OFİS HAYATI PART 2

Ama benim en çok 2 kişi dikkatimi çekti. Ilki bana çok yakin davranan Nazliydi. 167 boyunda 24 yasinda kuçuk kalçali buyuk goguslu guzel bi kizdi. Zaten ofisi izlerken beni gizlice kestigini farketmistim. Az once herkesten farkli daha samimi davraninca benden hoslandigindan suphelenmeye baslamistim. Ama sevgilime dikkat etmeliydim.

Diger dikkatimi çeken kisi ise bana selam vermeyen hatta biraz kiskanir gibi bakislar atan eceydi. Ece simdiye kadar gordugum en guzel kiz olabilirdi. Daha iyi anlamaniz için barbara palvinden bi tık daha guzel bi kiz hayal edin. En uzak masada tek basina kafasini kaldirmadan çalisan bu kiz dikkatimi çekmisti. Ama suan davalarima yogunlasmam lazimdi. Henuz yeni basladigim için tum gozler ustumdeydi ve hatasiz olmam gerekiyordu. O yuzden aksama kadar kafami kaldirmadan çalistim. Ara sira kerem beyin uzaktan beni izleyip gulumsedigini farkediyordum. Diger avukat arkadaslardan ogrendigim kadariyla bunu daha once hiç bir yardimcisina yapmamis.

Butun gun çalistiktan sonra hizla eve gittim. Ne de olsa aksam sevgilim Sena ile bir randevum vardi. Hemen eve gittim dus aldim tras oldum en guzel takimi mi giyip arabama atladim. Sena ya kapiya çikmasini ve şık giyinmesini yazdim. 10dk sonra evin onundeydim. Fakat sena arabaya bakmiyordu etrafi inceleyen gozlerle beni ariyordu. Ben buna bi yandan sevindin bi yandan da komigime gitti. Daha fazla uzatmadan arabadan indim. Sena bana baktigindaysa agzi açik kaldi. Bi bana bi arabaya bakiyordu.

+mert buneee

-sana suprizim var demistim

+nerden buldin bunu

+sirketten verdiler hadi gelsene

Sena kosup boynuma atladi.

+senin adina çok sevindim sevgilim

-sadece benim adima degil artik ikimiz bu arabayla gezicez

Senanin yanaklari kizardi. Hemen kosup onun kapisini açtim. Binerken yanagima bi opucuk kondurdu. Bu sefer kizarna sirasi bendeydi. Arabaya binince saskin saskin içine bakiyordu ama ellemeye korkuyordu. Onun bu haline guldum o da bana kizdi ve koluma hafif bi yumruk atti. Daha sonra hemen onceden rez yaptirdigim sehrin en luks restoranlarindan birine gittik. Ne de olsa sirketin maasi çok yuksekti ve ben yarisini onden avans almistim. Sena restorana varinca bi daha sok dalgasi yasadi. Ama bu daha kisa surdu. Hemen en guzel masalardan birine oturup pahali bi içki ve guzel bi pirzola soyledim. Sena once ne yiyeceginde kararsiz kaldi çunku hersey çok pahaliydi. Ama onu ikna ettikten sonra o da kendine bonfile soyledi. Bu arada sena 168 boyunda sari saçli mavi gozlu ortalama fizikte bi kizdi. Onunla uni 1. sinifta tanismis ve o zamandan beri yaklasik 6 yildir beraberdik. Hayatta en guvendigim insan oydu. O yuzden ona harcadigim her kurustan zevk aliyordum.

Yemekten ve içkilerden sonra sena hafif sarhos olmus yuksek sesle kahkaha atiyordu. O yuzden valeye isaret edip arabayu çagirttim. Araba gelince onu kendime yasladim o sekilde sarilarak arabaya gittik. Arabadayken onu bu halde eve birakamayacagimi farkettim o yuzden kendi evime goturmeye basladim. (Ayri yasamamizin sebebi ailesinin kati olmasi ancak ayda 1 kere bende kalabiliyor). Sonradan ailesine haber verirdim. Arabadayken rahatsiz oldugunu soyledi ve kemerini açti. Biraz sonra yine ayni sebepten elbisesinin omuzlarini asagi indirdi. Kiyafeti resmen gogusleri tutuyordu. Daha sonra bi elini sikime atip “odulunu burda mi almak istersin evde mi” diye sordu. Ben evde dedim ve dudagika bi opucuk kondurdum. Eve varinca onu kucagima aldim o sekilde eve çiktik. Onu yere indirip kapiyi kapattigim gibi boynuma sarilip deliler gibi opmeye basladi. Normalde duzenli bi sex hayatimiz olsada son aylarda is için baya uzak kalmistim. O da ben de iyi sexi haketmistik. Bende ona ayni sevkle karsilik vermeye basladim. Birbirimizi adeta yiyorduk. Sena bi an duraksayip kulagima egildi ve “sana tatli yedirmedim çunku benim tatlimi yemeni istiyorum”dedi. Ben ordan aldigim gazla senayi tutup yataga firlattim. Sena kuçuk bi kahkaha patlatti. Ben direk elbisesini çikartmaya basladim. Hizlica çikartip o sut beyazi kalçalarina baktim. Biraz inceledikten sonra iç çamasirina yoneldim. Hizlica onuda çikarttim ve iste karsimda tum guzelligiyle pespembe bi am vardi. Yillardir yaladigim için en iyi zevk noktalarini biliyordum. Hemen ise koyuldum. Sena sesli sesli inliyordu. Hizli hizli yaliyor bi yandan da gogusunu oksuyordum. Bi kaç dk sonra sena kasilarak bosalmaya basladi. Ve derin bi ooooh çekti. 2dk dinlendi sonra birden ayaklanip “sira bende”dedi. Ve beni hizlica soymaya basladi. Gomlegin dugmelerini nerdeyse koparticakti. Hizlica pantolonu ve boxerimi ayni anda çekip aldi. Ve buyuk bi istahla yalamaya basladi. Ama bu normal bi yalama degildi. Adeta yiyordu yemiyor ruhumu çekiyordu. Ben kendimi kaybedip yataga oturdum o da hemen yatagin dibine çokup ayni tempoda yalamaya devam etti. Ben 2dk sonra “AAAH GELIYORRUUM” diye ikindim fakat o durmadi ve full tempo yalamaya devam etti. En son bi hamleyle kafasini
kasiklarima yapistirdim ve oluk oluk akitmaya basladim. Bosalmam bitene kadar hiç kipirdamadi. Bosalmam bitince gozumun içine bakip hepsini yuttu. Fakat belliki doymamisti. Hemen kaldigi yerden devam etti. Benimkide doymamis olacak ki yeniden sahlanmaya basladi. Yeterince kalkinca hemen onu kaldirip altima aldim ve misyoner pozisyonda sikimi firça gibi surtmeye basladim. 2 3 dk boyle yapinca en son dayanamadi ve “sok artik allahin belasi yeter” diye bagirdi. Bende birden hepsini kokledim. 17cm yi yiyince kiprasti kaçmaya çalisti. Ama birakmadim darbeli matkap gibi sikmeye basladim. Inliyor bagiriyor çagiriyordu. Bense hiç takmadan ayni hizda sikmeye devam ettim. Biraz sonra kucagini istiyorum dedi. Ve bi hamlede kucagima oturttum onu. Yine ayni sekilde birden soktum. Bu sefer o kadar nazlanmadi. Bende kalçasini tutup bi asagi bi yukari sallamaya basladim. Etin ete çarpma sesi evi inletiyordu. Senanin inlemesiyse butun apartmanda yankilaniyordu. Bende artik yaklasmistim. Agzini kapatip hizli hizli sikmeye basladim. Senanin gozleri kaymaya baslamisti. Ama durmadim durmadim. En son yine geldigimi soyleyince “içime gel erkegim” diye inledi. Riskliydi ama zevkliydi. Bende bu riski aldim. Son bi hamleyle kalçasini kendime yapistirip deli gibi akitmaya basladim. Resmen çesme gibi akiyordu sikim. Tam 1dk bosaldim. Sikim içinden sonup kendi çikti. Bende senayi yana atip sarildim. O da bana sarildi. Biraz romantiklesmistik. Bana bakip

+seni çok seviyorum erkegim iyiki varsin

  • bende seni çok seviyorim sende iyiki varsin kadinim

Dedim. O sekilde sarilarak uyuya kalmisiz sabah kalktigimda alarma 5dk kalmisti. Sena hala uyuyordu. Hemen onu uyandirmamak için alarmi kapatip kalktim. Dusumu alip giyinip hazirlandim. Ve hizlica arabama binip sirkete dogru yola çiktim.

Okuyucuya not: uzun olmadi farkindayim ama hikaye yazmak gerçekten zor biseymis tavsiye oneri elestirisi olan herkesi yoruma bekliyorum aksama part 3 gelebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir