Zorba Öğrencim Kabusum Oldu – 3

Ertesi gün bir karar verdim. Fotoğrafı istediği yerde paylaşsın. Yüzüm çok net görünmüyor, öğretmenim. Güç benim elimde. Okuldan attırabilirim onu. Böyle diyordum kendime. Ama, bunu gerçekten istiyor muydum? Çünkü dün gece o zorla yaladığım yarrağı düşünerek her yeri sırılsıklam yapacak şekilde boşalmıştım. Okula geldim. Can beni yine boş sınıfa çağırdı. Gittim. Girdim sınıfa.

Can : Hoş geldin güzelim.

Ben : Can bak, seninle açık konuşucam. Dün bana zorla bir şey yaptırdın. O fotoğrafı istediğin yerde paylaş. Artık seninle muhattap olmayacağım. Ben senin kölen değilim!

Can : Yarrağımı öperken gırtlağına alırken de böyle kararlı mıydın? Bi yerden sonra sana hiç dokunmadım. İştahla yaladın yarrağımı. Sen bir orospusun. Yarrağımı gördüğün ilk andan beri hayranlıkla bakıyorsun. Amına kodumun orospusu.

Ben : Artık seni dinlemeyeceğim. Ben çıkıyorum.

Arkamı döndüm. Kapıdan çıkar çıkmaz önümde 2 kız 2 2 erkek 4 kişi duruyordu. “Hocam nereye, daha eğleneceğiz.” diyip yanıma doğru yaklaştılar. Noluyor dememe kalmadan kızlardan biri saçlarımdan tuttu. Beni sınıfa doğru ittirdi. Derken iki erkek beni kucağına aldılar. Durun yapmayın dememe kalmadan beni bacaklarım açık şekilde Can’ın önüne götürdüler. Kızlar elbisemi kaldırdı. Külodumu yırttı orospular. Can sikini çıkardı.

Ben : Bırakın beni orospu çocukları. Bırakın lan. Bıraakkkkk!

Bağırıyordum avazım çıktığı kadar. Gülüyorlardı. Ben bağırmama rağmen gülüyorlardı. Öyle bir okul ki, bu ilk bağıran kişi değildi. Alışmışlardı. Can sikini çıkarıp amıma sürtmeye başladı. Hem Can sürtüyor, hem de beni havada tutan çocuklar beni Can’ın sikine sürttürüyordu. Kahkahalar atıyorlardı. Ben kudurmuştum gözlerim dönmüştü. Tam bu esnada biri kapıyı açtı. “Çocuklar geç kalmadım dimi, ders anca bitti.” dedi. Başka bir erkek gelmişti ama sesi öğrenci gibi değildi. Dönüp baktım. Gelen kişi okulun Tarih hocasıydı. Adı hatırladığım kadarıyla Serkan’dı. Daha net tanışmamıştık. 37 yaşında 1.80-1.85 boylarında bir adamdı. Görünce yüzüm kıpkırmızı olmuştu. İki eliyle yanaklarımı sıktı. “Yaa işte hocam böyle öğretmenliğe gelir orospu olursunuz böyle bir okul burası ahahaha” diyip yine bir kahkaha bastılar. Beni saçlarımdan tutan kızı aldı. “Gel aşkım” diyip bizim biraz arkamıza doğru götürdü öpüşerek. O kızı siparişle almış gibiydi adam. Bana seslendi. “seni de sikmeye gelicem birazdan irem hocam” Utancımdan konuşamıyordum. Can artık sürttüğü siki komple geçirdi içime. Bir süre çocukların kucağında sikti beni. Sonrasında ellerinden aldı kucağına. Teslim olmak istemiyordum ama boynuna sarılmıştım artık. Sert sikiyordu beni. Kalan 2 erkek ve 1 kız, grup sekse başlamıştı. Kıza amlı götlü giriyorlardı. Serkan hocanın siktiği kız da dur yapma gibi şeyler söylüyordu. Kızı neredeyse “bdsm” diyebileceğimiz seviyede sert sikiyordu. Kızın içinden çıktı. Yarı baygın uzanıyordu kız. Yaklaştı bize. Sikini hiç sormadan etmeden bütün gücüyle götüme soktu. Yine avazım çıktığı kadar bağırdım. Canın kucağında, arkamda Serkan hoca saçlarımdan çekip hayvan gibi sikiyordu. Can Serkan hocanın altında kalmamak için erkek içgüdüsüyle daha da hızlandı. Öyle hızlanmışlardı ki, Can içimden çıkarıyor, fışkırıyorum ve tekrar sokup hayvanlar gibi sikmeye devam ediyorlar. Bu 5 kere falan oldu. Belki daha fazladır. Sayamadım. En son ben ve 2 kızı öğretmen masasına yatırdılar. Ağızlarımızı sikmeye başladılar. Serkan hoca götümü tercih etti. Can ağzıma, serkan hoca götüme boşaldı. Diğer kızların da ağzına boşaldılar. 2 günde yuttuğum 2. döldü bu. Erkekler boşalıp pantolonlarını çekip bizi öylece bırakıp çıktılar. Kızlar iki tarafımdan yanıma yaklaştı. Biraz öpüştük. Onlar da çıktı. Ben de en son üstümü giydim. Külot yoktu altımda. 3. derste okuldan çıktım ve eve gittim. Kendimi duşa attım. Saatlerce ağladım. Götüm acıyordu. Amcığım da normalinden biraz daha genişlemişti. Hayvan gibi ezmişlerdi beni. Bu kabus nasıl devam edecekti bilmiyorum. Zevk de alıyorum, ama bunlar yapmak istemiyorum…

To be Continued…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir