Bir Küçük Polisiye Meselesi-2

pavyonda sarki soyluyordu sibel. Onunla kafamin bozuk oldugu bi aksam orda tanismistik. Tefecinin birinden borc almis, sonrasinda tefeci elindeki senetleri pavyon sahibine satmis, tabi borç 10 ise bunlar 100 yapmis kizi tepe tepe kullanmaya baslamislar, sahneye cikmak istemeyince bi guzel dayak atmislar kızcağıza, defalarca polise gitmis ama bi sonuc alamamis, sonrasinda es dost vasitasiyla bana ulasti. Onu gordugumde sasirmistim hep sahnede gordugum guzel bi kadindi simdi ise yuzu gozu şiş icindeydi. Onu o halde gorunce dayanamadim. Bizim yarma sadiyi de aldim yanima bastik bunlarin mekanını sadiyi goren zaten bikac adim geri atiyordu. Sahi size bahsetmedim, sadi 25 yasinda 2.11 boyunda 130 kilo civarinda kel kafali iri yari kuvvetli bi cocuktu. Kel karizmasida yok degildi, yakisikli bi cocuktu. Beni cok severdi hala da sever. Hem onunla hem zeyneple karsilikli sonsuz guvenimiz vardir, neyse cok uzatmayayim. Mekani bastik, mekanin sahibi kara murat lakapli bi serseri. Kara murat filmlerinden cok etkilenmis ismi de murat olunca basina kara lakabini eklemiş. Halbuki adam esmer falan degil. Soranlara da rengim degil gözüm kara dermis. Once tatli dille niyetimizi belirttik sibelin senetlerini vermesini zaten borcunun kat kat fazlasini odedigini, isi yokusa sürmemesini soyledik. Tabi murat orali olmadi.

M: Bana borcu var borcunu odesin istedigi zaman gidebilir

B: sadi not al oglum, bundan sonra her aksam burasi kalabalik oldugu zaman baskin yapin. Her müşterinin ve calisanlarin gbt sine bakin. Bu mekanin uzerinden gozunuzu ayirmayin. En ufak bi kusurunu yakaladiginizda, kilit vurun, ha bide yarin unutmadan bizim hakani arayalim maliyedeki adamlarını buraya gondersin herseyi didik didik etsinler.

M: aman amirim isteyen istedigi zaman gelsin evtaklarimiza baksinlar, biz vatanını milletini seven insanlariz, lakin hergun gbt mi olur. Müşteriler kacar burdan gelmezler bi daha

S: kes lan, sorsan herkes vatan millet asigi. Sizin gibi vatan sever olmaz olsun.

B: hadi sadi gidelim biz.

M: durun amirim bi orta yol bulabiliriz. Siz senetmi demistiniz, hemen amirim. Bizim polislere saygimiz sonsuz.

Cekmecenin icinden bi dosya cikardi icinden sibele ait senetleri cikarip eksiksiz teslim etti. Senetleri alip ayrildik oradan. Sadiye ertesi gun genis bi ekiple buraya baskin yapmasini tum calisan kadinlarla konusmalarini Sibel in durumunda olanlar varsa yardimci olmalarını soyledim. Bi cok calisan kadin olmasına ragmen sadece 2 kisi vardı. Onlarda oradan ayrilmak istediklerini sikayetci olmadiklerini soylediler. Murattan korkuyorlardi. Sonrasinda sibeli duzgun bi pavyonda ise soktum. Yine sarkj soyluyor fakat konsa cikmiyordu. Velhasil sibelle tanisikligimiz o gunlere dayanir.

B: sana da merhaba.

S: neden aramiyosun beni?

B: neden arayayim seni?

Sibel konusmadan iceri gecip koltuğun birine oturup sigarasini yakmisti bile.

S: bilmem ararsin sanmistim.

B: sibel bizim senle aramizda bişey yok bunu anla artik. Bi sefer sevistik diye sevgili olamayiz. Koskocaman insanlariz.

S: oylemi, kac sefer sevisirsek sevgili oluruz peki.

B: hic bizaman olmayiz. Hem baskasini sevdigimi biliyosun.

S: ya sacmalama kadin evli, ayrica senin alt komsun.

B: ne evlisi be kocasi aylar once kacmis gitmis. Ne bi haber var ne bisey. Hem sanane bundan

S: senin iyiligini dusunuyorum daha sonra uzulme diye

B: sanane. Sana giren cikan varmı. Sal beni kizim rahat bırak

S: off tamam be seni dusunende kabahat.

B: hem sen neden geldin?

Sibel sinirlenmisti çantasını alarak kapiya dogru yoneldi. Kolundan tuttum.

B: dur ,ozur dilerim yanlis anladin. “Neden geldin” derken bi sorun yoktur ins. Demek istedim.

Sibel yumusamisti, tekrar kalktigi yere oturdu. Kultablasindan sigarasini aldi derin bi nefes cekti.

S: bisey yok sadece seni gormek istedim, biraz laflariz diye dusundun eve gitmek zor geldi. Dolapta bira var mi?

B: var az once aldim, bi tanede bana acarmisin.

Sibel mutfaga gitti dolaptan bi biraları aldi, soylene soylene geldi.

B: noldu ne soyleniyon yine

S: bisi soylenmiyorum yine bud almissin

B: seviyorum ki aliyorum. Sen begenmedin galiba.

S: bilmem karar veremedim sadece, bazen cok hosuma gidiyo bazen cok asitli geliyo agiz tadima gore farklilik gosteriyo.

B: bud guzeldir. İc iste.

S: yine acmissin bu sacma sapan tartisma programlari.

B: sen beni darlamayami geldin buraya.

S: bilmem, oyle mi yapiyorum

B: evet oyle yapiyosun.

S: baska bisey yapiyim istersen.

Sibel son cumlesinde ses tonunu degistirmisti. Yanima sokulup, boynumdan opmeye basladi. Her nekadar dilimde “yapma” sozcugu ciksada tum bedenimle devam etmesini istiyordum. Onumde diz cokup fermuarimi acti. Pantolonumu indirmeden sikimi cikarip sakso cekmeye basladi. Sibelin platin sarisi saclari, dolgu yaptirilmis dudaklari ve silikonlu gogusleri vardi. Begenmedigi yerlerini yaptirmaya cekinmiyordu. cok guzel sakso cekerdi. Her defasinda bu konuda cok iddiali oldugunu soylerdi. Gercektende oyleydi. Hayatim boyunca bana en cok zevk veren saksoyu sibel cekmistir. Nasil yapiyor bilmiyorum ama adeta ruhumu bedenimden cekip cikariyor elim ayagim boşalıyordu. O da buna karsi koyamadigimi bildiginden, sevismek istemedigimi soyledigimde direk sikime yonelir sakso cekerdi. Yine ayni seyi yapiyordu. Diliyle sikimin uzerinde yalayarak karnima, gogsume, boynuma en son dudaklarima yapisip opmeye basladi. bunu yaparken kucagima oturmus, kalcalarini sikimi surtuyordu. Ben ise elbisesinin altindan ellerimle kalcalarini avuclayip ikiye ayirarak yoguruyordum. Sonrasinda bir elimle kulotunu kenara cekip diger elimin orta parmagini got deligine soktum. parmağımi hic cikarmadan yogurmaya devam ediyordum. Sibel bi cirpida elbisesini cikardi, sutyeninin kopcalarini acip silikonlu memelerini agzima yapistirdi. Bunu yaparken eliyle alttan sikimi sivazliyordu. Elini tukurukleyip amini islatti ardindan kulotunu tamamen kenara cekip sikimi icine aldi. Bunu yapar yapmaz hoyratça kucagimda ziplamaya basladi. Bi sure bu sekilde sikistik fakat ben pek rahat değildim pantolonumu hala cikarmamistim ve bu beni rahatsiz ediyordu. Sibeli uzerimden kaldirip ayakta domalttim. Hizlica pantolonumu cikardim sibelin uzerinde kalan son camasirida cikarip kenara attim. Arkasinda diz coktum, simsiki kalcalarini elimle yogurup alttan amcigini dilledim, klistorisini vakumladikca sibel kalcasina basima daha cok bastiriyor kendinden geciyordu. Biraz yukari cikip ellerimle gotunun iki yanagini ayirarak got deligini ortaya cikardim. Got deliğini de guzelce yalayip dilimi icine sokarak sikmeye basladim. Bu sirada kendini oksayan sibel sarsilarak bosalmisti. Ayagi kalkip Hizlica icine girip pompalamaya basladim. Bi sure bu sekilde siktikten sonra sibeli bana dogru cevirip sirtini duvara dayadim, sibel bana sarilip bir bacagini belime doladi o sekilde sikimi amcigina sokup git gellere basladim. Sibelle yuzyuze birbirimize bakiyorduk, ikimizde zevkten ucuyorduk.

S: bebegim sik orospunu mahvet beni immhh cok guzel!!!

Boşalmak uzereydim, sibelin platin saçlarini kavrayim ayaga kaldırdım ikimizde dikey pozisyondaydik o pozisyonda sikmeye devam ediyordum. İcinden cikip sibeli arkasini dondurup domalttim kalcasina ve beline dogru bosaldim. Kendimi koltuga biraktim. Sibel de yanima oturup başini gogsume koydu. Bi sure o sekilde oturduk…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir