Okulumuz 6. Bölüm

Telefonun sesine uyandım, Yuşa okula geç kalmayayım diye arıyordu. Telefonu açınca “lan kalk geç kalacaksın yine amk” dedi, tamam kalktım görüşürüz diyip kapattım. Berki arayıp üst geçidin orda bekleyin beni hamzayla dedim. Üstümü giyinip çıktım.

Derse 2dk kala yetişmiştim, Aleyna öğretmen masasında oturmuş Arzu da ogretmen sandalyesinde sohbet ediyorlardı. Sınıfa girince Aleyna “günaydın beyfendi” dedi, “günaydın güzel bayan” diyip yerime geçtim. Arzu aleynaya bakıp kaş göz yaptı, sanırım ciddi misin gibi bir şey kast ediyordu. Yerime Salih’in yanına geçtim. “Günaydın” dedim. kumar oynuyordu, kafasını telefondan kaldırıp “günaydın” dedi.

  • Ben: bugün Aleyna’yla kütüphaneye ordan da Pierre lotie’ye gideceğim. Belki sizi de (arzu ve Salih) davet eder, sen buna engel olmak için Arzuyu ayrı bir randevuya cikartsan olur mu? Biz Aleyna’yla baş başa kalsak
  • Salih: ya Arzu’nun muhabbeti pek sarmiyro ama götüne yükseliyorum, yani belli sikme ihtimalim olur. Boşver sevmesem bile bulusurdum zaten siz baş başa kalın, olanları anlatirsin.

Diyip tekrar slot’a döndü. Hoca sınıfa girdiğinde, Arzu’ya “ben senin yerinde otursam olur mu” diye sordum, tamam diyip kalktı. Salih Arzu’nun ben ise Aleyna’nın yanındaydım. Ders edebiyatı normalde kitap okurdum ama şuan kitaptan daha güzel vakit geçirebileceğim bir şey vardı. Yalandan yaptığım belli olacak seklde esnedim ellerimi havaya kaldırıp geri indirirken sağ kolumu Aleyna’nın beline attım. Gerçekten esnemedeğim bile belli olacak şekilde esnemiştim. Elimle belini hafif kavradım, Aleyna “ne yapıyorsun” dedi, hoşuna gittiği yüzünden anlaşılıyordu. Zaten en başında neden arzuyla yer değiştirmek istediğimi biliyordu.

  • Ben: hiiç böyle daha rahat, istersen geri çekeyim elimi.
  • Aleyna: yok gerek yok, böyle iyi

Dedikten sonra Aleyna’yı belinden kavrayıp sandalyesiyle birlikte kendime doğru çektim.

  • Ben: heh böyle daha iyi
  • Aleyna: (elini bacağıma koyup) evet evet böyle daha iyi

Dersi hiç dinlemedim, sadece elimle belini hissetmeye çalışıyor; bacaklarına elimi atıyor, elimi kalçasına doğru indirip yukari hareket ettiriyordum. O daha çok bana sokulmaya çalışıyordu. Eliyle bacağına attığım elimi tutmuş der bitene kadar öyle devam etmiştik. Oldu bu iş diye geçirdim içimden. Tenefus zili çalınca sigara içmeye çıkmak için müsade istedim. Çantamdan bir dal sigara alıp Yuşa’nın sınıfına gittim, yanıma geldi koridorda tuvalete doğru yürürken

  • Ben: eee olm siktin mi şu kızı?
  • Yuşa: yarın annem desemlere gider, sikersem haber veririm. Senin şu iş ne oldu.
  • Ben: hangi iş

Tuvalete girdik, her zamanki gibi 2 tane bize göz yapacak çocuk diktik koridora.

  • Yuşa: hani varya, şu koca götlü balık etli kız, sinizin sınıftaki.
  • az önce derste baya okşadım belini, bacağını falan, bir sonraki ders boş müdür yardımcısı okula gelmemiş, bir şey olursa tenefüste gelir anlatirim. Onun dışında bir de kütüphaneye gideceğiz, ordan da Pierre lotie’ye; pek güzel biryer değil ama Beşiktaş’a restoranta götürecek param da yok yani.
  • Yuşa: iyi iyi, sikersin sana inanıyorum. Durum raporunu da bekliyorum.

Islık sesi geldi, göze koyduğumuz çocuklar hoca geliyor diye haber veriyordu. Sigaraları fırlatıp çıktık. Sınıflara dağıldık. Aleyna kendi masasaina oturmuş Salih ve Arzu’yla konuşuyordu. Oturduğu masanın sandalyesine geçtim bacak arasında onun altındayım. İki bacağına da elimi atıp balkk etli geniş baldirlarini okşamaya başladım. Biraz okşayıp arkamı döndüm

  • Ben: ders boş ne yapacağız.
  • Salih: bilmem ben sweet bonanzada L
    Para katlayacağım.
  • Arzu: bende Salih’in yanında durcam, siz istediginizi yapın.
  • Ben: tamam ben kantine iniyorum geliyor musun Aleyna?
  • Aleyna: geliyorum.

Çantamdan iki dal alıp kalktım. Aleyna benimle beraber kantine doğru yürümeye başladı, yemeği aldik bitirdik pek konuşmadık. Sınıfa doğru çıkarken “gel bir sigara içelim, yemekten sonra güzel olur” diyip erkekler tuvaletine girdim. “Ya olmaz” falan demeye başladı. “Kızım ne olcak zaten herkes ders işliyor, istiyorsan kapıyı da kitleyeyim biri girmez peşimizden” Aleyna “tamam o zaman olur” dedi ve tuvalete girdi.

Kapıyı kitledim, Aleyna’yı belinden tutup el yıkamak için olan yere, mermerin uzerine oturttum. “Prensesim rahat ediyor mu böyle” dedim ve sigaramı yaktım, “evet seninle çok rahat ediyor prenses” dedi. Diğer dalı ağzına verdim ve yaktım. Sigaralar bitince bacaklarının arasına geçip tezgahtan kendime doğru yanaştırdım, vücutlarimiz birbirine değiyordu. “Prensesim böyle yapsam rahatsız ölur mu?” Diyip dudaklarından öptüm, “prensesin seni istiyor” dedi. Elimi tezgaha yayılmış götüne attım sıkmaya başladım, birbirimize yaklaşıp öpüşmeye başladık. Bir elimi boynuna attım diğeriyle hala götünü okşuyor, sıkıyordum. Beni ittirip tezgahtan indi, duvara sırtımı dayattı ve tekrar öpüşmeye başladı, dillerimiz dans ediyordu. Kalcalarindaki ellimi amina doğru hareket ettirdim “Bu küçük bey çok azmış galiba” dedi, “seni istiyor, seni hayal ediyor” dedim. “Ağzımda rahat edecek mi acaba” diyip diz çöktü. Pantolonu indirip, “pekte küçük değilmiş” dedi. Sikimi tutup kendi yüzüne vurmaya başladı. Önce basının etrafinda dilini gezdirip sonra sadece başını ağzına aldı. Ağzından çıkarıp sikimin en altından ucuna kadar diliyle yaladı bu sefer yavaşça sikimi yarısına kadar ağzına aldı. Hızlıca sakso çekmeye başladı. “Emir salihlerden beri bu siki hayal ettim” dedi “içimde, amımı genişletirken, ağzıma girip beni boğarken hayal ettim. İçime boşaldığını, ağzımı dölle doldurduğunu hayal düşünüp salatalık soktum kendime, sik ağzımı sık emir”. “Sen ne kadar da orospuymuşsun böyle” diyip saçını elime dolayıp kökledim. Ağzindan çıkartınca “evet orospuyum, bu yarrağın müptelasyım”, “boşalıyorum” dedim. Aleyna “ağzıma boşal, doldur ağzımı döllerinle” dedi. Tekrar kokleyip boşalmaya başladım 30 saniye öylece bekledim. Çıkarttığımda, “benj ne hale getirdin orospum”, “peki sen beni ne hale getirdin ağzım uyuştu sanki” pantolonunu indirecekken “yok okulda da kendimi sana siktirmem” dedi. “Az önce ağzının sahibi oldum okulda nasıl siktirmem ya”, “yok olmaz, hadi çıkalım”. Temizlenip çıktık, sınıfa girince bir sigara alıp bir daha içtim. Tenefüste Yuşa’ya olanları anlattım “aslan dostum okul tuvaletinde sakso demek hee, seversin” dedi. Ve son derse kadar sadece Aleyna’nın bacaklarını oksamakla, kalcalarinda elimi gezdirmekle yetindim. Zil çaldı Berklere eve doğru geçtik.

Hikayede istediğiniz şeyler varsa yorumlarda belirtin. Herkese BOL SEXLİ GÜNLER.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir