Irz Düşmanı 1. Bölüm

Irz düşmanı 1.Bölüm

Askerden geleli 2 ay oldu. Henüz 21 yaşındayım ve önümde yaşayacak uzunca bir süre var. O yüzden şuanda yapmam gereken şey hayatın tadını çıkartmak diye düşünüyorum. Eskiden hep başkaları için üzülürdüm veya herhangi bir şeye ama artık bunu bırakmanın zamanı gelmişti. Annem ve babam boşanmıştı gram üzülmedim. Hatta babam hemen başka bir kadınla evlenmişti yine içimde gram üzüntü yoktu. Sadece hayattan keyif almaya çalışıyordum. Hayat böyle daha zevkliydi. Babamın da işleri iyiydi. Çalışmasam bile rahat bir hayat yaşayabilirdim ama babamın işini seviyordum ve elbette çalışmadan olmazdı. Askerden geldiğimden beri işlere iyice girmeye başladım piyasayı tanımaya başladım sonuçta babamın veliahttı olabilecek tek erkek bendim. Birde ablam vardı ama ablam hukuk okuyup avukat olmuştu. O yüzden tek başımaydım. Bu benim için bir şanstı. Babamla annem kötü ayrılmadığı için babam evimizin ihtiyaçlarını karşılamamda bana yardımcı oluyordu. Babamda annemde sanki böyle daha mutluydu babam yeni bir kadınla evlenmişti. Annem evde ablamla rahat rahat takılıyordu karışan eden yoktu çünkü. Babamda yeni karısıyla mutluydu. Birde karısının kızı vardı benimle aynı yaşta.

Bu arada ben Ekin 21 yaşındayım.182 boyunda 81 kiloyum. Kumral ve yakışıklı olmasam da tatlı biriyimdir. Ablam Zehra 26 yaşında evli bir kadın. Babamın Ferit, annemin ismi Meltem. Babamın yeni karısı yani üvey annem Seval kızı da Ela, beyaz tenli siyah düz saçlı uzun boylu kalıplı bir kız. Üvey annem Seval fiziğiyle bütün milflere taş çıkaracak bir kadın biraz fazlası olsa da.

Dediğim gibi askerden geleli 2 ay olmuş bizim şirkette çalışıyordum. Güzelde para kazanıyordum. Hem çalışıp hem eğleniyordum. Geceleri bazen dışarı çıkıyor bazı mekanlarda biraz içiyordum. Evet hala bakireydim ama o güne kadar. Bir mekanda içerken bir kızla birkaç kere kesiştik ikimizde farkında olmamıza rağmen kimse adım atmadı. Bende tuvalete girip çıktım hesabı ödedim ve mekandan çıktım. Kızı çoktan unutmuştum. Dışarda sokaklarda yürüyerek dolaşıyordum. Kafam biraz çakırdı ama kendimdeydim. Arkamdan birinin yürüdüğünü fark ettim birkaç kere arkamı dönüp baktığımda bunun bir kadın olduğu belliydi ama karanlıktan göremiyordum kim olduğunu. Birkaç sokak geçti aralara falan girdim ama kız hala arkamdan geliyor. En sonunda bir apartmanın merdivenine girdim. Geçsin gitsin diye. Oturdum kapıya beklemeye başladım.1-2 dakika ardımdan geldi.

Kız:Hiç durmayacaksın sandım

Ben:Beni öldürmeyeceğini anlamam zaman aldı sadece

K:(Güler)

B:Ne istiyorsun diye sorsam?

K:Hiçbirşey mekanda bakıştık ya tanışmak istedim.

B:Heee sen o musun karanlıktan belli olmuyor kusura bakma

K:Önemli değil.

Yana kaydım ve elimle otur işareti yaptım

B:Gel otur ayakta kalma

K: Teşekkür ederim çok naziksin

B:Rica ederim.

Yaklaşık yarım saat o merdivenlerde sohbet ettik Naz ile. Yarım saatin sonunda kendimi yanımda güzel mi güzel bir kızla yemek yemeye giderken buldum. Bir restorana oturup yemek yedik. Restoran dediğim kebapçı. Oradan çıkıp sahilde bir banka oturduk. Bankta yine sohbet ettik konu sevgililere gelmişti ikimizde yalnızdık doğal olarak. Naz kolunu belime atmıştı. Bende o samimiyet ile omzuna attım elimi.5 dakika sonra öpüşmeye başladık. Dakikalarca karanlıkta ıssız sahil kenarında dillerimiz birbirimizin ağzının içinde sevişti. Oradan kalkıp en yakındaki otele girdik.4 yıldızlı bir otelde bir gecelik oda tuttum. İçeri girdik hemen bir şey yapmadık. Bir şarap söyleyip balkona oturduk. Birinci kadehler bitmeden Naz kucağıma çıkmıştı bile.

Kucağımda beni öpüyor, boynumu yalıyor, emiyor hafifçe ısırıyordu. Bende kafamı geriye atıp bu anın keyfini çıkarıyordum. Ellerimi sürekli kalçasında ve belinde dolaştırıyordum. Önce o benim sonra ben onun tişörtünü çıkarttım. Ardından sutyeninin kopçasını çözdüm. Biraz zayıf bir kızdı memeleri küçük ama dümdüz de değildi en azından. Boynumu mosmor yapmıştı artık dayanamayıp memelerini ben emmeye başladım. Okşuyor emiyor ucunu ısırıyordum. Bu zevk beni henüz pantolonumu çıkarmadan boşaltmaya yetmişti. Naz da artık zamanı geldi deyip elimden tutarak beni yatağa attı. Kemerimi çözüp külotumu indirdi ve sikimin döllerle kaplı olduğunu gördü. Hemen boşaldın mı dedi. Bende üzgünüm dayanamadım dedim. Bakire olduğumu duyunca biraz heveslendi ilk defa bakire bir erkekle beraber olacak olmak onu heyecanlandırmıştı galiba. Sikimi tutup yalamaya başladı. Bütün dölleri temizledi. Kafasını dondurma gibi emiyordu. Sikim çok geçmeden kalkmıştı. Bir daha boşalmak istemiyordum bu yüzden kalktım ve Naz’ı sırtüstü yatağa yatırdım birazcık amını yaladım. Hafif tüylü bir amcığı vardı. Rengi de kıvamındaydı. Pespembe olmasa da idealdi. Güzelce yaladım ve Naz’ı boşaltmayı başardım. Sikimde artık iyice sertleşmişti. Pozisyon değiştirmeden misyonerde sikimi o amcığı dayadım. Biraz yukarı aşağı sürttüm ve yavaşça içeri soktum. Çok zevkliydi içerisi sıcacık ve çok kaygandı 31 çekmeye hiç benzemiyordu .Biraz git gel yaptım 3-4 dakika sonra sikimi çıkarıp Naz’ın göbeğine boşaldım. Naz ayağa kalkıp beni Televizyonun karşısındaki yere oturttu ve sikimi yalamaya başladı. Sikim kalkana kadarda memelerinin arasına aldı. Banyoda ne kadar krem şampuan varsa kullandı. Sikim tekrar o amcığa girmek için hazırdı. Koltuğa yattım ve Naz’ı kucağıma oturttum. Çok hevesli bir şekilde üzerimde zıpladı yaklaşık 7-8 dakika sonra yatağa geçip. Doggy yapmaya başladım benimle birlikte oda git-gel yapıyor ve ritim tutuyorduk acayip zevkliydi 5-6 dakika sonunda geliyorum dediğimde. Bende geliyorum demişti.30 saniye sonunda bütün döllerimi içine boşalttım. Oda sikimin üzerine boşaldı. Aynı anda boşalmıştık. Biraz daha içinde kaldım ve sohbet ettik ettik karşılıklı şekilde. İçinden çıkmak istemiyordum. Bir süre sonra sikimi çıkardım ve döller akmaya başladı. Azgınlıktan döllü amcığı yalamaya başladım. Yalayıp yutttum ardından ikimizde çok yorgunduk sarılarak uyuya kaldık. Sabah kalkıp duşa girdik. Giyinip otelden ayrıldık. Birbirimizin sadece telefon numarasını almıştık.

Böylece bakireliğimi kaybetmiştim.Bundan sonrada henüz bişey olmadı en azından şimdilik.

Devamını Oku…