Üç Arkadaş 4

Kaç saat geçtiğini bilmiyorum. Ecemle Ceylin banyodan çıktığı gibi yanıma gelmişlerdi. Ceylin ellerimle ayaklarımı çözdü. Elinde boş bir pahalı şarap şişesi vardı. Ecem Ceylin ve ben yere oturduk. Şişe çevirmece oynayacağımızı anlamıştım. Ceylin kulağıma eğilerek “Bize acıma” dedi ve ufak bir gülücük attı. Şişeyi ilk Ecem çevirdi. Ceylinle Eceme denk geldi. Ceylin, Ecem hiç sormadan cesaret dedi. Ecem dudaklarını bükerek biraz düşündü. Sonra içeriden iki tane vibratör getirdi ve “Oyun boyunca ikisini en yüksek ayarda amında tut” dedi. Ceylin hiç itiraz etmeyerek iki vibratörü de amının en derin noktasına kadar soktu ve çalıştırdı. Ceylin istemsizce titriyordu ve ses çıkarmamak için kendini zor tutuyor ara sıra ufak tefek inlemeler çıkıyordu. Sıra Ceylinde idi. Ceylin titreye titreye zorla şişeyi çevirdi Ceylin ve bana denk geldi. Ceylin sesi titreye titreye bana sordu ben de cesaret dedim. Ceylin hiç düşünmeden ” Ben vazgeçene kadar sürekli çıplak kalacaksın” dedi. Kabul ederek üstüme biraz önce geçirdiğim şortu çıkardım. Tabii bunu demesi nerdeyse bir dakikasını almıştı. Sıra bendeydi. Tam çevirirken Ceylin inleye inleye boşaldı ve etrafa zevk sularını saçtı. Biraz duraksadıktan sonra şişeyi çevirdim. Gene Ceylinle Eceme denk gelmişti. Ceylin zevk dolu sesle gene Cesaret dedi. Ecem gene düşünmeye başladı. Bana dönerek güldü ve “Şu orospunun ağzına ver” dedi. Ceylin yiyecek bekleyen kuş gibi ağzını çoktan açmıştı. Yarrağımın tamamını aldı ve ruh emici gibi yarrağımı emmeye başladı. Ceylin bir yandan titrediği için sikim ara sıra ağzından kaçıyordu. Beni boşaltana kadar sakso çekti. Boşalırken sikimi ağzından çektim ve yüzüne boşaldım. Döllerimin bir kısmı parlak mavi saçlarına bulaşmıştı. Ceylin tek bir kelime çıkaramıyordu ağzından. Konuşmaya çalışırken vibratörün etkisiyle sesi titriyordu. Tekrar başa dönmüştü sıra Ecem büyük bir dikkatle şişeyi çevirdi. Bana ve Eceme denk gelmişti. Ecem de direkt cesaret dedi. Ben de Eceme Ceylinin ki gibi amına vibratör sokmasını istedim. Kuzu kuzu kabul etti ama düşük hızda çalıştırdı. Ceylin gene inleye inleye ikinci kez boşaldı. Oturduğu yer sırılsıklam olmuştu. Ceylin şişeyi zorla çevirdi. Ben ile Ceyline denk gelmişti. Bu sefer doğruluk dedim. Ceylin nefes nefese kalmış, kelimeleri artık hiç anlaşılmamaya başlamıştı. İnleye inleye “İlk ne zaman sikiştin?” diye basit bir soru sordu. Ben de üniversitedeki olayı anlattım. Şişeyi çevirirken Ecemle birbirimize sonrada Ceyline baktık. Ceylin artık sadece inliyor bize katılamıyordu. Ecem “Artık bitirelim, tamam” diyince,Ceylin inleyerek “Hayır!” dedi.

Şişe çevirmeyi bırakmış, Ecemle, Ceylini izlemeye başlamıştık. Ceylin üçüncü kez boşalmıştı ve durmaya niyeti yok gibiydi. Normalde bir defa boşalsa yorgunluktan ölen kızlara karşın Ceylin üç defa boşalmasına rağmen hala istekliydi. Ceylin elini tükürerek zaten ıslak olan amını iyice ıslattı ve vibratörlerin yanı sıra eliylede mastürbasyon yapmaya başladı. Ben Ceylini gördükçe azıyordum. Boşalmaya yakınken Ecem buna engel oluyor, taşşaklarımı sıkıyor ve dölün geçişini önlüyordu. Bu yüzden kasıklarım fena şekilde ağrıyordu. Ceylin dördüncü kez boşaldı ama artık öteki boşalmalarına göre daha azdı çıkan zevk suyu. Ceylinin titremesi bir süre sonra durdu. Ceylin, Eceme hışımla bakarak “Neden, kapattın amına koyduğumun kevaşesi” diye bağırdı. Ecem ise “Ne kapatması, pili bitti! Senin gibi orospuya bir şey dayanmıyor” diyerek hakaret üstüne hakaret etti. Ceylin küfür ede ede amındaki vibratörleri çıkardı ve sendeleyerek ayağa kalktı. Benim yanıma gelerek terli vücudunu üzerime bıraktı ve çuval gibi üstüme yığıldı.

Ceylin bir süre üstümde kaldı sonra tekrar zorla ayağa kalktı ve banyoya gitti. Kapıyı kilitleme sesi yanımıza kadar geldi. Ecemle baş başa kalmıştık. Bunu fırsat bilen Ecem kıvrak hareketle üstüme bindi ve deliler gibi öpüşmeye başladık.

Ecemle sadece öpüştük. Dudaklarımız parçalanana kadar öpüşmüştük. Ecem beni sadece dudağımdan öperek boşaltmayı başarmıştı. Öpüşme faslı bitince Ceylinin olduğu banyoya gittik. Kapı kilitliydi ama içerden Ceylinin inleme sesleri geliyordu. Ecem kapının yanında duran komidinden bir anahtar çıkardı ve kapıyı açtı. Ceylin boş küvetin içine girmişti ve deodorant şişesini amına sokup çıkarıyordu. Ecem, Ceyline kızarak “Yeter artık yarına kalsın biraz amına yazık” dedi. Ceylinse Eceme cevap bile vermeden şişeyi sokup çıkarmaya devam etti. Ecem iç çekerek bana döndü ve “Şu Ceylini yirmi dört saat kesintisiz siksen devamı yok mu daha der” dedi sonra Ceyline dönerek “Kalk gidiyoruz” dedi ve banyodan çıktı.

Ceylin elinde az önceki vibratörlerle geldi. Birlikte tekrar arabaya bindik. Evin yakınında bulunan marketin önüne gelince Ceylin durdu ve marketten pil alıp geldi. Eceme arabayı kullanmasını söyledi ve arkaya geçerek vibratörlerin pilini değiştirdi. Vibratörlerin üstüne tükürerek amına enjekte etti ve gene en hızlı ayarına alarak titremeye başladı. Şehirdeki eve kadar vibratör amında kaldı. Eve vardığında -nihayet- yorulmuş olacak ki, kendi isteğiyle vibratörü kapattı. Üçümüz eve girdiğimizde karşımızda Sudeyi görmüştük.

Sude bizden bağıra çığıra hesap sormaya başladı. Beni kastederek o benim de kölem diye Ecemle Ceyline demediğini bırakmadı. Ceylin de “Azıcık dişiliğini göster o zaman” diyerek Sudenin seks konusunda beceriksizliğiyle alay etti. Ecem de Ceyline katılınca Sudenin diyecek bir şeyi kalmadı üstüne kaban geçirerek kapıyı çarparak evden çekip gitti. Ceylin kendini koltuğa atarak bacak bacak üstüne attı ve “Oh be kurtulduk şu kendini orosbu sanan yaratıktan” dedi ve koltuğun yanındaki çekmeceden böğürtlen aromalı sigara çıkararak yaktı. Merak edip yanına gittim. Ceylin kendi içtiği sigaradan bana bir nefes çektirdi. Pek alışık olmadığımdan öksürdüm ama tadı hoştu. Ecem de paketten bir tane alarak içmeye başladı. Yorulmuş olacaklar ki sikişmeye niyetleri yoktu. Zaten ben de yorgunluktan ölecektim. Odalardan hangisini seçsem diye düşünürken Ceylin genelevlerdeki orospular gibi “Benim odaya geç, geliyorum” dedi. Ben de Ceylinin emrini uyguladım. Ceylin yarım saat sonra falan geldi, ışığı açmadan yanına sokuldu. Sigaranın kokusu tüm vücüduna yayılmıştı. Dudaklarımdan öperek bana iyi geceler diledi ve göğsümün üstüne yattı. O halimizle uykuya dalmıştık.

Ceylinin sikimi tırnaklamasıyla korkarak uyandım. Sivri tırnakları sikimi delmişti sanki. Ceylin gene yaramaz kız gibi kikirdedi ve tırnaklarını batırmaya devam etti. Ben de Ceylinin kucaklayarak yatağa bastırdım ve üstüne çıkarak hareketini engelledim. Etrafın daha karanlık olduğunu o zaman anladım. Saate baktığımda sabahın dördüydü daha. Halbuki yatağa uyumaya gireli sadece üç saat olmuştu. Ceylin beni kendine doğru çekerek dudağıma yapıştı. Dilini ağzımın içine sokarak öpmeye başladı. Ceylinin bu hareketlerine memelerini ısırarak karşılık verdim. Sikim elmas gibi olunca Ceylinin hiç beklemediği anda amına soktum ve hızla gidip gelmeye başladım. Hafif uyku sersemi olduğumdan çabucak boşaldım. Ceylin geçen günün yorgunluğunu pek atmamış olacak ki bu duruma pek bozulmadı. Birlikte çırılçıplak şekilde balkona çıktık. Sabah serinliği tüm vücüduma vururken, Ceylin balkonda bulunan şezlonga yattı ve getirmiş olduğu birayı keyifle yudumlamaya başladı. Ben de yandaki şezlonga soğuk nedeniyle ürpere ürpere yattım. Ceylin bir birada bana açtı ve bana diğer erkeklerle sikiş anılarını anlatmaya başladı. Öyle iyi betimliyordu ki gözlerimi kapatınca sikiş anları sanki gözümün önüne geliyor. Yarrağım sık sık kalkıp iniyor. Ara sıra da boşalıyordu…