Yakınlarım

Antalya’nın bir yaz sıcağında uyanmıştım.Sıcaktan uyuyamıyordum anlımda bulunan ter damlaları yavaşça akıp yastığımı ıslatıyordu.Güneş sabah ilk doğuşunda benim odamı aydınlatıyordu.Ve bu yüzden odam çok sıcak olabiliyordu.Bu yüzden geç saate kadar uyumak mümkün değildi.Yastığımı biraz doğrultup dikleştim.Kapının tam üzerinde bulunan saate göz gezdirdiğimde saatin daha 8:23 olduğunu gördüm.

İç Sesim:Offf bıktım şu odadan yanıyor bildiğin ya.

Yataktan destek alarak yavaşça doğruldum bir kaç dakika süren hayat sorgulamamdan sonra ayağa kalktımyatağımın tam sol çaprazında bulunan aynanın karşısına geçtim.Her sabah daima kendimi bir incelerim.

Bu arada kendimi tanıtmam gerekirse;
Adım:Emre
Yaş:20
Boy:1:89
Açıklama:Kendimi fiziksel olarak anlatmam gerekirse.Aile içi olarak herkes tarafından yakışıklı görünen biriyim.Ve geçmişte spor ile çok uğraştığım için çok kaslı olmasada kaslı bir vücudum bulunmakta.Hafif Esmer tenli biriyim.

Aynanın karşısında bir kaç dakika kaslı vücudumu kontrol edip bir kaç hareket yaptıktan sonra lavaboya doğru geçtim.Yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladım.Zaten odam kavurucu sıcaklıkta olduğu için sadece altımda bulunan iç çamaşırı ile uyumayı tercih ediyorum.Lavabodan çıkıp odamda bulunan dolabımın önüne geçtim.

Dolabı açıp üzerime Sıfır kollu siyah üzerinde yazılar yazan tişörtümü giydim.Altıma da gri bir şort giydim.Odanın kapısını yavaşça açtım ve koridora çıktım.Koridora çıktığımda ilk fark ettiğim şey bir müzik sesi.

Müzik:The Monster

Bu arada müzik sesine gitmeden önce evimizden bahsedeyim.

Eve dışarıdan baktığımzda normal bir yazlıkçı evi.Yavaşça içeriye girdiğimizde hemen kapının solunda bir havuz bulunmakta.Ve sağada döndüğümüzde evin sağ tarafına doğru ilerleyen bir garaj kapısı.Ek olarak arka taraftada bir havuz ve oturma yerleri bulunmakta.Ön taraftaki havuz daha çok süs olarak bulunmakta.İçeriye doğru geçtiğimizde hemen sol taraf salona doğru gidiyor.Kapının hemen karşı tarafında mutfağımız bulunmakta ve arkaya doğru açılan kapılar.Sol tarafa baktığımzda bir banyo ve hemen ilerisinde garaja açılan bir kapı.Hemen sola doğru ilerlediğimizde sol tarafta yukarıya çıkan bir merdiven.Sağ tarafta salon bulunmakta.Merdivenlerden çıktığımızda yukarıda uzun uzuya bir koridor bulunmakta.İlk odamız misafir odası onun karşısında bir adet banyo.Misafir odasının yanında benim odam.Benim odamında yanında bir misafir odası daha.Koridor burada sola doğru dönüyor.Ve son tarafta Üniversitede olan ablamın ve Annem ile Babamın odası bulunuyor.

Odadan çıktığımda merdivenlerden yavaşça aşağıya doğru indim.Mutfağın önüne geldiğimde müzik sesi mutfaktan geliyordu.İçeride annem dolu doluya bir kahvaltı hazırlıyordu.Ama bir dakika biz normalde 3kişiyiz evde ama masada 8 tabak bulunmaktaydı.

Yavaşça Annemin yanına yaklaştım.Annem beni fark etmiş olacak ki.

Annem:Günaydın oğlumm.

Ben:Günaydın Anne de bu hazırlık ney aşiret mi geliyor haberim yok.

Annem:Şey tatlım Esma teyzenler geliyor bu yazı bizimle geçirecekler.Onlar gelirken ablan da tatile girdiği için o da geliyordu.Yolun üstü olduğu için onu da alıp gelecekler.

Ben:Ooo hayırdır bu yaz bodruma gitmemişler.

Annem:Oğlum Halil amcan bir kaç sıkıntı yaşamış sanırım o yüzden biraz maddi sorunları olduğu için hem burada fazla bir masrafta olmaz.

Ben:Peki anne öyle olsun.Halil amcaya nolmuş ki.

Annem:Ya oğlum trafik kazası geçirmiş.

Ben:Ney birşey olmuş mu.

Annem:Yok sadece bacağı ve kolu kırılmış oğlum allah korumuş.

Ben:Suçlu yine o mu?

Halil amcam arabayı biraz dikkatsiz kullandığı için genelde suçlu taraf o olur.Yılda genelde 3-4 defa kaza yapmakta ama genelde hasar almadan çıkardı.Demek ki bu sefer sert kayaya çarpmış.

Annem:Öyleymiş oğlum zaten o yüzden maddi sıkıntı çekiyorlar.

Ben:Peki anne ne diyim gelsinler öyleyse.

Annem:Oğlum sen hadi masayı hazırla bende bunları getireyim.

Ben tabakları ve çatal,kaşıkları alıp dizmeye başladım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir