Ben ve Sevgilim Beyza Bölüm 19

Tekrar digerlerine baktık beyza mervenin yanina yaklasti kulagina bir şeyler söyledi merve hemen külodunu çıkardı beyzanın ki kadar pembe olmasa da kısmen dolgun amcıgı ortaya çıkmıştı;

Merve-ben hazırımmm

Mervenin bu azgın hali beni de çok azdirmisti buraya resmen mustafanın yarragını yemek için gelmişti ve bunu gerçekleştirmek üzereydi.

Beyza mustafanın onun oldugunu göstermek için yerinden kalktı mustafayı elinden tutup koltuga oturttu ben olanları yerden izliyordum beyzanın kıskanç ama bir o kadarda azgın tavrı beni normalden daha çok azdırmisti.

Mustafanın bacaklarının arasına çöktü zaten kalkık olan siki önce eliyle oynamaya başladı daha sonra ağzı sulanırcasına yalamaya başladı merve bu olanları hayretle izliyordu sevgilisi burada dururken o başka bir erkege aşkla sakso çekiyordu.
Beyza bir süre daha yalamaya başladı daha sonra yerinden kalktı mustafanın kucağına yerleşti ateşli şekilde öpüşmeye başladılar beyza eliyle mustafanın sikini kavradı amının dudaklarının arasına yerlestirdi ve sert bir şekilde oturdu onu bu kadar azgın göreceğimi hiç düşünmemiştim gercekten cok mu azgindi yoksa merveye hava mi atmak istiyordu anlaması zordu. Beyza mustafanın kucağında şehvetle zıplarken biz de onları izliyorduk beyzanın inlemeleri çoktan sikimi kaldırmıştı ama merve var diye okşayamiyordum bir süre sonra merve yanlarına oturdu bacaklarinı ayırıp amını okşamaya başladı amcıgı o kadar güzel duruyordu ki yalamamak için kendimi zor tutuyordum tam o sırada beyza mustafanın sikinden kalktı merveye doğru eğildi artık senindir dedi.

Merve heyecanlı bir şekilde yerinden kalktı mustafanın kucağına oturmak için hareketlenmisti ki mustafa önce sikini yalamasini söyledi o sik az önce beyzanın içindeydi onun am sularıyla kaplıydı merve söyleneni yaptı diz çöktü beyzanın sularıyla ıslanmis siki tek hamlede ağzına aldı normalde bu kadar dominat bir kızı böyle uysal görmeyi beklemiyordum beni bile şaşırttı.
Merve adeta bir porno yıldızı gibi mustafanın sikinin her yerini yaladı artık sikilmeye hazır oldugunu belli ederek mustafanın kucağına çıktı mustafa önce eliyle mervenin amciginj okşadı sonra sikini am dudaklarının arasında sürtmeye başladı merve şimdiden kıvranıyordu acaba birazdan o sik içine girdiginde nasıl hissedecekti.

Mustafa artık merveyi deli etmeyı bırakıp sikini yavaşca amina soktu daha başının girmesiyle merve çığlık attı olanları izlemek bana keyif veriyordu merve yavaş yavaş kasılarak mustafanın sikine oturmuya başladı neredeyse tamamını alamasada artık yavaş hareketlerle mustafa icine gidip gelmeye devam ediyordu. O ana kadar farketmemistim ama mustafa mervenin amina soktukca mervenin götü dalgalanıyordu bu görüntüyü hayatimin sonuna kadar izleyebilirdim. Mustafa merveyi sikmeye devam ederken benim azgın sevgilim yanima geldi;

-görüyorum ki sikin bayağı sert

-evet aşkım çok azdım

-neye bu kadar azdın mustafanın beni sikmesine mi yoksa merveyi sikmesine mi

-aslında ikinizi de sikmesine

-işte benim sevgilim etrafinda ki kızlar büyük bir sikin üzerinde zıplarken o sikini okşuyor

-böyle söyleyince utandım ama

-utanma biz sikilirken çok zevk alıyoruz sen de izlerken almalısın sen zevk al diye o kadar şov yapıyorum

-çok zevk alıyorum aşkım merak etme

-şimdi sikilmeye ihtiyacim var beni sikmek mi istersin yoksa merveyi sikilirken izlemeye devam mi edeceksin

-seni sikmek istiyorum aşkım

Her ne kadar merveyi ve büyük götünün sallana sallana sikildigini izlemek istesem de beyzanın sikime ihtiyacı vardı.

Yere uzandı benim için bacaklarını açtı ıslak sekilde beni bekleyen amciga sikimi tek hamlede soktum. Hızlı bir şekilde sikmeye devam ederken biraz yavasladim o sırada beyza;

-bir sorun mu var aşkım

-çok genişlemişsin

-senden önce mustafa sikti ya aşkım ondandır

-deliğin bu şekilde daha azdırıcı duruyor

-artık mervenin de geniş

-sanırım öyle aşkım

Sikiş arasında beyzayla olan konusmam sikimi daha çok azdirmisti her firsatta amının nasil sikildiginden bahsetmeyi seviyordu ben de onu dinlemeyi çok seviyordum. Ben beyzayı altımda sikerken bir an kafamı kaldırdım ve mustafanın merveyi doggy pozisyonunda siktigini gördüm mervenin yüz ifadesi ne kadar zevk aldığını anlatıyordu onu böyle sikilirken izlemek içimde boşalma hissi uyandırdı beyzaya dönüp;

-aşkım boşalacagim

-içime boşal

Beyzanın kelimeleri daha bitmeden kasıla kasıla beyzanın amını doldurmuştum içimde oluşan rahatlamayız size anlatamam. Çok geçmeden mustafa boşalacagim dedi merve korunmuyorum içime olmaz dedi mustafa mervenin içinden cıktı ona diz çökmesi gerektigini söyledi merve mustafanin sikinin altinda bekliyordu kısa bir süre sonra mustafa tüm döllerini mervenin yüzüne boşaldı.

Merve yüzü döllü bir şekilde bize baktı beyzaya temizlememe yardım eder misin diye sordu beyza düşünmeden mervenin yanina diz çöküp dudaklarindan öpmeye başladı mustafayla ikimiz birbirimize bakıp şaşırmış şekilde duruyorduk çünkü mervenin kastettiği şey bu değildi ama beyza böyle temizlemeyi seçti.

Dördümüz de yorulmustuk ben beyzayla bir koltuğa mustafayla merve bir koltuga oturdu hepimiz hala çıplaktık dinlenmek için güzel bir andı.

Beyza-ee eglendiniz mi bakalım

Mustafa-ben çok eğlendim

Beyza-eglenirsin tabi ikimizi de siktin

Merve-hala bacaklarım titriyor

Beyza-en iyi arkadaşlar bunun icin var ikimiz de ayni sik tarafından sikildik

Merve-berkle mustafa da en iyi arkadaş

Beyza-evet berkte en iyi arkadasının bizi sikmesine izin verdi

Ben-hadi ama beni utandırmayın

Beyza-utanma aşkım arkadaşının amımızı doyurması bizi mutlu ediyor

Merve-kesinlikle katılıyorum

Mustafa-artık beni de utandırdınız

Beyza-amımızı genişletirken hiç utanmışa benzemiyordun

Merve-ben hala azgınım

Beyza-merak etme mustafa seni sabaha kadar siker

Merve-ama yurda döneceğim

Beyza-burada kal bir şey olmaz mustafayla yatarsınız mustafa isterse tabi

Mustafa-olur tabi ki benim icin sıkıntı yok

Kızlar kalktı temizlenmek için banyoya girdiler ben de boxerimi ve tişörtümü giydim ayni şekilde mustafa da giyindi.

-merveyi beğendin mi kanka

-beğendim beğenmez olur muyum

-iyi bari bu gece bol bol sikersin

-nasıl iyi sikişiryor mu

-sikişiryor tabi ki ama

-ne ama

-beyzanın amı daha güzel sikimi kavraması daha çok hoşuma gidiyor

-sen siktikten sonra içine girdim genişlemişti

-kanka ben sikerken daracıktı amı

Mustafayla konuşurken sikim sertlesmisti beyza hakkında konuşmak beni azdırıyordu sikimin kalktığını mustafa da farketmis olacak ki;

-Söylediğim şeyler hoşuna mi gidiyor

-biraz öyle oldu

-utanmana gerek yok artık rahat şekilde konuşabiliriz

-denerim kanka

Biz sohbet ederken beyzayla merve banyodan çıktı havluya sarılmış şekilde odaya geldiler beyza merveye dönerek size iyi eğlenceler biz odamiza gidiyoruz dedi mustafa yerinden kalkarak merveyi odasina götürdü biz de beyzayla odamıza geldik.

İyi okumalar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir