Ilk Cuck Anım (Gerçek Hikaye)

Uzun süredir sevgilimle kavga ediyordum, asıl sebeplerinden bir tanesi sürekli clublara gitmemdi. Normalde sevgilimle giderim ama üniversitesinin final dönemi yaklaşmıştı ve onlara çalıştığından pek dışarı çıkamıyordu dolayısıyla son birkaç haftadır ben tek çıkıyordum. Herhangi bir kızla bir şey yaşamasam da sevgilim bana kızıyordu.

Zaman geçti ve son finaline girdi, iyi geçmişti sınav. Yaklaşık iki haftadır sevişemediğimiz için inanılmaz derecede azgındım ve direkt o akşamın güzel bir şekilde geçmesi için her planı yaptım. Öncelikle kadıköyde zaman zaman gittiğimiz bir mekana gidecektik, isim vermeyeceğim bilen bilir. Üç katlı akşamları üst katları cluba dönüşen bir bar burası.

Kadıköyde yaşadığımdan sevgilime planı anlatıp evime davet ettim ve o da zevkle kabul etti. Ben üstüme turtleneck bir kazak altıma da kot pantalon giydim ve chainimi taktım sevgilim ise bol dekolteli bir crop ve kısacık bir etek giydi, eteğinin altına neredeyse tanga gibi bir iç çamaşırı giymişti. Bir süre önce sevgilimi açık giyinmesi için teşvik ettiğimden biraz cuck olduğumu anlamıştı ve bu tarz giyinmeyi seviyordu, açıkçası ben de seviyordum ve beni delirtti giydiği kıyafet.

Neyse hazırlandıktan sonra aşağıya indik ve mekana yürümeye başladık, Kadıköy olduğundan dolayı sevgilimin kıyafeti kimsenin inanılmaz dikkatini çekmedi ve normal bir şekilde mekana girdik. Sevgilimle beraber birkaç tekila shot attıktan sonra sevgilimi içeride bırakıp sigaraya çıktım. Sigaramı bitirdikten sonra sevgilimi mekanın bar kısmında biriyle konuşurken gördüm, pek garipsemedim ve yanlarına yaklaştım. Konuştuğu kişi dev gibiydi, yanlış anlaşılmasın ben yaklaşık 185 boylarında ve kas kütlesi iyi olan yaklaşık 4-5 senedir spor yapan biriyim ama bu adam benden en az 10 cm daha uzun ve kütle olarak iki katımdı. Yanlarına gittim ve sevgilimin yanağına bir öpücük kondurdum, adam geriledi ve boğazını temizledi, rahatsız olmuş gibiydi. Oturmak istedim ancak bar taburelerinin hepsi doluydu, sevgilim bu isteğimi farketmiş olacak ki dur oturacak yer açayım sana dedi, kalktı ve adamın kucağına oturdu. Anlık bir afalladım, belli ki adam da afallamıştı çünkü bir şey diyemedi. Sevgilim buzları eritmek için “Hep ben mi kıskanıcam biraz da sen kıskan” diyince adam gülümsedi ve elini sevgilimin bacağına koydu. Ne yapacağımı bilemedim ve oturdum. Kendime gin tonic söyledim sonra dönüp sevgilime baktım, çoktan herife yavaş yavaş sürtmeye başlamıştı, sikimin hareketlendiğini hissettim. Adam sevgilime “istersen taksi çağırabiliriz benim evime” diyince sevgilim “Mekanın yakınında evim var” Dedi. Şok olmuştum, benim evimden bahsediyordu. Ben ne olduğunu anlamadan mekandan ayrıldık ve sokakta yürümeye geçtik.

Ben sevgilimin elini tutuyordum iri adam ise götünü avuçluyordu, garip bir manzaraydı. Çok geçmeden eve geldik ve sevgilim direkt ikimizi de yatak odasına yönlendirdi, heyecanlanmıştım ilk defa threesome yapacaktım ( en azından öyle sanıyordum ), sevgilim bana dönüp prezervatif getirmemi istedi ben de kabül ettim, cüzdanımı evin girişinde bıraktığım için yatak odasından çıktım, cüzdanımdan kondomu alıp geri döndüğümde sevgilim çoktan blowjoba geçmişti, sadece bakakaldım çünkü herifin siki benimkinden yaklaşık 4cm büyüktü. Hemen üstümü çıkardım ve yatağa geldim, adam benimkine bakıp gülümsedi ve “Bu kadar mı” dedi, hiçbir şey diyemedim ve öylece durdum. Sevgilim benimle ilgilenmeden adama saksoya devam ediyordu, ilk defa bu kadar hevesli çekiyordu. Sonra birden yataktan kalktı ve üstünü çıkardı ve “Hadi içime gir” diyerek domaldı. Neden üstüme alındım bilmiyorum ama hızlıca kondomu açıp sikime taktım, ama ben bunları yapana kadar adam sevgilimin içine girmişti bile. Sevgilim hiç duymadığım kadar sesli inlemeye başladı, önüne geçtim ve ağzına vermeye çalıştım fakat sikimi itti ve inlemeye devam etti. Bir yandan üzülmüş bir yandan köpek gibi azmıştım, kenara geçip 31 çekmeye başladım. Adam da hoşuna mı gitti gavat diye bağırıp daha da abandı, sevgilim inlemelerinin arasında halime güldü. Hiçbir şey söyleyemedim ve 31e devam ettim. Misyonere geçtiler, bir yandan yiyişip bir yandan sert bir şekilde sikişiyorlardı. Sevgilim ara ara daha sert diye bağırıyordu ve bu bana iyice kafayı yedirtiyordu.
Sonra bir ara yavaşlar gibi oldular, adam “gelmeye yaklaştım” dedi. Sevgilim saksoya geçmek için yataktan kalktı ancak kalktığı gibi yere düştü ve “Bacaklarım tutmuyor” diyip kahkaha attı, adam da güldü ve yerdeki kafasını tutup sakso çektirmeye başladı, bu fırsat o fırsat diye düşünüp yerdeyken sikmeye gittim ancak adam “Sen anca yalarsın gavat git o dağılmış amcığı yala” dedi. Ve sevgilimin amına baktım gerçekten de dağılmış ve genişlemişti, yalamaya başladım. Adam birden inledi, boşaldığını anladım ve yalamayı bırakıp sevgilime baktım. Hepsini yutmuştu, ben ne zaman ağzına boşalsam bana kızıp çok tuzlu sevmiyorum der ve tükürürdü. Adam bana bakıp dur dedik mi sana gavat dedi ve ben yerde am yalamaya devam ettim. Adam gözümüzün önünde hazırlandı ve evden çıktı. Sonra yatağa geçtik ve sevgilimin içine girdim ancak ilk defa bir am bana çok geniş gelmişti, birkaç dakika sonra ikimizin de zevk almadığını görünce içinden çıktım ve sevgilim saksoya geçti, hoşuna gitti mi benim sikilişim diyerek sakso çekti, sadece evet diyebildim ve boşaldım. Ve evet sevgilim hepsini tükürdü.

Bu olay ilk cuck anımdı ve benim için çok özel bir yeri var, aynı sevgilimle 6 anım daha oldu ve bu post tutarsa anlatabilirim, ayrıca isterseniz ayak fetişi içeren ve çok hoşlandığım bir kızın evindeyken kızın sikilişini izlememle ilgili bir anım daha var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir