Ben ve Sevgilim beyza bölüm 17

Sanırım o an gelmişti beyza gözümün önünde sikilmek istiyordu bir karar vermem gerekiyordu içim titremeye heyecanlanmaya başlamıştım kafamda bir sürü düşünce akıyordu derin bir nefes aldım beyzayı kendime çevirip dudağına kocaman bir öpücük verdim.

-seni çok seviyorum

Beyza beni öptü yerinden kalktı mustafanın karşısında durdu havlusunu çözdü ağır adımlarla havluyu yere bıraktı sırtı bana dönüktü güzel büyük götü beni büyülüyordu bir kaç adım attı mustafanın önünde durdu arkasını dönüp bana son kez baktı hala fikrimi önemsiyordu kafamı salladım bana gülümseyerek tekrar mustafa baktı bacağını koltuga uzattı mustafanın kucağına çıktı.
Mustafa benim karşımda dokunmaktan cekiyordu beyza mustafanin ellerini tuttu götünün üzerine koydu artık mustafanın elleri beyzanın götünde oksamaya başlamıştı bir yandan öpüşüyorlar bir yandan mustafa elleriyle büyük götünü okşuyordu. Götünü her oksadiginda beyzanin amcıgı ve göt deligi ortaya çıkıyordu bu görüntü bile beni deli ediyordu. Beyza kıvrılarak mustafanin bacaklarinin arasinda diz çöktü esofmanin üzerinden sikini oksamaya basladı ben çok istekli görünmemek icin sikime dokunmuyordum.

Ellerini esofmani çıkarmak icin attı ve mustafanin yardimiyla siki ortaya çıkmıştı beyzanın anlattigi kadar vardı hem çok büyük gövdesi vardı hem de büyük taşakları vardı beyza gövdesini kavrayarak ilk dil darbesini tasaklarina attı yavaş yavaş yalamaya devam etti. Mustafanin bundan çok zevk aldığı bariz şekilde belli oluyordu. Artık sikini kavrayıp okşarken başını ağzına aldı mustafa,beyzanın kafasindan tutarak daha fazlasini almasini sağlıyordu sert bir şekilde beyzanın ağzını sikmeye devam etti. Beyza bir süre yaladıktan sonra yerinden kalkti bana doğru yürüyerek beni öpmek için eğildi dudaklari saksonun ıslakligindan parlıyordu dudaklarıma yapıştım dudaklarinın tadı beni mest etmişti kulagıma dogru fısıldayarak iyi eğlenceler dedi tekrar dogruldu arkasini dönüp dogruca mustafanin kucagina çıktı mustafanin ıslak sikine sürtünerek öpüsmeye basladilar mustafanın siki beyzanın tükürükleriyle beyzanin ami ise ıslanmanın yumusakligiyla birbiriyle uyum icerisinde kayıyordu.
Beyza elini aşağıya attı mustafanin sikini kavradi ve amına sokmak icin hamle yaptı içim içimi yiyordu terlemeye başlamıştım mustafa alttan kendini iterek sikini beyzanın içine soktu normal bir ritimde sikmeye başladı. Sikim sertlesmis düşüncelerim hızlanmisti artık kalbimle degil sikimle düşünme vaktiydi elimi esofmanin icinden sikime attım ve sikimi oksamaya başladım.

Mustafa yavaş yavaş hızlanmisti odanin içi mustafanın vurmasıyla beyzanın amından çıkan sesler ve beyzanın inlemeleriyle doluydu hangisine azacagımı şaşırmış sekilde sikimi oksamaya devam ettim bu görüntü beni çok etkilemişti beyzanin bu şekilde kıvrak hareketlerle en yakın arkadasimin kucagında bana şov yapması o kadar hoşuma gidiyordu ki bayılıyordum beyza bir yandan zıplıyor bir yandan inlerken bana doğru dönüp sikini çıkarıp oynayabilirsin dedi bu azgın ses tonuyla söyledigi sey ben de yapmam gereken bir seymis duygusu uyandirdi yerimden kalktım esofmanimi ve boxerimi çıkarttım onlar gibi tamamen ciplak kaldım. Bir iki adim atarak mustafanın bacaklarinin yanina diz çöktüm artık daha yakından görebiliyordum mustafa her soktugunda beyzanın amı o kadar genişliyordu ki hipnotize olmuş sekilde izliyordum. Yanlarina yaklastigimi görünce beyza tekrardan bana dönerek;

-görüyor musun amım ne kadar genişliyor

-görüyorum aşkım

-bu sike binmeyi bu yüzden çok seviyorum amımı genişletiyor

Beyza konuşurken mustafaya baktım gururlu şekilde kucağında sevgilimi zıplatmaya devam etti erkekligini zirvede yaşıyordu en yakın arkadaşının doyumsuz sevgilisi kucağında zıplarken inleyerek sikini ne kadar çok sevdiginden bahsediyordu.

Beyza mustafanin kucagindan kalktı koltuga oturdu mustafa bacaklarını omzuna alarak sikini tekrar amcınına sokmaya başladı yerimden kalktım ve beyzanin yanina oturdum mustafa sikmeye devam ederken beyza beni öpmek istiyordu kafamı uzattim dudaklarıma yapıştı inlemelerinin arasinda beni opmeye çalışıyordu o kadar yakındık ki inlemeleri kafami dolduruyordu bu görüntü izlemekten zevk alacagimi düşünmediğim bir görüntüydü artık yavaş yavaş mustafa kasılmaya başladı beyza bunu anlayınca bana dönerek;

-sen söyle

-neyi aşkım

-nereye bosalacagini

Nereye bosalacagini zaten biliyordu ama beyza illa benim agzimdan duymak istiyordu onun dedigini yaparak;

-içine boşal kanka

Mustafa bana baktı mutlu bir yüz ifadesiyle kasıla kasıla beyzanin icine boşaldı. yorulmuştu beyzanin yanına koltuga oturdu beyza pozisyonunu hiç bozmadan bana baktı ve;

-hadi aşkım sıra sen de

Ne yapmam gerektigini anlamsitim ama yanımızda mustafa var diye utanıyordum beyza durumu anladi ve mustafanin bakmasini önlemek icin onu öpmeye başladı bu sırada beyzanin bacaklarinin arasina diz çöktüm karşımda duran sey beni büyülüyordu sikilmekten şişmis pembe dudakların arasindan akan döller çok guzel duruyordu amına doğru eğildim ilk dil darbemi attim amcigi o kadar suluydu ki sikime dokunmadan bosalmami sağlayabilirdi artık istahli sekilde yalamaya başladım neredeyse tüm amını yalamiştim.

Ben kendimden gecmis sekilde beyzanin amcigiyla aşk yaşarken kafami kaldirdigimda ikiside beni izliyordu dilimi amcigindan cekemiyordum umursamadan devam ettim.
Mustafa yerinden kalkti eşyalarını aldı hiçbir şey demeden beyzayı son kez öptü ve banyoya girdi beyzayla baş başa kalmıştık beyza bana;

-hadi yere uzan

-neden aşkım

-soru sorma dedigimi yap

Beyzanin bacaklarinin arasindan kalktım yere uzandim beyza ayaklarini uzatti ve sikimi kavradi. Böyle bir sey yapacagini hiç tahmin etmezdim en yakın arkadaşımı amıyla boşalttiktan sonra beni ayaklariyla boşaltacaktı bundan daha aşağılanacak bir sey var miydi emin değildim.
Dudaklarimda hala beyzanin aminin tadi vardi sikim boşalmaya hazır duruyordu beyza ayaklarini kullanarak sikimde git gel yapmaya başladı ona öyle bir aziyordum ki ayaklari bile beni azdirmaya yetiyordu güzel ayaklarini kullanarak hızını arttirdi artık dayanamayarak tüm döllerimi ayaklarina akıttım.

Yerimden kalktım beyzanın yanina oturdum ve bana;

-beğendin mi sevgilim

-beğendim aşkım

-seni amcigimla bosaltirdim ama mustafanin genişlettigi amcigima senin sikin girdiginde hissetmeyebilirim diye ayaklarimi kullandim

-ayaklarin bile beni çok azdırdı merak etme

-hmm demek ayak sevdin ha

Munzur bir gülüşle ne demek istemişti acaba beni bosaltmasina rağmen hala aşağılamaya devam ediyordu bu hoşuma gidiyordu ve bunu gördüğü icin durmadan devam ediyordu.
Beyza yerinden kalktı odaya doğru yürüdü;

-ben biraz yatacağım aşkım

-tamam aşkım

Odaya girdi ben de yerden eşyalarımı alıp üzerimi giydim ve koltukta uzanarak telefonla oynadım. Biraz sonra mustafa banyodan çıktı uzerinde sadece beline kadar sarilmis havlu vardı siki havlunun üzerinden belli oluyordu yanima yaklaştı;

-nasıldı kanka zevk aldın mi

Gözümün önünde sevgilimi sikmisti ve bana zevk alıp almadigimi soruyordu;

-aldım kanka sen aldın mı

-ben zaten çok zevk alıyordum ama en son seni o şekilde izlemek beni daha çok azdırdı

-hoşuna gitmesine sevindim

Yerinden kalkti giyinmek için odasina gitti ben de aksam merve geleceği için markete bir şeyler almaya çıktım markette islerimi bitirdim eve geldim beyza uyanmış mutfaktaydı mustafa oturma odasinda oturuyordu mutfağa girdim aldiklarimi beyzaya verdim oturma odasina geçtim yaklaşık 30 dakika sonra kapı çaldı beyza kapiya yöneldi kapıyı açtı gelen merveydi;

-ben geldimm

İyi okumalar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir