Üniversite Anılarım -2

Daha önce Ateşle tanışmamızı ve onunla yaşadığım ilk deneyimimi paylaşmıştım şimde de Ateşle beraber ilişkimiz devam ederken farklı durumları sizinle paylaşmak istiyorum.
Ateş yurtdışından geldikçe sürdürdüğümüz ilişkilerinden birinde bir arkadaşıyla geleceğinden söz etmişti ama bu kişinin bize dahil olmak istediğini bilmiyordum.
Ateş yine gelince bana ulaşıp istanbula indiğinden itibaren kendiyle ilgili paylaşımlarda bulundu bende akşama doğru müsait olduğumu söyleyince sözleşmiştik. Buluşamaya gittiğimde yanında söz ettiği arkadaşı da oturuyordu. Adının Kenan olduğunu tanışırken söyledi. Yıllardır arkadaşlarmış. Kenan da yılda birkaç kez İstanbula akrabalarının yanına gelip gidiyormuş ( Kenan 180 boyunda 80-85 kilo ve yaşı 33 müş) Ben Kenanı bir şekilde ekip Ateşle devam edeceğimizi düşünüyordum ama sohbet muhabbetle felan devam eden saatler oldu. Kenan da Ateş gibi hal ve hareketleri vardı fakat Ateş varken hiç düşünmüyordum sonra konuşmalar ilişkilere falan geldiğinde Ateş rahatça bizden bahsetmeye başladığında şaşırmıştım. ama Kenan hiç şaşırmadan bizi onaylar şekilde sohbete dahil oldu. Kenan Ateş’i bilirim çevreden söylenenlere göre aleti büyükmüş ama kimse benimkini görmediği için benden söz eden yok falan gibi arada laf atıyordu. Hadi ya dedim senin ki ne kadar ki diye benimki 20cm üstü falan diyince hadi ya tarzında konuyu sonlandırdım ama merakta etmiyor değildim birde olayları bilince ister istemez rahattım konuşmalarımla ve hareketlerimle. İçtik eğlendik ve otele geçtik ben ilk başta başka oda ayarladı zannettim ama öyle değilmiş
Ateş, ben ve Kenan aynı odaya girince durumu anladım. Konuşma sırasında Ateş birşeyler anlatmaya çalışıyordu da bunu odaya girince çözmüş oldum ama baktım herşey biliniyor ve sohbeti de yapıldı çokta önemsemedim hatta değişik bir heyecan bastı diyebilirim.
Kenan tuvalete girince Ateş söylemeye çalıştım ama sen anlamadın istemiyorsan söylerim dedi. Bende sen onay veriyorsan takılabiliriz dedim. Ateşin yüzü gülerken benide ihmal etmeyip boynuma yapışmıştı. Fena bir zevkle hızlı bir şekilde sevişirken üstümüzdekileri çıkarıp çırılçıplak kalmıştık. Ayların özlemini giderircesine tenimiz birbirine yapışmıştı. Ateş uzandı ve sertleşen aletini ağzıma almaya başlamıştım. Sonra kucağına otururken baktım Kenan aletini çıkarmış bizi izlerken oynuyor. ama dediği kadar vardı. Ateşten büyük duruyordu. Ben Ateşinkini içime alıp ohh diyince oda yanaştı ve elime verdi. Bu basıl güzel bir vücut görüşten belliydi ama böyle görmesi daha güzelmiş dedi. Ben dizlerimin üstüne çöktüm ve Ateş arkadam tekrar girdi bende Kenan’ın aletini ağzıma alıp yalamaya başladım. Kenan’ın yüzüne bakınca fena zevk aldığını fark ettim. Ateşte ayların özlemini belimden sıkıca tutarak hissettiriyordu ve fazla sürmeden boşaldı. Ağzımdan çıkardı bu sefer Kenan geçti önce kalçama sürttü sonra kalçamı sıkarak deliğime dayadı sonra yavaş yavaş girmeye başladı. içime girince vücuduma sarıldı hafifçe gidip gelirken Arda bu nasıl kalça bu nasıl delik diyerek giderek hızlanıyordu bende gözlerim zevkten kapanıp açılırken Ateşle göz göze geliyorduk. Oda Seni sikmesi kadar izlemesi de fena zevk veriyormuş dedi ve gülümsedik. Kenan epey uzunca bir süre beni siktikten sonra deliğimden çıkarmadan kökleyerek boşaldı. ordan banyoya geçtik ve üçlü banyo keyfi yaptık. Sonra yatağa geçtik. Ateş, Ardanın burası güzel şurası güzel dedikçe ikisi de ellemedik okşamadık ne ayak ne boyun kalmadı ikisi de vücudumu tekrar keşfetmişlercesine ilgilendiler. Sabaha kadar bir Kenan’ın kucağında bir Ateş’in kucağında gelip gittim. Bir ara ikisi aynı anda deliğime girmeye çalışıyordu ama alamadığım ve çok acı hissettiğim için olmaz diye reddetmiştim. En son işleri bittikten sonra Kenan aletimi ağzına aldı ve ben boşalana kadar yalamaya başladı ben geliyorum desemde ağzından çıkarmadı ve bütün spermlerimi yuttu. 3ümüzde özellikle ben epey yorulmuştum birde boşalınca gözlerim kapanmaya başladı ki onlarda o şekilde 3 kişi bir yatakta uyuyup kaldık. Öğleye doğru 3ümüzde anca kalktık ama hayal gibi birşey yaşamıştım sanki yanımda görmesem gerçekten inanmayacaktım diyebilirim.
Beraber duşumuzu alıp otelde kahvaltımızı yaptık sonra Kenan akrabalarının yanına gitti. Ateşte işlerini halletmek için ayrıldı onunla akşam tekrar bir araya geldik gidene kadarda beraber zaman geçirdik. Kenan da Ateşle tekrar uçakları olduğu gün beraber birşeyler yaptık ve bir daha ki gelişlerini beklemeye devam ettim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir