Torbacı Arkadaşım ve Annem Part 6

-Cumartesi- Saat 21.30
Kömürlükten kurtulup eve doğru gittim cebimde anahtar olduğu için kimseye çaktırmadan direkt içeri girdim ve banyoya gittim.banyoda kameramı unuttuğumu gördüm ve hemen kayıtları kontrol ettim dün ikindi vakitlerinde Kaan annemi duşta sikmişti videoyu açtım ve izlemeye başladım.

-Kayıt-
K:Yaslan duvara gerçek bir erkek vericem sana.

Annem duvara domalır ve kaanın 18 i köklemesiyle çığlık atar,kaan ağzını eliyle kapattıktantan sonra hızlıca girip çıkmaya başladı inlemesinden belli oluyordu aldığı zevk.Kaan içinde çok uzun süre kalmadı kısa süre sonra boşaldı.
Annem diz üstüne çöküp sikini yalayarak temizliyor bir yandanda 31 çekiyordu ve yine çok sürmeden Kaan,oruspusunun ağzına,yüzüne,memelerine boşaldı.

Kaydı kapattıktan sonra şoka uğramıştım bu kadar ileri gideceğini düşünmemiştim hiç derken kapı çaldı ve annem kapıya bakmaya gitti.Gelen misafir şaşırtmamıştı ,kaanın sesini duydum onlar benim evde olduğumu bilmiyorlardı.Gelen seslerden anlaşılacak olursa kaan kapı kapanır kapanmaz annemi somurmaya başlamıştı ve annemde seviyor olacakki inliyordu.İkisini koridordan geçerken duydum yatak odasına gidiyolardı.

Yatak odasına geçtiklerinde bende sessizce banyodan çıktım onları kapıdan dinlemeye başladım.Annemin ağzına veriyor hatta boşnak saksosu çektirip boğuyordu ama yarrağı boğazdan çıkardığında annem olacak oruspunun çıkardığı garip sesler aldığı zevki kanıtlıyordu.
artık izlemeye başlamıştım annemi domaltıp içine girmeye başladı.


Devamı nasıl olsun siz karar verin ben yazayım.
Benim fikirlerim bizimkininde katılması, zorla izletilmesi.
bugün birşeyler çıkarsa yazarım aynı gün içinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir