Ne Büyük Bir Zevk


Yaz tatillerinde genelde Çeşme’ye gideriz. Geçen yaz sıcaklardan iyice bunalarak, sahile gitmek istedim. Hafta sonu Çeşme’ye giderek bir pansiyona yerleştim. Kaldığım odanın yanında genç arkadaş kalıyordu. Odaya yerleşip çıkarken beni fark ettiler. Arkamdan beni konuştuklarını hissetmiştim. Pansiyondan çıkıp hemen sahile gittim. Mayomu giyip denize girdim. Denizde yüzüp eğlenirken, yanıma oturdu . Merhaba, beraber eğlenelim mi” dediler. İkisi de çok hoş, yakışıklı delikanlılardı. Yaşları 20-22 arası ancak vardı. Neden olmasın dedim. Denizde biraz yüzdükten sonra, çıktık. “Biraz güneşlenelim, ondan sonra devam ederiz.” dedim. Kumların üzerine sere serpe uzanıp, çantamdan güneş yağımı çıkarttım, Kim sürecek diye gençlerin yüzüne baktım, birisi hemen atıldı “isterseniz yağınızı süreyim” dedi. Teşekkür ettim. Sırtüstü uzanarak kendimi bıraktım. Adinin sonradan Kaan olduğunu genç, yağı avucunun içine dökerek, sırtımdan itibaren beni yağlamaya başladı. Bana daha çok okşuyor gibi geldi. Aşağılara indikçe kendimi değişik hissetmeye başlamıştım. Kalçalarımın üzerine gelince iyice yavaşladı. Hiç bitmesini istemez gibi yavaş yavaş yuvarlaklıklarımı okşuyordu. Yavaş yavaş inerek beni yağlamayı bitirmişti. gençlerle sohbet ettik. Kaan 21 yaşında, öğrenciydi, Diğeri Tolga henüz 20 yaşında ve o da öğrenciydi.



Sahilde akşamı ettikten sonra hep birlikte, pansiyona geldik. Herkes odasına çekildi. Duş alıp üzerimi değiştirdikten sonra, lobiye çıktım. Hava çok sıcaktı. Ve ben iç çamaşırı giymemiştim, üzerime sadece askılı, mini etekli elbisemi giymiştim. Bir kola alarak televizyonun karşısına oturdum. Biraz sonra Kaan ile tolga geldiler “Merhaba” deyip yanımdaki koltuklara oturdular. Ben bacak bacak üstüne atmıştım. Yanımda Kaan vardı ve gözlerini bacaklarımdan ayırmıyordu. Bir ara ona doğru baktığımda sikinin kocaman olduğunu ve şortunu delip çıkacak gibi olduğunu gördüm. Bu beni çıldırtmaya yetmişti. Ona doğru döndüm ve üzerine eğilip onunla konuşmaya başladım, istersen odamıza gidelim.” dedim. Tamam dedi. Tolga’yı da çağırdı. Hep birlikte benim odaya girdik. Artık bir şey söylemeye gerek kalmamıştı. Kaan beni kucaklayıp yatağa attı. Dudaklarımı emmeye başladı. Elleri kalçalarımı okşuyordu. Külotum olmadığını görünce daha da delirmişti. Bu arada Tolga’yı unutmuştuk. Garibim ileriden beni seyrediyordu. Kaan üzerimdeki tek parça elbiseyi çıkarınca çırılçıplak olmuştum. Beni yatağın kenarına dikti. Kendi soyunurken Tolga`ya sen de soyunsana dedi. Çok heyecanlanmıştım Yoksa ikisi birlikte mi beni becereceklerdi. Kaan şortunu çıkarıp o kocaman siki meydana çıkınca dayanamayıp sikine sarıldım ve emmeye başladım.



Götüm biraz sulanınca sikini dayamaya başladı. Çok tuhaf oldum. Aynı anda götümün son noktasını bulmayı başarmıştı. O gece beni bayıltıncaya kadar siktiler. İkisinin de sikini emdim. Ertesi gün de ayni şeyleri tekrarladık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir