Sevgilim beni Nasıl Cuck Yaptı – 2

Sevgilim benden ayrıldıktan sonraki sekslerini o geceden sonra da ara ara anlatmaya devam etti. Ama özellikle bir geceyi hiç unutmuyorum.

Eve sarhoş gelmiş, dışarıda birbirimizi durmadan azdırmıştık. Dışarıda kulağıma “Sikilmek istiyorum” gibi şeyler söylüyor, arada da dekoltesinden memelerini olabildiğince açıyor, yalamayı çok sevdiğim memelerini başkalarına da sergilemiş oluyordu. Takside bile rahat durmuyor, bana mesaj atıp yanımda adeta sexting yapıyordu.

Eve girer girmez sevişmeye başladık ama sanırım alkolün de etkisi ile ben bir türlü sertleşemedim. Çisem çok istekliydi, bir yandan amını yalıyor, bir yandan da sikimi kaldırmaya çalışıyordum.

“Ben bunun nasıl kalkacağını biliyorum” dedi. Sikime dokundu: “Bu ne istiyor biliyor musun, bu ama giren başka bir siki dinlemek istiyor”… Bundan zevk aldığımı biliyordu, hayır diyemezdim. “Ama onun siki zaten hep hazır oluyordu, ben istediğimde çok sert olurdu hep, hemen girerdi” diye devam etti. Bu söz vücudumda bir ateş gibi yayıldı. Gülerek anlatmaya devam etti:

“Sikinin kalkmadığı hiç olmadı biliyor musun, hep sikmek istiyordu beni. Çok geç boşaldığı için de sevgilini çok uzun süre sikiyordu, yoruluyordum. Bir gece çok azıp evine gitmiştim. Ev arkadaşı da vardı ama hemen odasına girdik, çünkü sadece kendimi siktirmek için gitmiştim. Sesimizi duymuştur arkadaşı da, sevgilinin bir orospu olduğunu başkaları da biliyor.”

Sikim sertleşmişti. Sıkıca kavradı.

– Hoşuna gidiyor di mi sevgilinin orospu olduğunu duymak
– Evet senin böyle biri olmanı çok seviyorum. Bunu başkalarının bilmesi, onları azdırman ama benim olman çok güzel.
– Çok şanslıyım seninle bunları konuşabildiğim için. Çok güzel. Çok eğleniyoruz. Kendimi çok özgür hissediyorum. Başka bir sike nasıl dokunduğumu, altında nasıl orospu gibi yattığımı, bana nasıl hayran hayran baktığını hatırlıyorum, bunu şimdi sana anlatıyorum. Çok iyi hissediyorum.
– Çok iyisin aşkım

Artık içindeydim. Bacaklarını belime sarmıştı, üstünde gidip geliyordum. O hala eski sevgilisinden bahsediyordu.

– Birkaç kez içime boşaldı biliyor musun. Döllerinin sıcak sıcak içimden akışını hissettim.
– Offf
– Keşke içimdeyken çektiğim fotoğrafları silmeseydim. Amımda başka bir sik görürdün.
– Kudururdum
– Kudurdun zaten ahh yavaş sik aşkım sakin ol, anlattıkça hızlanıyorsun
– Sen yaptın böyle
– Bu gece sen de onun gibi içime boşal. Onun dölleri gibi taşsın dışarı

Bunları duyunca daha fazla dayanamadım ve sikim zonklayarak dölleri içine bıraktı. Yine boşaldıktan sonra “Neler konuşuyoruz biz” diye düşündüm ama çok zevk almıştık. Sarılıp öyle durduk bir süre.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir