Babam Yüzünden Köyün Orospusu Oldum – 4

Bu sefer başka bir eve geldik. Murat yine neler oluyor diye sorduğumda sus dedi. İçeri girdik. Kapıyı açtık. İçeri geçtiğimizde salonda 3 tane hayvanımsı erkek çırılçıplak siklerini ovuşturuyorlardı. Ayaklarım geri geri gitmeye başladı.

Murat beni tuttu. “Bunlar kim?” diye sordum kısık sesle. “Onlar benim eve tadilata gelen inşaat ustaları. 5000 lira ödemem kaldı. Sıkışık olduğumdan ödeme yapamayacağım için ödemeyi senle yapıcam. Onları mutlu et bebeğim” dedi. “Sen bunları yaparken bana sordun mu? Ben senin para kazanma aracın mıyım?” diye sordum. “Hayatım inan 1 seferlik bu merak etme. Kırma beni lütfen.” dedi. Evden çıkıyordu. Dur çıkma dememe kalmadan ayakkabılarını giydi ve gitti. 3 tane 1.90 boylarında kıllı ayı gibi adamla baş başa kalmıştım. Sikleri, köydeki atların sikine benziyordu. Upuzundu. Gözlerimi alamıyordum 3 sikten de. Ama çok korkuyordum. Murat’a gitme falan derken evin kapısını kapattı. Tam o an kapıda arkamdan biri beni tutup omzuna alıp götürdü.

Götürdü ve yatağa fırlattı. Şiveli konuşan ve kibarlık seviyesi 0 olan 3 tane dağ ayısı gözleri parlaya parlaya bakıyordu bana. Biri yanıma yaklaştı. Al bakalım orospu dedi. Kıllı siki elime verdi. Ortalık buram buram taşak kokmuştu. Siki aldım elime. Daha başını ağzıma aldığımda tüm ağzımı dolduruyordu neredeyse. Hayvan herif boğazımı sikmeye başladı. Bakın ağzımı demiyorum, boğazımı! Siki gırtlağımda gidip geliyordu. 3’ü de bu şekilde gırtlağımı siktiler. Kusmamak için zor durdum. Domal dediler. Domaldım. Biraz kaldır kıçını dedi biri. Kaldırdım. Yanlış yapıyorsun amına kodumun kaşarı dedi ve kıçıma çok sert bir tokat attı. Ardından diğer ikisi de aynı sertlikte tokatlar attılar. Götüm dehşet acımıştı. Kıpkırmızı oldu. “Böyle olmayacak, ben uzanıyorum. Gel kucağıma orospu” dedi biri. Gözümden yaşlar akarak kucağına çıktım. Kol kadar siki amıma soktu. Adeta içimde bir şeyler yırtılmıştı. Deli gibi çığlık atıyordum acıdan. Ağzımı kapattılar elleriyle. Sonra biri götüme girdi yine tüm gücüyle. Bağırmaya çalışmaktan kıpkırmızı olmuştum. Susayım diye biri kıçımı tokatlıyordu. Sonra yüzüme memelerime tokat attılar. Dudağım hafif kanadı kenarından. 3. yarrak da ağzıma girdi. Tüm deliklerim tıka basa doluydu. 5000 lira için 3 erkeğin kölesi olmuştum. Döve döve sikiyorlardı beni. Boşaldım ve titriyordum. Titrememe ve deli gibi sıvılarımı fışkırtmama rağmen ısrarla sikmeye devam ediyordu amımdaki hayvan. Biri ağzıma, biri amıma, diğeri götüme boşaldı. 3’ü yatağa yan yana uzandılar. Beni üstlerine aldılar. Aralarında konuşuyorlardı.

Mehmet : Ula iyi siktik orospuyu he ilk postada. Murat pezevengi bunu nerden buldu ki?

Osman : Muhtarın kızıymış. Okula diye eve götürüp ayarlamış kevaşeyi.

Sedat : Muhtarın kızı mı? Ulan biz de mi kullansak bunu. Muhtar bile oluruz.

(Tekrar) Osman : Salaklaşmayın lan. Belediye başkanı bile sikmiş bu kaşarı. Bununla plan kurmaya kalkarsak 7 sülalemizi silerler bu köyden.

Onlar aralarında konuşurlarken bi yandan da kendilerine denk gelen yeri emiyorlardı. Biri bacaklarımı, biri göbeğimi, biri boynumu. Beni alıp duşa götürdüler. Duşta hem hep beraber yıkandık hem de siktiler. Hepsi birer havlu aldı. Beni de bir havluya sarıp tekrar yatağa götürdüler. “Ulan benim karı şu kızın çeyreği etmez. Kadın diye yemek su veriyoruz evde. Kıza baksana su gibi namussuz.” En son giyindiler. Beni de biraz üstünkörü kurulayıp yatağa soktular üşümeyeyim diye. Tam evden çıkacakken dönüp dönüp öpüyorlardı. Tadıma doyamadılar. Tam kapıya gidiyorlar, “Dur şunu bi kez daha öpeyim” diyip dönüyorlardı. Elime bir hap verdiler. “Doğum kontrol hapı bu, iç sonra kiminkini doğurduğunu bilemezsin” diyip pis pis kahkaha attılar. En son artık çıkmayı başardılar.

Murat tekrar geldi. Yanıma yattı. Beraber uyuduk. Bir şey diyememiştim yaşadıklarımın şokundan. Sabah uyandık. Dudağıma baktı. “Amk hayvanları dudağını mı patlattılar vay hayvan oğlu hayvanlar” dedi. Murat’a sert bir tokat attım. Ağlayarak “bir daha beni böyle hayvanların eline bırakırsan siktirmem” dedim. Murat sinirlendi. “Eeeh sikerim senin tribini amına kodumun orospusu” dedi. Tek tokatla yatağa serdi beni. Boğuştuk ama gücüm yetmedi. O da hayvan gibi sikti beni. Artık orospu kelimesinin ne demek olduğunu anlamıştım resmen. Beni bir fahişe yapmışlardı. Siktikten sonra yüzüme öpücükler kondurdu. “Ağlama güzelim, boşluğuma geldi. Evde yengenle bozuğuz. Kaçtır siktirmiyor. Sana patladım. Kusura bakma” dedi. Yine tek güvenli dalım Murat olduğu için sarıldım ve ağlayarak öptüm. 18 yaşında daha orgazm nedir bilmeyen bir kız, erkekleri delirten bir orospu olmuştu. Ben bu kadar güzel ve seksi olduğumun farkında değildim. Murat bunun farkında olmamı sağladı.

“Güzelim yarın biriyle görüşeceğiz. Ama gözlerin bağlı olacak. Kim olduğu sürpriz. Sorma sana zarar verecek biri değil. Bugünkü hayvanlar gibi hiç değil. Sakın endişelenme.” dedi Murat. Aslında önce reddetmeyi düşünüyordum. Ama sonra… Deli gibi merak ettim yeni sikicimi. “Kim bu bahsetsene biraz” dedim. “Zengin bir adam, işin sonunda sana baya para verecek.” dedi. Bu olayla birlikte benim orospuluğum ve Murat’ın pezevenkliği tescillenmiş oldu. Yarınki adam kimdi? Çok merak ediyordum. Gece heyecanla uyudum. Orospu annemin yediği haltları düşünüyordum. Babamın durumu ne olacak diye endişeleniyordum. Sabah oldu. Murat geldi beni aldı. Yine farklı bir eve gittik. Gözlerimi bağladı. İçeriye biri girdi. Beni usul usul öpmeye başladı.

To Be Continued…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir