Mete Abi

Selamlar ben Pamir. 18 yaşıma yeni girdim. Bugün size abimin arkadaşının nasıl karısı olduğumu anlatıcam. Abim benden beş yaş büyük, fazla bi arkadaşı yok ben kendimi bildim bileli Mete abiyle arkadaşlar. Mete abi çok yakışıklı biri. Çocukluğumdan beri ona hayranlık duyarım. Ama ergenliğe girdiğimden beridir onunla sex yapmanın derdine düştüm.

Bi gece bizde kalmıştı, üstü açılmış. Altına şort giymiş yavaşça şortu sıyırıp aletine baktım, kalındı baya. Yavaşça bir öpücük kondurup kapattım. Aradan bir hafta geçti annemler köye kalmaya gidince bize geldi. Abimle kafaları çekmeye başladılar. Tabi abim beni yanlarına almadığı için odamda tıkılı kaldım. Ama sonrasında içeri geçtim. Abim çoktan sızmıştı.

Mete abiyse bira içip maça bakıyordu. “Gelsene Pamir abin sızdı, oturalım beraber.” Altıma ince beyaz bir şort ve beyaz bir slip giymiştim. Bu gece artık olacaktı o iş. Hemen yanına oturdum. Baya gevşemişti o da.

“Mete abi senin sevgilin var mı.” “Var” “Hiç bir şeyler yaşıyor musunuz?” “Nasıl şeyler lan” “Canım cinsel şeyler işte ne olacak” “Niye soruyon ki? Ulan senin de var da tavsiye mi istiyon. Yoksa seninki kalkmıyo mu?” İstediğim tarafa geliyodu konu. “Benimki hiç kalkmıyo ki. Hep inik, göstereyim mi?” ” Göster bakayım.” Yavaşça şortumu indirdim. Sonra sliple önümü kapatım utanmış numarası yaptım. “Pamir bune sen erkek oldun artık bu slip ne böyle. Düzgün giyinsene. Tabi kalkmaz, sikine erkek olduğunu hatırlat ki kalksın. Kız gibi yumuşak olma. Aç bakalım önünü.” Yavaşça indirdim külodu. “Pamir seninki baya ufakmış. Bu kalksada bir işe yaramaz. Kızlar istemez seni böyle” “Olsun benide erkekler ister olmaz mı?” “O ne demek? İbne mi olacaksın lan.” “Mete abi ben erkeklerden hoşlanıyorum, kızlardan değil.” Kafamı önüme eydim ağlamaya başladım. Kucağına çekti beni. Gözyaşlarımı sildi. “Hiç yaptın mı erkeklerle” kafamı hayır anlamında salladım. “Benimle yapmak ister misin” işte istediğim soru gelmişti. Kafamı yavaşça salladım.

Beni iyice kucağına alıp odama getirdi. “Senin erkekliğini alıcam artık kızdan farkın kalmayacak. İstiyor musun bunu?” “Evet, yap bunu lütfen” beni sırtüstü yatağa yatırdı. Yavaşça dudaklarımı emerek öpmeye başladı. İstediğim oluyordu. Bir taraftan kalın aletini bana sürtüyordu. Boynumu emmeye başladı. Bu sırada bacaklarımı bana doğru kıvırıp bana iyice yaslandı. İri cüssesi altında ezilmek beni iyice azdırdı. Tişörtümü sıyırıp memelerimi emmeye başladı. Çok hoşlanmıştım bundan. Üstümden kalktı yavaşça. “Bakıyorumda senin ufaklık bana kalktı ha. Şimdi benimkini tatma vakti. Otur bakalım yere tatlı kız” yere oturdum. Yatağa oturup üstünü ve altını çıkardı. İlk kez görüyormuşçasına şaşırdım. Hemen yalamaya başladı. Baya zevk aldığı mırıltısından belliydi. Ağzıma ılık ılık boşaldı. Tuzlu menilerini yuttum. “Kalk bakalım cici kız şimdi senin bakireliğini alalım. Dört ayak üstünde dur yatakta. Köpeğim gibi ol ve uslu dur.” Popoma şaplak atmaya başladı. Deliğime tükürüp orta parmağını soktu. Sırayla iki parmağını daha soktu. İleri geri yaparak deliğimi hazırladı. “Şimdi giriyorum, sakın sesini çıkarma. Yoksa abin canını okur. Gevşelt kendini kocan canını fazla yakmayacak” Sikini yavaşça sokmaya başladı. Ne kadar acısada sesimi çıkaramadım. Parmaklarını ağzıma sokmaya başladı. İleri geri giderek hızlandı. Kalın siki içimi parçalasada bu çok hoştu. Bir erkeğin altında sikilmek çok zevkliydi. “Hoşuna gitti mi karıcım. Kocanın yarrağını yemek nasıl bir his orospu ha. Minik amcığını sikmek çok büyük bir zevk. Artık canın hep sikilmek isteyecek. Amcığın sikilmedikçe kuduracak. O zaman ne yapacaksın. Bana geleceksin. Sik beni diye yalvaracaksın. Orospu seni. Kahpe.” Artık çok azmıştım. Bir anda oluk oluk boşaldım. İlk kez dokunmadan boşalmıştım. Mete hızını iyice arttırmıştı.

Vücutlarımız birbiriyle çarpışırken içime boşaldı. Üstüme yığıldı. Biraz öyle kaldık , sonra yanıma uzandı. “Canını fazla yaktım mı Pamir.” “Hayır, çok zevk aldım.” “Çok güzel o zaman. Ben azgın olunca ne yaptığımı bilemiyorum. Seni incitmek istemem. Sen bunu istediğin sürece devam ederiz. Bu sır bende gizli kalacak merak etme.” Dudaklarıma bi öpücük kondurup kalktı. Belki beraber yatabilirdik ama bu da yeterdi. Sonuçta artık onundum. Onun kalacaktım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir