Babam Yüzünden Köyün Orospusu Oldum – 6 (FINAL)

Cumartesi sabahı Murat beni aldı ve farklı bir köye götürdü. O güne kadar bizim köyde görmediğim güzellikle malikane gibi bir eve girdik. Evin hizmetçileri vardı. Beni içeri davet ettiler. Murat’ı eve almadılar. Sikileceğim odaya doğru çıkartıyorlardı beni. Biri kulağıma fısıldadı.

  • “Ağa’nın 58 yaşında olduğuna aldanma sakın. 30 yaşında erkek gibi güçlüdür sikerken. Buradaki her hizmetçiyi günde bir posta siker. Bak -eteğini kaldırır- hiçbirimizin altında külot yok. İstediği zaman gelip sikiyor.”

Bu adam seks manyağıydı. Odaya yaklaştık. Hizmetçi bana odayı gösterdi ve gitti. Odaya doğru gittiğimde bir ses geliyordu. “Ahh Metin Ağam yavaş ouuff” diyordu. Kapıyı tıkladım. “Gel” dedi ağa. İçeri girdiğimde anlık bir şok geçirdim. Ağa annemi kucağına alıp evire çevire sikiyordu. “Anne senin ne işin var burada?” dedim. O da “kızım sen niye geldin” dedi. Tam o an 3 4 saniyelik bir bakışmayla düştüğümüz durumu anladık. İkimizi de orospu yapmışlardı. “Gel kızım gel kutlama var” dedi Metin ağa. Ne kutlaması diye sordum. “Baban olacak o boynuzlu gavata senin ve annenin videolarını izlettik. Muhtarlıktan istifa etti. Artık sizin köyü de bizim adamlardan biri alacak.” dedi. Babam için çok üzülmüştüm. Belli ki bugün dünyası başına yıkılmıştı. Annem ve benim de artık kaybedecek bir şeyimiz kalmadı. Çıkarttım üstümdekileri. “Eğlenceye katılayım mı?” dedim. Yapıştım Ağa’nın dudaklarına.

Ben ağayı öpüyordum ama ağa anneme fena kitlenmişti. Makineye bağlamış gibi sikiyordu annemi. 2 kere amından sıvılar fışkırdı. Koca memeleri öyle güzel sallanıyordu ki. Eğildim ve memelerini ağzıma aldım. Eğilir eğilir ağanın parmakları amcığıma girdi. Sokup çıkarıyordu. Sulandırdı amcığımı. Annemin boğazını sıktı ve sert bir tokat attı. Sonra saçlarını aldı eline. Tıpkı bir kerhane orospusu gibi sikiyordu annemi. Öyle sert giriyordu kş yatağın ayaklarından gıcır gıcır sesler geliyordu yüksek şiddette. “Ağam kadın bayılacak şimdi” diyecektim ki cümlemi tamamlamadan bir tokat da bana atarak yatağa serdi beni. O an yine orospu olduğumu anladığım anlardan biriydi. Orospuydum sonuçta sikiciye akıl vermeye hakkım yoktu. Ağa annemin amını delerken ben de annemin yüzüne oturdum amımı yalaması için. Ağa’yla yüz yüze geldik. Ağa bi öpüyor bi tokat çakıyordu. Annemin dudağının kenarı hafif kanamış, kıçında ve bacaklarında bazı morluklar oluşmuştu. Aha böyle sikişmeyi seviyordu. Ağa benim dudaklarımı emerek böğüre böğüre annemin amına boşaldı. Bütün rahmini dölle doldurdu. Annem de o sırada titreye titreye boşalıyordu. Ağa beni hafif kenara itti. Annemin üstüne yığıldı. Annemi öpüyordu hala. Kulağına eğildi. “O gavat kocanın pipisi bu amcığı hiç genişletmemiş, o boynuzlu piçin karısını nasıl siktim ohh. Söyle o kocana akıllı olmazsa sülalesindeki tüm kadınları sikicem. Amk boynuzlu pezevengi.” dedi.

Annemi bir sürtük gibi kenara attıktan sonra gözlerini bana dikti. Yatağa uzandı. Gel bakalım küçük orospu dedi. Yaklaştım yanına. Beni dizlerinin üstüne yüzüstü yatırdı. Siki amıma denk gelecek şekilde. Ama sikmeyecekti. Biraz kaldırıp amımı yaladı. Sonra tekrar dizlerine koydu beni. Başladı kıçımı tokatlamaya. Ama öyle hafif tokat değil. Hayvan gibi davranıyordu. Kıçım kıpkırmızıydı. “Ohh çilek gibi oldun amk orospusu” diyip daha da sert vuruyordu. “Ağam yapma canım yanıyor” dedim. Saçlarımdan tutup çevirdi. Bu sefer memelerimi tokatlamaya başladı. “Ben sana fikrini söyleyebilirsin dedim mi lan orospu” dedi. Karnıma sert bir yumruk attı. Sustum. Bi memelerimi bi yüzümü tokatlıyordu. Yanağım kızarmıştı. En son bi tokat yedim ve bayıldığımı hatırlıyorum. Kalktığımda ağa götümü yırtar gibi sikiyordu. Ayıldığımı gördü. “Ahahaha ulan küçük orospu bu kadar narin kızsın bi tokatla bayıldın nasıl düştün bu yollara sen” dedi. “1 Tokat mı?” dedim içimden. Yarım saattir adeta dayak yiyordum sikilirken. Annemin hali ortada yorgunluktan uyumuş/bayılmıştı. “Amına kodumun kaltağı bayılmayacaksın her zaman erkeğine karşı diri olacaksın” dedi. Bu cümle beni sinirlendirdi biraz. Gaza geldim. “O çok methettikleri ağa bu kadar mıymış? Hizmetçilere söyleyeyim de bu kadar korkmasınlar.” dedim. Ağayı kızdırmak ve daha sert olmasını sağlamak için yapmıştım. Ama ne kadar sert olacağını tahmin etmediğimden yanlış bir hareketti bu. Ağa yüzümü yatağa bastırdı. Götüme daha sert girip çıkmaya başladı. Bulduğu her herime tokat atıyordu. Çığlık atmaya başladım ama kafam yastığa gömülü olduğundan sadece inleme sesi geliyordu. Gerçi duyulsa bile evin çevresi tamamen Ağa’nın çalışanlarıyla doluydu. Belki de her gün alışık oldukları sestir. Ağa siki götümden çıkardı aynı pozisyonda amıma soktu. “Ağam özür dilerim öyle demek istemedim yavaş olun lütfen” dedim. Dinlemedi. “Dili de pabuç gibi olmuş fahişenin” diyip sert sert pompalamaya devam etti. Yaşı neredeyse 60 olmuş bir adamın böyle bir performansının olması gerçekten çok tuhaftı. Defalarca kez titreyerek boşaldım. Kaç ağanın kıllı göbeğine fışkırttım sularımı. Ben titreyerek boşalırken durmayı aklından bile geçirmiyordu. Tam tersi o anlarda hızlanıyordu orospu çocuğu. Nasıl sikileceğimi adeta kullanım kılavuzu ile biliyor gibiydi. Ağa da 2-3 saat içinde 2 kere içime, 1 kere ağzıma, en sonunda da üstüme boşaldı. Yatağa uzandı. Sağ koluna annemi, sol koluna beni aldı. İkimizin de vücudunda morluklar vardı. Pis pis gülüp öpüyordu arada bizi. Biz de ağanın kollarına sarılmış ölü gibi yatıyorduk. Bir süre sonra kaltık. Giyindik. Artık evden gitme vaktimiz gelmişti. Ağa bizi yolcu etmek için çıplak halde kapıya kadar geldi. Hizmetçiyle beraber bizi kapıya kadar geçireceklerdi. Ağa durumu yanlış anlamış olacak ki bizimle beraber gelen hizmetçiyi kucağına alıp eteğini sıyırıp kapıya kadar geçirdi kadına. Kadını sike sike bizi yolcu etti.

Eve döndüğümüzde babamın ağzını bıçak açmıyordu. Biz korkuyorduk. Bize bir şey yapmasın diye dua ediyorduk. Babam biraz durduktan sonra konuşmaya başladı. “İki tane adam tuttum. Biri Murat’ın karısına diğeri Mahmut Ağa’nın karısına tecavüz ettiler. Ben de tam birkaç saat önce Metin Ağa’nın karısını çarşıda yakaladım. Aldım arabaya bi güzel siktim. Şimdi eşyalarınızı valizlerinizi toplayın. İstanbul’a gideceğiz” dedi babam. Bizim intikamımızı almış gibi konuştu. Ben ve annem o güne kadar orospuluktan kazandığımız tüm paraları babama verdik. Babam da muhtarlıktan kalma her şeyini toplamıştı. Evi de birine satmıştı. Ben zaten üniversite için İstanbul’a gidecektim ama bu sefer tüm aile gidiyor olduk. Bu köyde kalırsak yapabileceğimiz tek şey orospuluk olacaktı.

İstanbula gittik. Zor da olsa yerleştik ve şehre alıştık. Yerleştikten 2 ay sonra annem de ben de kürtaj olduk. Metin ağa ikimizi de hamile bırakmıştı. Şimdi yeni bir sayfa açmıştık hayatımızda. Üniversitede birçok sevgilim oldu. Çok kişiyle seks yaptım. Grup sekslere bile katıldım. Orospu ruhluydum artık durduramadım kendimi. Ama bunu hiçbir zaman köydeki gibi para karşılığı olarak yapmadım. Zevk içindi artık.

Mezun olduğum sene tanıştığım bir çocukla sevgili olduk. Adı Burak. Birbirimizi gerçekten sevdik ve 2 yıl içinde evlendik. Kocam bilindik şirketlerden birinde mühendis. Ben ise eczacıyım. 2 çocuğumuz var.

Bir şey itiraf edeyim. Ara sıra kocamın yetmediği günlerde liseli-üniversiteli gençleri ecza deposuna atıp kendimi siktiriyorum. Napalım, huy işte 🙂

The End…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir