Yaz tatilinde kadından erkeğe dönüşüm – part 4 Sexshop macerası

Sabah uyandığımda çırılçıplak ve sarhoş gibiydim, neler olduğunu hatırlamam biraz zaman alacaktı. Deliğimde anlam veremediğim bir doluluk hissi vardı, refleks olarak ıkınmaya başladım ve içimden oluk oluk bir şeyler boşalmaya başladı. Hemen kontrol etmek için elimi deliğime attım ve gördüklerim karşısında şok oldum diyebilirim. Dün gece en yakın arkadaşlarımdan birine götümü siktirmiş, arkadaşımın bütün döllerini oluk oluk içime almış ve öylece uyumuştum. İçimde ilginç bir pişmanlık vardı 3 günde düz bir erkeğin yaşamaması gereken her şeyi yaşamıştım ve artık geri dönmem imkansız gibiydi. tabi ben bunları düşünürken götümden alinin dölleri dışarı çıkmaya devam ediyordu. Etrafın kirlenmemesi için yataktan kalkıp kendimi duşa attım ve içimdeki dölleri boşaltmaya başladım, Ali o kadar derin ve çok boşalmıştıki içimi tamamen boşaltmam epey zaman aldı. Tamamen temizlendikten sonra duştan çıktım, telefonu kontrol ettiğimde Alinin aradığını gördüm fakat bir süre konuşmak istemiyordum. Götümü daha fazla siktirmeden önce biraz daha tecrübelenmek istiyordum o yüzden en mantıklısı hazır evim uzun süre boşken sex shoptan dildo alıp kendimi rahat rahat keşfetmekti.Kahvaltımı yapıp tişört kısacık şort ve uzun ince çorap giydikten sonra tanınmamak için internetten bulduğum eve uzak bir sexshopa doğru yola çıktım. Toplu taşımada pek bir macera yaşamasamda insanların bacaklarıma attığı bakışları fark etmemem elde değildi ve bu çok hoşuma gitmişti. Sexshopa geldim ve cesaretimi toplayıp içeri girdim, içeride pek kimse yoktu sanırım sebebi saatin epey erken olmasıydı. Pek dikkat çekmeden oyuncakları incelemeye başladım fakat param dildoların hiçbirine yetmiyordu. Belki ucuzu vardır diye kasaya yöneldim, Kasadaki adam 40lı yaşlarında hafif göbekli herhangibir insan gibi duruyordu. Adama beni görünce:

Adam: Merhaba dostum buyur
Ben: (Utandım) Şey ben dildo bakıyorum fakat bütçeme uygununu bulamadım indirim yapma veya daha ucuz bir ürün varsa onu verme şansınız var mı?
Adam: (beni iyice süzdü) Valla dostum raflarda gördüğün gibi dildolar bizde 1000 tlden başlıyor en fazla 800 tlye kadar inebilirim.
Ben: benim 200 tlm var ama bu fiyatta hiç mi yok?
Adam: Maalesef dostum o fiyata mümkün değil.
Ben:hmmm peki teşekkürler.(diyip arkamı döndükten sonra)
Adam: Sadece para ile mi ödersin?
Ben: Nasıl yani.
Adam: Gayet açık soruyorum sadece para ile mi ödersin?
Ben: Ya neyle olacaktı?
Adam: (Açık ve net bir şekilde) beni boşaltırsan para vermene gerek kalmaz.

Adam bunu dedikten sonra ben affaladım ve adamı izlemeye devam ettim, adam önce dükkanın açık işaretini kapalıya çevirdi ve daha sonra kasa arkasındaki odanın kapısına yöneldi ve :

Adam: (Kendinden emin bir şekilde)Öğle tatiline geldik arka odada dinleneceğim oyuncağı istiyorsan odaya gel yoksa gidebilirsin.

Dedi ve odadan içeri girip kapıyı kapattı. Ne yapacağımı şaşırmıştım içimdeki orospu ruhum git adamı boşalt ve oyuncağını al zaten bir daha görmeyeceksin aliden ne farkı var derken, pısırık ruhumsa korkuyordu. Tam dükkandan çıkacakken adamın beni zorlamaması içinde doğal bir güven uyandırdı ve oyuncağı gerçekten çok istiyordum o yüzden orospu ruhumu dinleyip yavaşça kapıyı açtım. İçeriye loş, karanlık ve son derece havasız bir ortam hakimdi. Düşündüğüme göre oldukça garip ve bir sürü farklı kapı vardı birden başka bir dünyaya girmiş gibi hissettim kendimi.Hangi kapıdan gireceğimi anlamadım bu yüzden korkak bir şekilde hey diye seslendim ve sesime karşılık nereden geldiğini anlayamadığım bir ses 1. kapıya geeel diye bağırdı. Hemen 1. kapıya yöneldim ve birden içeriye daldım. Manzara çok ilginçti, 2 deri koltuk , tam orta uçta iki kişilik bir yatak ve yatakta çıplak bir şekilde uzanan kasadaki adamdan başka bir şey yoktu ve odaya tamamen mayhoş bir döl kokusu hakimdi. Kapıda çekingen bir şekilde adamla bakışırken sessizlik bozuldu

Adam: Gel bakalım hadi.
Ben: Seks yapmam.
Adam: Hiç yapmadın mı?
Ben: Hayır.(Yalan söyledim)
Adam: Tamam gel boşalttığın sürece istediğin gibi yapabilirsin.
Ben: Anlaştık.

Dedikten sonra yatağa çıktım ve adamın inik ve iri sikine elimi atıp oynamaya başladım. Siki elimde gittikçe büyüyordu fakat 5 dakika oynamış olsam bile asla tamamen sertleşmiyordu.

Adam: Al ağzına yavrum böyle sabaha kadar elinde oynarsın hahahaja benim için sorun yok ama 1 saat sonra dükkanı açmak zorundayım.

Ben: ah peki tamam.

Adamın yarı erekte olmuş sikini hemen ağzıma aldım aliyle olan ilişkilerimizden sonra işi iyice öğrenmiştim, orta tempoda sakin sakin yalıyor arada sikini ağzımdan çıkartıp adamın taşşaklarınıda yalıyordum karşımdakinin kim olduğunu unutmuş kendimden iyice geçmiştim tanımadığım birine para için bilmediğim bir yerde hayatımın en iyi saksosunu çekiyordum. Orta hızda devam ederken arada adamı kudurtmak için ağzımdan çıkartıp ucunu sert dil darbeleriyle yalıyordum. Bunu her yaptığımda adam iyice kuduruyordu. Yaklaşık 30 dakika adama sakso çekmiştim fakat adam asla boşalmıyordu oldukça yorulmuştum ve gücüm kalmadığı için adam kontrolü eline aldı. Kafamı yatağın dışına sarkıttı sonra kendiside kalktı sırt üstü kafam yukarı bakacak şekilde duruyordum daha sonra sikini ağzıma hizaladı ve

Adam : Şimdi ben senin ağzını sileceğim muhtemelen boşalırım biraz sert olacak eğer dayanabilir ve spermlerimi yutarsan dildonun yanında sürprizim var
Ben: (Çok azmıştım açıkcası yanındaki sürpriz ile hiç ilgilenmiyordum) Tamam olur hadi sik artık ağzımı lütfennn

Adam onayı alır almaz yataktan destek alarak birden sikini ağzıma kökledi, siki ağzıma girerken taşşaklarıda burnuma çarpıyordu pozisyon çok hoşuma gitmişti fakat hareket edemiyordum adamın sex oyuncağı gibi olmuştum. Pozisyon hoşuma gitti derken adam iyice hızlanmaya başladı izlemeleri gittikçe sertleşirken ağzıma maksimum hızda girip çıkmaya başladı ve en sonunda en kalın sesle arghhhhhhhh diye bağırarak sikini tamamen boğazıma bastırdı ve çok uzun süre boşaldı bütün dölleri yutmama gerek kalmadan direkt boğazımdan kayıp gidiyordu. Bense nefessizlikten kıvranırken adam işi bitince sikini çıkarttı ve kendini yatağa attı. İkimizde yan yana bayılmış gibiydik 20-25 dakika yattıktan sonra

Adam:Hadi kalk hakkını verme sırası geldi.

İkimizde çok yorgunduk, bir şekilde dükkana geri döndük ve adam elinde iki kutuyla geldi. Biri dildoydu fakat diğerinin ne olduğunu anlayamamıştım üstünde chastity cage yazıyordu.

Ben: Bu ne?
Adam: Hediyen:)
Ben: Tamam ama ne işe yarıyor bu?
Adam: Tamamen kadın olmak istiyorsan kullanman gereken en önemli şey bu.
Ben: Nasıl yani.
Adam: Bunu inikken o küçük sikine takıyorsun ve bir daha sikin kalkmıyor dolayısıyla boşalamıyorsun ve erkeklik görevini yerine getiremiyorsun:))).
Ben: Nasıl takıcam bunu???
Adam: Şortunu çıkar.
Ben: Nasıl yani burada mı?
Adam: Evet çıkar.

Adamı dinledim ve şortumla beraber külodumu çıkardım. Adam daha sonra chastity cageyi bana iyice göstererek sikine yerleştirdi ve kilitledi.

Ben: Oha bu ne böyle çok garip hissettirdi.Şimdi sikim sertleşmek isterse ne olacak?

Adam: Hayhay merak ediyorsan göstereyim.

Adam arkasına döndü rafın altına eğildi ne yaptığını göremiyordum sonra kalktı ve beni çevirdi arkamda kaygan ve soğuk bir sıvı hissettim tepki vermeme izin vermeden parmağını içime ittirdi ve hızlıca beni parmaklamaya başladı. 2 dakika kadar böyle devam etti ve

Ben: Tamam dur artık anladım.
Adam: Nasılmış?
Ben: Pipim gerçekten kalkmak istiyor ama kafes engellediği için hiçbir şey olmuyor çok hoşuma gitti.
Adam: Anahtarı verdi ve eve kadar böyle git bakalım dedi.
Ben: İyi fikir:)
Adam: Bu arada eğer para kazanmak istiyorsan istediğin bir zaman gel sana farklı bir teklifim olacak.
Ben: Ne teklifi.
Adam: Yalnızca gelirsen öğrenirsin ve çok iyi para kazanırsın. Ha bu arada kafesin takılıyken gelmeyi unutma.
Ben: İyi tamam hadi görüşürüz.

Dedikten sonra çıktım ve bitkin bir şekilde sikim kilitliyken eve gittim ve doğrudan yatağa atlayıp uyudum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir