Evin Erkeği 14

Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama uyandığımda ikisi de hala uyuyordu. Ablam solumda annem sağımdaydı. Annem tamamen yüzüstü yatmış bir bacağını kendine doğru çekmişti. Sırtı bana dönüktü. Ablam ise cenin pozisyonunda bana dönük şekilde yatıyordu. O dolgun memelerin birini kolu kapatıyor diğeri uçları istekli şekilde bana bakıyordu. Yavaşça kaydım ve memesine bir öpücük kondurdum. Annemin kalçalarını okşayıp yataktan sessizce çıktım. Şimdi normale dönmemiz gerekiyordu. Odama geçip giyindim. Aşağı indim havuzdaki ve çevredeki kıyafet ve bikinileri toplayıp banyoya bıraktım. Salonda sehpanın üstünde telefonumu buldum. Seda 6 kez arayıp bir de mesaj bırakmıştı.

Hemen sedayı aradım.

S: efendim.

B: aşkım aramışsın.

S: uras merak ettim nerdesin sen Allah aşkına

B: canım annem ufak bir rahatsızlık geçirdi. Ciddi bişey değil ama onunla ilgilendik ablamla. Açıkçası telefon aklıma bile gelmedi.

S: ne oldu serpil teyzeye

B: önemli bişey değil merak etme. Panik atak galiba.

S: geçmiş olsun. Arayayım ben onu

B: şimdi uyuyor. Akşam görüntülü konuşuruz. Özledim seni hem.

S: ben de seni özledim.

B: ne durumdasın işleri yoluna koydun mu?

S: az buçuk diyelim.

B: iyi. Peki gerisini halledebileceklerse sen çık gel.

Bunu sedayı denemek için söylemiştim. Bakalım işe ciddiyeti neydi.

S: aslında halledebilirler ama yine de herşey istediğin gibi olsun diye burada duracağım.

Seda testi geçmişti.

B: aferin akıllı sevgilime. Peki özlüyorum seni. Ev hazır olursa belki erkenden geliriz. Sıkılırım ben burda hem çalışmam gerek.

S: o zaman ben evin üstüne düşeyim. Ben gelemezsem bile sen gel. Ya da ben gelirim annenleri yollarız ne dersin ?

Kıkırdadı.

B: bu da iyi fikirmiş.

Gülüştük.

B: tamam hadi öpüyorum seni. Kadınlarımı mutlu etmem lazım. Gidip dışarda bi yer ayarlıcam yemek yiyelim. Bi kaç ufak hediye. Sana da alıcam. Gelince ya da ben gelince veririm.

S: kadınlarım derken. Orda sadece annen ile ablan var değil mi?

B: yooo bi kaç tane daha ayarladım 2 günde.

S: şakacı seni.

B: aşkım annem ile ablamda benim kadınlarım. Aynı senin gibi. Sen de benim kadınımsın.

S: hoşuma gitti.

B: tamam hadi öpüyorum. Kapat artık.

S: eee özleşmiştik.

B: akşam görüntülü konuşuruz

S: peki tamam. Öptüm.

B: bende.

Telefonu kapatıp arabanın anahtarını kapıp çıktım. Şehir merkezine sürüp güzel bir restoran aradım. Akşam için rezervasyon yaptırdım. Sonra da hediyeler için avmnin yolunu tuttum. iç çamaşırları satılan bi dükkandan annem için ayrı ablam için ayrı ve seda için ayrı olmak üzere her birine 3 çift olmak üzere 9 ayrı çift iç çamaşırı aldım. Sonra başka bi yerden üçüne de elbiseler aldım. Ayakkabılar ile kombinledim. Sonra takılar için bir kuyumcuya gittim. Sonra çanta aldım. Sıra kendime gelmişti bir kaç keten gömlek, keten pantolon ve kot pantolon aldım. Ayakkabı da almayı ihmal etmedim. Sonra çıkıp bir teknoloji mağazasına da girdim. Yine 3 üne de telefon kulaklık ve akıllı saatler aldım. sedaya bir de güçlü bir laptop aldım. Sedanın yeni dükkanı için bir kaç ufak hediye de aldım. Tüm işleri bitirdikten sonra sedaya gönderilmek üzere ablam ile anneme de vermek üzere çiçek aldım. Ülkü ile çok oynaşsak da annem ile daha duygusal vakitlerim geçmişti. Şu anda onun da ilgiye ve desteğe ihtiyacı vardı. Ayrıca şu spor salonu olayını da iyice konuşmak gerekiyordu.

Eve döndüm. İkisi de uyanmış bahçede oturmuş sohbet ediyordu.

Ü: nerdeydin sen bizi öyle bırakıp gitmişsin?

B: abla gel yardım et. Bi sürü şey aldım.

A: oğlum yine ne aldın?

B: görürsün anne acele etme.

Ü: geliyorum bi saniye.

Ülkü Elindekileri mutfağa bırakıp geldi. İlk önce poşetleri verdim bagajdan ablama. Sonra da aracın içinden çiçekleri aldım. Annem elimizdekileri görünce

A: oğlum bunlar ne böyle bi sürü.

Ü: anne tutsana şunları

Diyerek elindekinin bi kısmını anneme verdi.

B: hanımlar salona geçin bakalım.

İkisi de salona gelip koltuğa oturdular. Bende elimdekileri yere bırakıp karşılarına geçtim ve sehpanın üstüne oturdum. İlk önce çiçeklerini verdim.

B: bunlar benim aşklarıma.

Anneme en sevdiği çiçek olan koca bir buket papatya, ablama da kırmızı güller. İkisi de çok mutlu oldu. Sonra tek tek poşetleri açmaya başladım.

B: ablacım bu senin. Bu gece giyersin diye düşündüm.

Diyip ablamın elbisesini verdim. Elbisesi kırmızıydı. Diz üstü etek boyuna sahip göğüs dekolteliydi. Sırtında derin yırtmacı vardı.

Sonra annemin elbisesini verdim. Annemin elbisesi ise siyah boydan ayağa kadar gelen ancak ayaktan yukarı neredeyse kalçasına kadar gelen derin bir yırtmacı vardı. Göğüs dekolteli kolları uzun ancak kol kısımları olduğu gibi transparandı. Ayrıca sırtında da derin dekolte vardı. Nispeten ablamınkine göre daha muhafazakardı. Sonra ayakkabı ve çantalarını verdim. Kolye ve yüzüklerini de taktım. Çok mutluydular. Ardından yeni telefon saat ve kulaklıklarını verdim. Ablam telefonu görünce resmen havalara uçmuştu. En sonunda da iç çamaşırlarını çıkarttım. Ablama beyaz, mavi ve kırmızı iç çamaşırları almıştım. Hepsi de hem günlük hem de fantezi ile kullanılacak şekilde iki alt ve üstten oluşuyordu. Annemin iç çamaşırları ise siyah, mor ve dantelli krem renkti. Dantelli olan hem transparan hem de çiçeklerle işlenmişti. İkisine çamaşırları alırken vücutlarını gözümde canlandırdığımı söyledim. Annem utanıyor ablam ise dudaklarını ısırıyordu.

Geri kalan poşetleri merak ediyorlardı. Onları sedaya aldığımı söyledim. Ayrıca seda beni bugün defalarca aramış olduğunu annemin panik atak geçirdiğini söyledim. Çaktırmayın dedim. İkisi de onayladı.

B: hadi bakalım hazırlanın. Hem kıyafetleri üstünüzde göreyim hem de yemeğe gidiyoruz.

İkisi de çok sevindiler. Hazırlanmak için yukarı çıktılar. Ben de kendi odama geçip hazırlandım. Odamdan çıkıp annemin yanına geçtim. Giyinmiş neredeyse hazırdı. Karşımda dolgun kalçalarını ortaya döken, dolgun memeleri ile bir afet duruyordu. Yanına gidip sarıldım. Dudaklarından öptüm.

B: annecim bu gece biraz ülkü ile ilgilenmek istiyorum. Biz her ne kadar aklımıza getirmesek de o kocasından boşanma evresinde olan bir kadın. Ayrıca sanki hayatı boyunca hiç bir şeye istediği gibi sahip olamamış bir kadın. Ne iyi bir koca, ne baba, ne de para. Onun çok ama çok mutlu olmasını istiyorum. Şirkette başladığımdan beri sedaya bile daha çok şey aldım veya verdim ama ablamla yeterince ilgilenmedim. Bugün onun günü olsun olur mu? Seni ihmal etmiyorum sadece onunla biraz ilgilenmem gerek gibi geliyor.

A: aşkım. Benim yakışıklı düşünceli oğlum. Esas her şeyini bize harcayıp sürekli bizi düşündüğün için bizim seninle ilgilenmemiz lazım.

B: ilgilendiniz ya gündüz.

Dedim muzip bir gülümseme ile.

A: ilgilenmek mi? Aslında yine sen bizimle ilgilendin. Yıllardır koca yüzü görmemiş bir kadını ve kocası tarafından boşlanılan iki kadınla sen ilgilendin. Daha dün bir kadınla burada sevişiyordun. Bizim seni tatminimize ihtiyacın yoktu ki. Zaten seda bunları sana vermişti. Sen esas bu şen dullar ile ilgilendin. Hep yaptığın gibi.

Gülümsedim.

B: ben bu durumdan memnunum. Bunları düşünme. Bu gece ablamın üstüne düşelim ikimiz de nasıl fikir?

A: sadece bu gece değil bundan sonra hep düşelim. Genç yaşında hayatı aynı benim gibi darmaduman oldu. Düşmesine izin vermeyelim.

B: tamam annecim. Sağol.

A: hadi git ablanın yanına.

Odadan çıkıp ablamın yanına gittim. İçeri girdiğimde elbisesini giymiş saçlarını yapmış sadece makyajı kalmıştı.

B: wow.

Ü: beğendin mi?

B: bayıldım. Ülkü gözlerimi senden alamıyorum.

Ü: zevkliymiş benim kardeşim.

İyice yanına sokuldum. Arkadan beline sarıldım. Ellerimi vücudunda gezdirip memelerini tuttum. Elbisesinin üstünü hafif açıp arkadan uzanıp göğüslerine baktım.

B: kırmızıyı giymişsin.

Ü: evet en güzel uyacak olan buydu.

B: sen müthişsin. O beyinsiz hödük neler kaçırdığını bilmiyor.

Sessizce bana döndü.

Ü: aslında bazen bende de hatalar var mıydı diye düşünmeden edemiyorum Uras

B: ablacım parasal sıkıntılar senin suçun değil.

Ü: peki bana yanaşmaması.

B: o da onun mallığı. Bu kadına yanaşılmaz mı?

Gülümsedi.

Ü: öyle değil. 1 sene önce parasal sıkıntılar yaşadığımız bir gün kavga etmiştik. Bi kaç gün doğru düzgün konuşmadık. Hafif barışma kıvılcımları olduğu bir zaman seks yapacaktık ki seks sırasında yine tartışma çıktı. Ve o gün o koltukta ben yatakta tek yattım. Ondan sonra da bi daha sevişmedik. Gergin olduğum için isteksizce seks yapıyordum. Ve bunu sorun etmişti. Beni yatakta öyle tek bırakınca kızıp bi süre yanına yanaşmadım. Onun yanaşma isteklerini de geri çevirdim. Gönlümü almadığını düşünüyordum. İşte öyle böyle derken süreç uzadı ve onun inadı benim inadım derken seks hayatımız bitti.

B: abla madem gönlünü almasını bekliyordun demek ki hödük buna tenezzül etmemiş. Kendini suçlu hissetmeni istemiyorum. Lütfen üzülme artık her şey geride kaldı.

Dudaklarına bir öpücük kondurdum. Sonra da burnuna. Yine ufak bir dudak öpücüğünden sonra bıraktım onu.

B: Hadi hazırsanız çıkalım artık acıktım ben.

Ü: az kaldı makyajımı yapıcam.

A: ben hazırım

Diyip içeri girdi. Ablamın ağzı açık kalmıştı. Elindekini bırakıp

Ü: uras ağzımı kapat

Dedi. Ağzını kapattım. Hep birlikte gülüştük.

Ü: anne senin kızınım ben haksızlık ama bu yaaa.

A: aşkım sen benden daha güzelsin. Emin ol. İstersen Urasa sor.

B: beni karıştırmayın. İkinize de dibim düştü. Gitmekten vazgeçip soyunup yatağa mı geçsek diye düşünüyorum şu an.

A: hiç bana dokunmayın çok yorgunum.

Ü: tamam ben de hazırım. Dışarı çıkalım çok sıkıldım.

B: tamam ben iniyorum. Hadi bekletmeyin ve gelin.

(Ben çıktıktan sonra)

A: benim güzel kızım. Sen müthişsin. Hayat dolusun. Asla kendini çirkin ya da yalnız hissetme. Benim kaderimi yaşadığını da düşünme sakın. Benim kocam öldü ve ben sizle yalnız kaldım. Ama sen öyle değilsin. Kocandan ayrıldın. Bu zaten bir evliliğin bitmesi demek. Yani buna üzülünmez. Sevinilir. Çünkü özgürsün. Çocuğunda yok. Hoş torun sevmek isterim ama neyse o farklı bir konu. Şimdi enerjini yeni hayatına ver.

Ü: sen müthiş bir kadınsın annem. Sen çok güçlüsün. Senin kadar güçlü olabilirmiyim bilmiyorum.

A: ülkü sen benden çok daha güçlüsün. Hep öyleydin. Sadece bunu tekrar hatırlaman gerekiyor. Bu evlilikte senden yana en çok üzüldüğüm özgüvenini kaybetmendi. Ama şimdi onu geri kazanma zamanı. Yanında olduğumuzu unutma. Kardeşin de ben de seni asla yalnız bırakmayız.

Ü: sağol annecim.

Annem ülküyü öptü. Ülkü de annemi. Birbirlerinin gözlerinin içine bakıyorlardı. Sonra ufak bir dudak öpücüğü.

A: hadi inelim. Urası bekletmeyelim.

Ü: pe peki.

Birlikte el ele indiler.

İkisi de koluma girdi ve arabaya bindik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir