Babam Yüzünden Köyün Orospusu Oldum – 5

Murat gözlerimi bağladı. Gelen kişi beni usul usul öpmeye başladı. Dudaklarını boynumda gezdiriyordu. “Kimsin?” diye sordum. Cevap gelmedi. Öpmeye devam etti. “Çok azdırıyorsun beni” dedim. Kısık sesle pis pis güldüğünü duydum. Bu gülüş beni daha da azdırmıştı. Sütyenimi sıyırıp meme uçlarımı emmeye başladı. Dimdik yapmıştı meme uçlarımı. “Hadi yarrağını ver bana bebeğim.” dedim. Yanağımı okşadı. Elime yarrağını verdi. Kılsız, pürüssüz bir yarraktı. Gizli sikicim genç biri olmalıydı. Dudağımdan öptü. Sikini okşattı. Sonra da ağzıma verdi. Çok mutluydum. Çünkü bana hayvan gibi davranmıyor, adeta sevgilisiymiş gibi narin davranarak ilerliyordu. Yarrağını yaladım. Kılsız yarrak bal gibiydi adeta. Siki yaladığım kadar öpüyordum da. Hayran kalmıştım. Kafası lokum gibiydi. Sırt üstü uzandım. Sikini amıma dayadı. Kafasını sürtüyordu amıma. Deli gibi azdırdı bu beni. Daha girmeden sulandı amcığım. Sonra sikini santim santim soktu içime. Muazzam bir zevkti bu. Yavaş yavaş gidip geliyordu. Damarlarını bile hissediyordum sikin. Biraz hızlanmaya başladı. Elini boğazıma attı. Hafifçe sıkıyordu. Artık sert sikmeye başlamıştı. Arada bir eğilip öpüyordu. Elimi gözümü kapatan örtüye attım. Dudaklarıma yapıştı. Gözlerimi hafifçe açtım. Dudak dudağaydık. Biraz uzaklaşınca… Gözlerime inanamadım. Beni siken kişi, kuzenim Mert’ti. Hemen durdum. Napıyorsun sen diye bağırdım. “Kızım napayım, ne zamandır seni sikmeyi hayal ediyordum. Murat’a kaç para bayıldım haberin var mı? Seni sikmek için her şeyi yaparım aşığım sana.” dedi. Yine şok olmuştum. Mert benden 3 4 yaş büyüktü. Abi demezdim, yaşıt gibi takılırdı benle. Beraber büyüdük sayılır. Kardeş gibiydik. Kardeşim gibi gördüğüm birinin beni sikmeyi hayal etmesini öğrenmek ve aynı zamanda sikilmek… Artık iş işten geçmişti. Yine para ödenerek sikiliyordum. Orospuydum artık. Mert’e yaklaştım. Dudaklarından uzun uzun öptüm. Ben de seni hayal ediyordum aşkım dedim. Mert bunu duyunca gaza geldi. Daha sert sikmeye başladı. Yataktaki ahengimiz çok iyiydi. Adeta karı-koca gibiydik. Cinsel sıvılarımız, terimiz, tükürüklerimiz birbirine karışmıştı. Sürekli öpüşüyorduk. Sikişirken, dururken, pozisyon değiştirirken… Mert’le seksimiz bitince yatağa uzandık. Biraz da seviştikten sonra Mert giyindi. “Muhtarın kızı orospu olmuş diyorlar her yerde haberin olsun” dedi. “Nasıl yani?” diye sordum. “Amcalar, dayılar arasında adın yayılmış. Ama pahalı bir orospu olduğunu bildikleri için yanaşamıyorlar. Ee muhtarın körpe kızını sikmek kolay mı öyle.” dedi. Bunu duymak beni biraz üzmüş ama çok fena azdırmıştı. Ama şunu da biliyordum ki beni sikmek için büyük paralar ödüyorlar. Murat’ın yanına gittim. Artık işi anladığımı ve bana düşen payı vermesini istedim. Yüzü ekşidi. Durumu farkettiğimi bilmek onu mutlu etmedi. Aldığı paranın yarısını bana verdi.

Murat : Cumartesi günü yeni bir talibin var, 57 yaşında. Farklı bir köyden zengin bir adam. Adın oralarda bile duyulmuş. Seni sikip kendi köyünde “karşı köyün muhtarının kızını siktim” diye anlatır. Senin için yüklü miktarda para ödeyecek. Dinlen 3 gün boyunca. Minik Yosma’ya söyle uykusunu alsın temiz bakımlı olsun dedi. O paranın da yarısı senin.

Babamın muhtarlığı hayatımı değiştirmişti. Ona zarar vermek için zayıf nokta olarak beni seçip kullanmışlardı. Anneme neler olduğunu bilmiyorum bile. Annemi kaç kişi sikti, neler yaptılar. Tek bildiğim, onun da zevk aldığıydı.

Cumartesi sabahı için hazırlanmaya başladım…

To Be Continued…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir