Yaz Mevsimi – Yeni Yaşantı (Kısım 11)

Betülün amını götünü yalarken böyle kıvranmasını izlemek beni tamamen ona bağlıyordu. Ben yaladıkça daha azgın konuşması kafamı amına gömücek gibi bastırması yerimde duramıyordum bir hışıma kafamı amından kaldırıp göbeğinden memelerine kadar öpmeye başladım meme uçlarını emip ıssırıyordum ellerni belime sarmış sert sikim sıkı amının dudaklarının arasına tam yerleşmiş bir şekilde duruyordu öylesine sıcak ve suluydu ki amı içine girmek için asla zorlanmazdım bile o an o kadar güzeldi ki hiç bitmesin istemediğim bir an gibiydi kulağıma doğru yaklaşıp.

Betül : Doldursana içimi erkeğim neyi bekliyorsun

Kaan : (Amına koyum bu nasıl bir azgınlık öğretmenimin böyle biri olucağını asla tahmin etmezdim) T-tabi nasıl istersen.

Betül : Ahhh evet doldur Kaan acıma bana istediğin kadar sert olabilirsin beni bir öğretmenin olarak değil sikip attığın bir orospu olarak görmeni istiyorum bana böyle hitap et.

Kaan : (Eğer rüyadaysam umarım uyanmam çünkü rüya olucak kadar çok güzel) E-evet sana öyle hitap edeceğim.

“Bana noluyor amına koyum öğretmenim nasıl konuşuyor ben nasıl, gerçek bir erkek olduğunu göstermiycekmisin Kaan bu utangaçlıkla bir sikim yapamazsın hadi oğlum” diyerek kendimi içten içe öğütlüyordun amı o kadar darki sikimi sokup geri çıkarıcağım zaman geri çekmekte zorlanıyorum sıcacık sulu amı beynime kan gitmesine engel oluyo omzuma aldığım bacaklarıyla bedenimi Betüle doğru bastırıyorum amı daha da sıkılaşıyor dudaklarına doğru yaklaşıp öpüyorum sert sert daha sonra boynuna gömülüp olabildiğince sert bir şekilde hızlı hızlı Betülün amını dağıtıcak şekilde sikmeye başlıyorum.

Kaan : Hoşuna gidiyormu orospum öğrencinin seni böyle sikmesi.

Betül : Ahh evet Kaan yalvarırım durma ohhh harikasın bebeğim doldur koca sikinle orospunun amcığını.

Kaan : Sadece amcığını mı bütün deliklerini doldurucağım hiç merak etme sen altımda olduğun sürece bütün deliklerin sikimden nasibini alıcak.

Bunu söylemem Betülü fazlasıyla azdırmış olmalıydı ki öylesine bağırarak inlemesi normal değildi ya uzun zamandır birileri ile yatmıyordu, sahi Betülün kocasıyle ilişkisi iyi değilmiydi bugün evde olmuycağınıda söylemişti neyse çokta umrumda değil Betülü güzel sikip tatmin etmeliydimki memnun kalmalıydı. Betülü olabildiğince sert sikmeye devam edip altımda inim inim inleterek her pozisyonu birlikte deneyimliyerek defalarca boşalttığıma o kadar eminimki bacaklarının titreye titreye haykırarak boşalması, içine gelmemek için zor tutuyorum kendimi derken kendimi daha fazla tutamıycağımı farkettim ve Betüle bunu söyledim.

Kaan : Ohh sanırım gelicem daha fazla tutamıycam kendimi.

Betül : Ahhh yalvarırım içime gel lütfen doldur sıcacık döllerinle içimi.

Kaan : E-eminmisin daha fazla dayanamıycam ba-k

Demeye kalmadan bütün tohumlarımı Betülün en derinlerine kadar amını doldurucak şekilde öyle güzel boşalmıştımki, hala amcığı seyriyordu sikimi içimden çıkarmak bile istemiyorum amından taşan döllerim göt deliğine kadar akmıştı bile sikimi içimden çıkarmamla bütün döllerimin taşması bir oldu, ikimizde sırt üstü yatağa uzanıp yavaş nefeslerle kendimize gelmeye çalışıyorduk.

Betül : Seansımızdan memnun kalmışsındır umarım Kaancım derslerine odaklanamadığın zamanlarda ne yapıcağını artık çok iyi biliyorsun.

Kaan : E-evet muhtemelen çok odaklanamıycam gibi (sinsi bir gülüş ile)

Betül : Derslerinde başarılı olursan ekstra güzel seanslarımızda olabilir ama birde bunu düşün (göz kırpar)

İçim hâla kıpır kıpır bu kadın bana neler yaptı böyle, neyse o kadar güzeldi ki çokta güzel bir gündü biraz daha yan yana uzandıktan sonra saatte çok geç olmadan Betülden de müsade isteyerek eve geçiceğimi söyledim ısrarla duş almamı söyledi ama ben evde alıcağımı dile getirip Betülle vedalaşıp eve doğru yürümeye başladım aklım Ecedeydi bu kadar azgın olmam normalmiydi öğretmenimi siktim oluk oluk boşaldım ama hâla aklım ablamın odasında kendini okşamasındaydı neyseki eve gelmiştim hızlıca bir duş alıp yatmayı istiyordum ama anneme kardeşime ve ablama bir göz atmalıydım ne yaptıklarını merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir