Üniversite Anılarım -1

180 60 27 yaş beyz tenli, zayıf ve ince belliyim. Kendimi bisexüel olarak tanımlıyordum fakat çevremdeki erkeklere karşı herhangi birşey hissetmiyordum çünkü gizlilik çok önemli benim için. Bundan dolayı internette webcamlı sohbette Ateş diye birisiyle tanıştım ilk başta yabancı olarak düşünmüştüm sonra konuşurken yabancı olmadığını anlayınca sohbet epey ilerlemişti ama sadece cinsel olarak başlamamıştı. Daha sonraları birkaç şeyi bahane ederek benden fiziki görünüşümü merak ettiği için foto istiyordu. Ateş (ben 20 yaşındayken) 32 yaşında olduğu, 185 boyunun ve 85 kilo olduğunu söylemişti. Daha sonralrı boydan resimleriyle gördüğümde dığeu olduğunu görmüştüm. Kalıplı olması hoşuma gitmişti ve benimde zayıf ve beyaz tenli olmamı sürekli övüyordu. Yurtdışında yaşıyordu ve arada İstanbula geldiğini söylemişti geldiğinde de benimle buluşmak istiyordu. Uzun süre konuşmalardan sonra Türkiye’ye geleceğini söylemişti ve geleceği semtte benim evimin bulunduğu yerdi hemen hemen.
İstanbula ayak basar basmaz resim paylaşmıştı. Akşama hemen görmek istediğini söylediğinde normal bir görüşme olarak düşünüyordum ama heyecanda vardı hani çünkü hiç konuşurken cinselliğe girmemişti benimle. Bende kabul ettim ve yazın olmasından dolayı bir tshirt ve şortla sözleştiğimiz yere gittim. Orda beni bekliyordu önce merhabalaştık sonra beni belimden kendine doğru çekip sarıldı. Günlük olaylardan falan konuşuyordu epey yiyip içtik diyebilirim sonra beni otele davet etti ordada içmeye sohbete devam edebileceğimizi söyledi. Tereddüt etmeden tamam dedim. Çok güzel bir otel odasında kalıyordu çok rahat birisiydi odaya geçer geçmez şortla kaldı bendende aynı rahatlıkta olmamı istedi bende aynı şekilde rahat davranıyordum. Boynumdan ayak bileklerime kadar her gördüğü yerimin güzelliğinden bahsediyordu bende bu güzel iltifatlarla karşılık olarak ona heryerimi sergiliyor gibi hareketler yapıyordum.

           Ateş  ilk ayaklarımdan tutup ayak bileğimden bir anda öptü. Bana nasıl hissettiğimi sordu. Sen öpünce hoşuma gitti diyince o zaman kendini bana bırak ve sadece bana ayak uydur dedi. Kafamla onaylayınca beni yatağa sırtüstü yatırdı. Vücudumu okşayıp öpmeye başladı. Değişik bir şekilde sevişiyorduk resmen sonra görmek ister misin diye sordu başımı sallayıp evet dedim. Boxerını indirince 19cm civarında  semsert aletini gözümün önüne getirdi. Çekinerek elime aldım ama böyle bir hissi hiç yaşamamıştım. O sıra benimde boxerımı indirdi ve kalçamı kendisine çevirdi. Bu kalçanı böyle görmek gerçekten güzel diyip beni yüzüstü yatırdı ve eliyle hafifçe sıkıp bırakıyordu sonra masadan krem alıp deliğimin çevresine ve deliğime dokundurarak sürdü ve sonra deliğimle oynamaya başladı önce bir parmağını sonra ikinciyi dakikalar boyunca alıştıra alıştıra soktu sonra aletini kalçamın arasına koyup sürtmeye başladı ben zevkten inliyordum resmen o sürttükçe altında kıvranıyordum adeta.

   Kulağıma doğru yaklaşıp benim olmak ister misin diye sordu bende evet istiyorum diyince aletini deliğime dayadı, başını bastırmaya başlayınca ben tamamen yatakta domalıp daha kolay almak için uğraşıyordum oda yavaş yavaş içime girmeye çalışıyordu. Uzun uğraşlar sonucunda Ateş, içime girmeye başlamıştı ben biraz acıdan biraz zevkten adeta kendimden geçmiştim. Kalçamda Ateş’in kasıklarını hissedince yıllardır merak ettiğim şeyi en iyi şekilde tadıyor gibi güzel bir düşünce sarmıştı içimi.

    Ateş içimdeyken boynumdan öpmeye benim heryerimi okşayarak daha da rahatlatıyordu ve deliğim giderek daha az acıyınca ince belimden kavrayıp gir çık yapmaya başladı. Alıştıkça kendimi kadın gibi hissediyordum. Ateş, beni sırtüstü çevirdi bacaklarımı omzuna aldı ve gözlerimin içine baka baka sikmeye devam ediyordu. Arasıra ayaklarımdan öpüp, artık benimsin karıcımm diyordu. Bende erkeğimmm diyince acayip bir şekilde hızlandı ve kökleyerek içime boşaldı göz göze geldiğimde ise çok değişik bir şekilde Ateş’e bağlandığımı hissettim. Sabaha kadar deli gibi seks yaptık. Sonra beraber uyuduk ve öğleden sonra kalktığımızda ise beraber birşeyler yiyip günü geçirdik. Gezerek, farklı pozisyonlarda seks yaparak ve değişik bir şekilde ikimiz içinde güzel ilişki yaşayarak güzel bir hafta geçirdik. Tabi irtibatı geçirmeden bu ilişkiyi devam ettirmeye devam ettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir