Sikerek Karım Yaptım

Merhaba arkadaşlar anlatacağım sex hikayesi 24 yaşındayken olmuştu. Ebru diye bir kız arkadaşım vardı onunla çıkıyorduk en başta ona karşı soğuk olsam da yalnız kaldığımız zaman beni öpmeye çalışması istekli olması hoşuma gidiyordu. Ebru’nun idda oranı gibi 1.65 boyu vardı sarışın gögüsleri ideal boyda tatlı bir kızdı. Bir gün beni aradı ve ailesinin köye gideceğini beni de evine davet etti akşam oldu gel diye mesaj attı. Evlerine gittiğimde balkonda biraz oturduk yemek yedik çay falan derken televizyon izleyelim dedi tamam dedim odaya geçtik romantik bir film açtı filmin ortasına doğru dudaklarıma yapıştı ve elleriyle sertleşen sikimi okşuyordu pantolon un üzerinden

Sonra iki bacağını açarak kucağıma oturdu öpüşmeye devam ediyorduk bende büyük olan olan göğüslerini sıkıyor diğer elimle kalçalarını avuçluyordum. Üzerimden indi pantolon düğmemi açtı ve sikimi eline alıp çekmeye başladı bana bakıp göz kırpıp Bi kerede vakumla dı ıslaklığı ve sıcaklığı beni benden alıyordu geç boşalan biriyim 10 dakikadan sonra elini yavaştan karnıma vurdu hadi boşal dercesine daha var diyip kaldırdım önümde durdu eşofmanını indirdim kırmızı külot giymişti baldırlarını öpüyorum bacakları titriyordu külot üstünden amını yalıyordum külodu indirecektim dur dedi böyle ileri gitme dedi. O şekil arkasını döndü kalçalarını ısırıyor emiyordum ohh çekti dilimi külodun arasında deliğine götürdüm amından akan zevk suyu gelmişti tadı harikaydı. Sonra yatırdım bunu yere öpüşüyorduk elimi amına götürdüm izin vermedi ısrar ettim dedi sokma içine tamam dedim elimi attım amı vıcık vıcık olmus kılları çok hafif kısa kısa vardı sütyeni çıkardım gögüsleri emiyordum aşırı zevk alıyordu aynı anda amını hızlı hızlı okuyordum parmağımı hafif içine soktum hayır dedi kızdım biraz izin vereceksin bir şey olmaz dedim.

Külodunu indirdim gözünü kapadı karnını öpe öpe indim bacaklarını zorda olsa açtım dilimi önce am deliğine soktum sonra klitorisini buldum ufak boncuk kadar dişimin arasına aldım emiyordum ohh ıhh diye iniyordu birden içime gir dedi. Bakiresin nasıl içine girmemi bekliyorsun emin misin dedim evet sik beni diyere biranda kucağıma oturdu sikimi eline alıp sokmaya çalışıyor aynı anda bağırıyordu içine girince 2 dakika bekledi sonra zıplamaya başladı beni benden aldı boşalma içime dedi sakın tamam dedim o zaman ağzına boşalıcam dedim. Dışarı boşal erkeğim dedi . Olmaz ağzına alacaksın dedim hayır dedi sikimin tamamını zorladım içine bağırdı tamam dedi önümde domaldı hızlı bir şekilde git gel yaptım boşalacaktım ama tadını almak istiyordum gücüm kalmadı dön dedim uzandım yarrağı mı ağzına verdim 4 5 git gel den sonra kafasını bastırdım ağzına 4 5 kere fışkırdıktan sonra başına kadar emerek cama koştu hepsini tükürüp lavaboya gitti geldiğinde arkadan sarıldım yarrağımı kalçalarının arasına sokup biraz uyuduk sonra biraz kalçalarını oynatınca yarrağım hemen kalktı bu sefer kırmızı iç çamaşırının arasından amının deliğine yarrağımı götürerek içine soktum sırtı bana dönüktü biraz da domalır gibiydi inlemeleri bitmiyordu ve o kadar zevk alıyordum ki amının suyu da çok fazla geliyordu bu daha çok beni zevklendiriyordu ve daha çok sikmek istiyordum 2 yıl boyunca sürekli sexli bir zaman geçirdik ve daha sonrasında evlenme teklifi ettim evlendik ve ilk tatilimize çıkmaya hazırdık.

Tatilin birinci günü kahvaltıdan sonra denize gitmeye karar verdik. Aşağı inip evin önünde sigara içeyim dedim ebru ya bende giyinip geleceğim dedi. Bir çay doldurup dışarı çıktım oturdum evin önündeki ağacın altında sigaramı yaktım etrafa bakınıyor keyif yapıyordum. Site sakinleri denizden dönüyor önümden geçip gidiyordu ebru üstünü değiştirmiş aşağı indi çayını alıp yanıma geldi kısacık bir şort giymiş üzerinde de deniz şalı vardı karşıma oturup bacak bacak üstüne attı sigarasını yaktı biraz sohpet ettik insanların geri döndüğünü söyledim bu saattemi dönüyorlar falan diyordu. Neyse çayları yudumlayıp çıktık sahile doğru yürüyerek gezerek gittik sahil çok kalabalıktı öğlen saatinde iğne atsan yere düşmeyecek buneya dedik böyle biraz sahilde yürüdük sağa sola bakarak yer yok gibiydi oradan bir seyyar satıcıya sordum hep böylemi burası diye evet abi burası çok kalabalık olur dedi adam ama şu ileride 1 2 km git dedi orada güzel bir kumsal var oralar daha sakin olur kimse oradan girmez dedi. Ebru sen şurada bekle bende gidip arabayı alayım dedim ebruyu bırakıp siteye doğru yürüdüm evden anahtarımı alıp arabaya bindim ebruyu bıraktığım yere geldim. Arabaya bindi yola koyuldum bir kaç km gittikten sonra az insanın bulunduğu sahile yaklaşmıştım kumsalın kenarında taşlık bir yer vardı ebruya adamın tarifi burası sanırım diyerek arabayı yol kenarına park edip ilerledik sahile kumsalda bir kaç şemsiye vardı açık denizde de bir kaç insan sessizdi diğer yer gibi kalabalık değildi biraz ilerledik burası iyi dedi ebru şemsiyeyi açtım diktim havluları yere serdik tisörtümü çıkarıp oturdum bir sigara yaktım ebruda şortunu
çıkarttı çok harika bir bikini almıştı yenimi bu aşkım dedim evet yeni aldım aşkım dedi.

Harika görünüyordu o bikini ile karım. Oda bir sigara istedi verdim sohbet edip etraftakilere bakıyorduk genç bir kaç çift vardı başka kimseler yoktu suyun içindekilere bakıp suyun derin olmadığını anlamıştık iyi burası ya dedim evet güzel dedi ebruda. Sigaralarımızı içince biraz kremlendim uzandım ebruya verdim kremi oda vicuduna sürdü sonra bana yüz üstü yat sırtına süreyim dedi ben döndüm sırtımı kremledi sonra bana da sürer misin aşkım dedi uzandı yüz üstü bende sırtına masaj yapar gibi sürdüm güneş kremini kalçaları harika görünüyordu bu bikini ile işim bitince güneş kremini koydum kenara gözlüklerimi takıp uzandım yanına biraz öyle kaldım güneş gerçekten yakıyordu ter içinde kaldım kısa sürede doğrulup sigara yaktım yine 50 metre ileride duş almak için bir kabin vardı arkamızda kalıyordu biraz çiftlerden birinin oraya girdiğini gördüm duş için az ileride orta yaşlarda bir adamın onlara baktığını gördüm adam onları izliyordu.

Çantada telefonuma baktım bulamadım ebruya ben arabaya kadar gidiyorum dedim telefonum arabada kalmış sanırım dedim git aşkım dedi kalkıp arabaya doğru yöneldim arabaya yaklaşıp kapıyı açıp telefonumu aldım tekrar sahile yöneldim karşıdan duşa giren çiftte bana doğru geliyordu yanlarından geçtim ebrunun yanına geldim sırt üstü yatmıştı ebru süper görünüyordu vicudu nun tüm hatlarıyla harikaydı uzandım yanına başımı kaldırıp sağa sola bakarken duş kabininin orada birinin bize doğru baktığını gördüm ama gözlük altından baktığım için benim ona baktığımı görmüyordu aslında çok kıskanç biri değilim adam eşimi izliyordu elini şortunun içine sokmuştu bende başım o tarafa dönük yatıyordum karım adamın tarafında olduğu için bütün vicudunu görüyordu o an ne olacak merak ettim hiç sesimi çıkartmadan adamı izlemeye devam ettim. Kimselerde olmadığından etrafta adam çok rahat haraket ediyordu adam karıma bakıp yarrağını okşuyordu bende sessizce izliyordum ne kadar tuhaf bir tatildi bu benim için ebru uyumuştu zaten güneşin altında vicudu ter içinde yatıyordu oda bana doğru dönüp yatmaya devam etti. Ebrunun arkası adama dönüktü adama baktığımda haraketleri hızlanmıştı ebrunun kalçalarına bakıp asılıyordu adam duşun içine girdi kapı aralıktı fazla bir şey gözükmüyordu ama aradan adam biraz görünüyordu şortunu indirmiş yarrağı elinde otuzbir çekiyordu benim sikimde uyanmıştı olanlar karşısında biraz daha adam devam etti böyle sonra dışarı çıkıp ilerlemeye başladı işini bitirmişti sanırım bende bir sigara yaktım ebruya sigara içer misin dedim uyandı ter içinde yok denize gireceğim çok terlemişim dedi kalktı denize girdi.

50
Su çok iyi dedi bende sigaramı bitirince arkasından girdim denize yanına gittim sarıldım ebruya su iyimiş dedim biraz yüzüp çıktık hadi eve gidelim dedim yarında buraya geliriz dedim. Toplanıp çıktık arabaya binip eve geldik ebru yukarı terasa çıkarken arkasından çıktım küçük şortunun içinde kalçaları harikaydı sahildeki adamın yaptıkları aklımdaydı ebruya sarılıp öpüşmeye başladık aşkım harikasın falan deyip boynunu öpüyordum kulak memelerini öpüp ısırıyordum ki buna dayanamazdı. Elini şortumun içine soktu ooh kalkmış bu dedi kalkmaz mı aşkım sen varsın karşımda dedim üzerimi çıkarttım ebrunun da şortunu çıkarttım yatağa domaltttım onu bikinisinin üzerinden amını okşuyordum of harika inliyordu sikimi elimle tutup bikinisinin kenarından yavaşça soktum amına ateş gibi yanıyordu karımın amı oh dedi soktuğumda saçlarından tutup başını arkaya doğru çektim aklımda karıma sahilde otuzbir çeken adam bende şimdi evde sikiyorum diye düşünüyordum. Azıyordum ebru ohh aşkım sik hadi daha hızlı diyor beni azdırıyordu ben hızlandıkça sesi kısık kısık çıkıyor off aşkım kökle kökle diyordu dayanamayıp içine boşaldım patladım ebru off sıcacık off diye inliyordu biraz içinde durup çıkarttım ebru doğruldu bugün farklı siktin aşkım çok iyidi bu tatil sana yaradı sanırım dedi duşa girdim ben sahilde uyurken benim gördüklerimi görseydi acaba o ne düşünürdü diye düşündüm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir