyordum ve üstelik Esra ablanın sevgilisi olduğunu öğrenmiştim. Onunla aynı evde yaşamanın sevincini mi yaşasam yoksa bir lavukla birlikte olmasına mı üzülsem bilemedim. Ben bu çelişkiyi yaşarken onlar konuşmaya devam ediyordu.
    Annem: “ Bilemedim ki şimdi. Aslında kira parasından da kurtulmuş olurum ama emin misin kızım ? Bak bu dışarı falan da çıkmaz evde pinekler durur. Seni düzeninden etmesin şimdi.”
    Esra: “ Ya yok hayatım ne düzeni sabah işe gidiyorum akşam dönüyorum zaten. Hem burası üniversiteye de yakın, gider gelir işte ne mızmızlık yapıyorsun. Arada bir Sedat gelip gider de onlar da anlaşırlar zaten sen merak etme.”
    Annem: “ Peki, iyi madem öyle olsun. Ama bir sorun çıkarsa haberim olucak ona göre. Ben senin düzenin bozulsun istemiyorum. Öyle bir durumda yurt falan ayarlarız.”
    Esra: “ Tamam tamam amma dert ettin ya. Sanki ben size gelip kalmadım hiç. Okan ile anlaşırız biz sorun çıkmaz. Haftaya bekliyorum ona göre. Eşyalarını ayarlayın gelin. Hadi kapatıyorum şimdi duş alıp işe geçicem byeeee.” Hem İzmir’e taşıncak olmamın hem de Esra abla ile birlikte yaşayacak olmamın heycanı ile yüzümde gülümseme belirdi. Uzun zamandır kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim. Sonunda hayallerimi süsleyen kadın ile hayallerimi süsleyen şehirde yaşayacaktım. O sırada
  • Annem: “ Bak Okan sakın ablanın iyi niyetini su istimal edeyim deme. Yapcağından demiyorum ama bu senin için bi fırsat kendine çeki düzen ver. Az kaldı şurda 20 yaşına giriceksin. Güzel güzel okuluna git yeni insanlar tanı, diğer yaşıtların gibi biraz sosyalleş hayattan keyif almaya bak oğlum.”
  • Ben: “ Tamam anne bunu konuşmamıza bile gerek yok. Ben de çok istiyorum birşeyler değişsin diye. Zaten 1 yıldır ev dershane spor arasında mekik dokuyorum. Bu değişiklik bana da iyi gelicek inan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir