OFİS HAYATI PART 7

Gece saat 3 gibi su içmeye kalkmıştım. Aysenin odasından inleme sesleri geliyordu. Kapı hafif aralıktı. Ev karanlık olduğu için görünmem çok zordu. Gidip sessizce izlemeye başladım. Kendi kendine konuşuyordu.

+mmmhhh evetttt mert sik beni o hayvanin sikemedigi gibi sik aaaahh

Bunu duyunca istediğim kıvama geldiğini anladım. Ama biraz daha tadını çıkartmak istiyordum.

+evet evet evet daha hızlı daha hızlı aaahh

Sikimin kalkmaya başladığını farkettim. Artık sikme zamanı gelmişti. Birden içeri daldım. Korkudan olduğu yerde zıplamıştı. Zıplarken eli amina iyice girdiği için titreyerek boşalmaya başladı. Adeta içine cin kaçmıştı. Gözleri kayıyordu. Artık bişey demem lazımdı.

-hayalim bile seni boşaltıyorsa kim bilir ben naparim.

+m-mert s-seyyy

Hemen gidip yanına uzandım. Parmağınla ağzını kapattım.

-sssstt şuandan itibaren konuşman yasak. Herşeyi duydum. Birbirimizi istiyoruz. Artık kendini tutma.

Diyip dudağına uzandım ve öpmeye başladım. 3 4 saniye ne olduğunu anlamadı donakaldı. Sonra ürkek ürkek karşılık vermeye başladı. Yavaş ve ağır ağır yapıyordum. Elimi göğsüne götürdüm. Tam avucum kadardı. Iyice sıktım. Derinden bi inleme koyverdi. Ve daha şevkle öpmeye başladı. Diğer elimi de açık olan amına götürdüm. Her tarafı ıslanmıştı. Üstten o yumuşak tertemiz amini oksamaya başladım. Inlemeleri artmıştı. Dudaklarımı patlatircasina öpüyordu. Bende yüzük ve orta parmaklarımı birleştirip yavaşça amina soktum. Klitorisi aradım. O sırada ayşe kendini kaybetmiş ellerini kafamda birleştirmiş ağzımdan ruhumu çekiyordu. Bu kadin kim bilir ne zamandır doğru düzgün ilişkiye girmemişti. Adeta beni yiyordu. Dünyadaki son erkekmisim gibi. Bende boş durmuyor parmaklamalarimi hizlandiriyordum. Ama öpüşmekten sıkılmıştım. O amcigi yemem lazımdı. Hemen ayağa kalktım üstümü çıkarmaya başladım. O sessizce beni izliyordu. Üstümü çıkarınca yatağa yattım ve ona işaret yaptım. Hemen ayağımın ucuna geçti ve oral yapmaya başladı. Onu durdurdum ve yüzüme oturttum. Önce şaşırsada amcigini yalamaya başlayınca bağırmaya başladı. Ilk defa ami yalaniyordu belliydi. Biraz yaladiktan sonra onu da sikime dogru eğdim. Birbirimizin ağzına veriyorduk. Ayşe daha fazla dayanamadı ve sular seller gibi boşalmaya başladı. Ben de gelmek üzereydim.

-aaaghhh geliyorumm

Ama ayşe duymamış gibi yalamaya devam etti. Bende hızlandım ve son gücümle ağzını kasıklarına dayadım. Ve deli gibi boşalmaya başladım. Kaç gündür yaşadığım olaylar içimde birikmişti. Nerdeyse 1dk boşaldım. Sikim nabiz gibi atıyordu. Ayşe basta boğuluyor gibi ses çıkarsada ağzından çıkarmadı. Yutabildigini yuttu. Ikimizde yorulmuştuk. Özellikle ayşe resmen bayılmıştı. Ama daha doymamıştım.

Hemen yatakta diz üstü durdum ve ayşeyi misyoner pozisyona getirdim. Herhalde 2 posta sikilmeye alışık değildi. Gözlerini faltaşı gibi açmıştı. Ama bisey demedi. Bende üzerine eğilip memelerine yumuldum. Deli gibi emiyordum. O arada sikim de şahlanmaya başlamıştı. Elime alıp amina fırça gibi sürtmeye başladım. Şimdiye kadar siktigim herkesi yalvartmadan sikmemistim. Bu seriyi bozamazdım. Sabirla 2 3 dk fırçaladım. Ayşe seri seri inliyordu ama bişey demiyordu. Büyük ihtimal utanıyordu. Onu rahatlatmam lazımdı.

-sal kendini ayşe sana kadınlığı öğreticem

+aaahh s-sok o zaman

-duyamadim

+SOK ARTIK SO-AAAAHHH

Tam yalvarırken sokmak farklı bi hobimdi. Kadınların sesini sikimle kesmek hoşuma gidiyordu.

Ayşe o inlemeye karşın ağzını açıp birşey dememişti. Bende yavaş yavaş hızlanmaya başladım. Ayşe sesli şekilde inliyordu. Odada etin ete vuruş sesi ve aysenin inlemeleri yankılanıyordu. Bende artik vitesi sona takmis makineli tüfek gibi sikiyordum. Ayşe ölüp ölüp diriliyordu. Ama ben yorulmuştum. Hemen ani bi hareketle kucağıma aldım. Ayşe yavaş yavaş zıplamaya başladı. Ben zevkten uçuyordum. Ellerimle memelerini tutmuş zıplamasana ritim tutuyordum. Meme uçlarını sıktıkça daha da sesli inleyip hızlanıyordu. Ben de yaklaşmıştım. Hemen ayşeyi yatağa domalttim ve ağzına yarrami dayadım. Hemen saksoya başladı. Ben iyice sona gelmiştim. Yarrami kökünden tutup gözüne nişan aldım ve ateşledim. Bütün yüzü döl olmuştu.

+aaahh gözlerim yanıyor

-hahahahah koş yıka

Evet bu da ilginç hobilerimden birisiydi. Ama bi yandan üzülmüştüm cok tatli diğerlerinden farklı bi kızdı.

Yüzünü yıkayıp gelmişti. Karşıma geçip durdu. Ne yapacağını bilemiyor gibiydi. Ben onu bu ızdıraptan kurtardım ve gidip sıkıca sarıldım. Çıplak ve sıcak tenlerimiz birbirine değiyordu. O hissi daha önce kimsede hissetmemiştim. Sena da bile..

-artik benimsin hep benimlesin

+hep seninleyim aşkım

Aşkım diyisi içimi ürpertmişti. Çünkü şuan hali hazırda sevgilim vardı. O işi de bi an önce halletmem lazımdı. Neyse şimdilik ana odaklanalım. Yaklaşık 3dk sarılı kaldık. Sonra yatağa yattık. O şekilde çırılçıplak uyuya kaldik.

Biraz kisa oldu. Normalde sexi geciktiricektim ama çok istek geldi. Yorumlarınızı esirgemeyin. Iyi okumalar. Iyi 31 ler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir