Evin Erkeği 13

Annem gözlerini açıp.

A: napıyorsun?

B: şişşttt kendini bırak.

A: olmaz.

B: olur. Gözlerini kapat

Dedim. Ülkü hala annemin memesinin uçlarını yalıyor dudakları ile sıkıştırıyordu. Elimi aşağı atıp bikini altını çıkardım. Ülküyü annemdem ayırıp dudaklarına bir öpücük kondurdum. Havuz kenarından tutup annemi kollarımın arasına hapsettim. Aletimi amına dayadım. Annem bacaklarını hafif kaldırdı ve aletim yuvasına giren yılan gibi kıvrılarak annemin içinde kayboldu. Annem derin bir ohhh çekti.

Ülkü arkamdaydı. Omuzlarımı ve sırtımı öpüyordu. Yavaş yavaş git gel yapmaya başladım. Annem gözlerini tekrar kapattı. Ülkü diğer tarafıma geçip annemin göğüslerini okşamaya başladı. Annemin dudaklarına yapıştım. Aletim bu kadar büyük olmasa asla o pozisyonda duramazdık. Annemin dudaklarını somuruyor arada ablamı da ihmal etmiyordum. Bi süre hızlanmadan aynı tempoda annemi siktim. Havuzun alçak olan kısmındaydık. Su belimizden biraz yukardaydı. Ablam sudan çıktı. Bacakları suyun içinde olacak şekilde havuz kenarına oturdu. Bikini altını çektim. Çıkarmama yardım etti. Annem vücudunu geriye atmış, gözleri kapalı şekilde dudaklarını ısırıyor vücudunu öne doğru kaldırıyordu. Ablamın amına yumuldum. Yalıyor klitorisini emiyordum. Annemin içinden çıkmamıştım. Ablam geriye doğru kendini bıraktı. Uzanmıştı. İyice belirginleşen amını rahatlıkla emiyordum. Annemin içinden çıkıp onu serbest bıraktım. Ne yapacağını görmem gerekiyordu. Ablamın mis kokulu amını okşadım sonra tekrar yalamaya başladım. Annem bir kaç saniye kımıldamadı sadece izledi. Ablamın gözleri kapalıydı.

Ü: harikasın Uras. Tam orası yalamaya devam et.

Annem yavaşça yanıma sokuldu. Ablamı yalamayı bıraktım. Annemi teşvik edici şekilde gözlerimle ve ellerimle yönlendirdim. Annem kararsızdı ama ortamdaki pornografi karşı koyulamaz şekildeydi ve ablamı yalamak için eğildi. Sonunda başarmıştım. Annem artık teslim olmuştu. Ülkü zaten hazırdı.

Annem Ülküyü yalamaya başladı. Ülkünün gözleri hala kapalıydı ve kendisini kimin yaladığını bilmiyordu. Sudan usulca çıktım. Aletimi ülkünün ağzına getirdim ve dudaklarına sürttüm. Ülkü gözlerini açtı ve beni gördükten sonra kafasını kaldırıp annesine baktı. Annem ona bakmıyordu. Tamamen işine odaklanmıştı. Ülkü

Ü: offff

Dedi zevkle ve aletime doyumsuzca yumuldu. Annemin onu emmesi ablamı tahrik etmişti. Aletimi zorlayabildiği kadar zorlayıp ağzına alıyordu. Ne kadar süre geçti bilmiyorum ama ülkü sarsılarak boşaldı. Annem hala yalamaya ve emmeye devam ediyordu. Aletimi ülkünün ağzından çıkardım ve anneme doğru yanaştım. Dizlerim acıyordu. Annem Ülküyü yalamaya devam ederken aletimi tuttu. Biraz sıvazladı ve ablamı bırakıp aletime saksoya başladı. Doğruldu. Suya girdi ve annemin yanına geçti. Birlikte aletimi yalamaya başladılar. Biraz sonra ikisinin de içine girecek olan aleti hazırlıyorlardı. Yavaşça bırakmalarını sağladım. İlk önce ne yapacaklarını bilemediler. Şezlonga yanaştım ve uzandım. Ülkü annemi kendine çevirip

Ü: Serpil Sultan sen neymişsin böyle?

Annem kıkırdadı. Birbirlerinin içine iyice sokulmuşlardı. Ülkü annemin annem de ülkünün memelerinde ellerini gezdiriyordu.

A: daha ölmedik kızım

Ü: belli belli

Diyerek dudaklarına yumuldular ikisi de. Ben şezlongta onları izliyordum.

B: çok güzelsiniz.

Hiç bozmadılar öpüşmelerini. Annem sudan çıktı. Sırtı bana dönük havuzun kenarına oturdu. Ülkü bacak arasına geçti ve annemi yalamaya başladı. Ben göremiyordum ama annem ülkünün saçlarını okşuyordu. Orda öylece onları izledim. Yaklaşık 2-3 dakika sonra annem ülkünün kafasını tutup bacak arasına bastırdı ve kasılarak hafif çığlık sesiyle boşaldı.

B: ikinizde boşaldı. Ben kaldım burda.

Ü: evimizin erkeğini mutlu etmek görevimiz. Dimi anne?

A: o ne isterse o.

B: gelin bakalım yanıma.

İkisi de yanıma geldi. Diz çöküp aletimi ve taşaklarımı ellerine aldılar. Ülkü taşaklarıma annem ise aletime yöneldi. Saksoya başladılar. O kadar iyi sakso çekiyorlardı ki çok fazla tutamadım kendimi ve oluk oluk boşaldım. Annem ağzını çekti ama ablam diliyle dölleri yalamaya başladı. Annem tiksinir şekilde bakıyordu. Ülkü ağzına aldığı biraz dölü dönüp dudakları ile anneme vermeye çalışırken annem

A: ben onları ağzıma almam

Ülkü ağzındakini yuttu ve anneme

Ü: bence denemelisin.

A: olmaz.

Ü: sen bilirsin

diyip tekrar aletime yumuldu.

Ülkü dilini aletimin başında gezdiriyor diliyle sanki aletime dans ettiriyordu. Annem ise ülkünün sırtını okşuyor ve sadece izliyordu.

B: durma yanıma gel

Dedim anneme. Annem kalktı ve yanıma yanaştı. Ne yapacağını bilmiyordu. Şezlongta doğrulup sırtlığını aşağı indirdim ve

B: gel buraya yüzüme otur

Dedim. Annem bacağını şezlongun diğer tarafına atıp tam ağzıma oturdu. İki deliğini de yalıyordum. Ülkü yeniden kalkmaya başlayan aletimi sıvazlayarak saksoya devamlı ediyordu. Annemin klitorisini emiyor inlemelerini dinliyordum. Aletim iyice kalktı. Annemi hafif kaldırıp aletime doğru yönlendirdim. Annem aletimi yavaşça içine alıp offfff dedi.

B: gel buraya ablacım

Ülkü doğrulup yanıma geldi. Ne yapacağını anladı. Tam bacağını atıp yüzüme oturacakken onu durdurdum. Annem yavaşça üstümde zıplıyordu. Ülkü ters dönmesi için bacağından tutup yönlendirdim. Ülkü anlamıştı. Ters dönüş yüzüme oturdu. Şimdi annemle yüzyüzeydi. Annemin memelerini emmeye başladı. Ben Ülkünün amına hunharca yumuldum.

Ü: ay yavaş

B: yerim ben bu amı

Diyerek tekrar yumuldum. Ülkü kıkırdadı ama tekrar kaldığı yerden devam etmek için annemin memelerini avuçlayıp emmeye başladı.

Annem hala üstümde zıplıyordu. Ülkü doğrulup annemin dudaklarına yapıştı. Annem göğüslerini tutmuş ülkünün öpücüklerine karşılık vermeye çalışıyordu. Göğüslerini sıkıyordu. Bi süre o pozisyonda devam ettik. Ülküyü hafif kaldırıp üstümden kaldırdım. Sonra da annemi üstümden kaldırdım.

B: aşkım şezlonga uzan sen

Dedim anneme. Annem ikiletmeden şezlonga uzandı.

B: abla annemi yalamaya başla

Dedim. Ülkü de ikiletmedi. Geriye çekilip kadınlarıma baktım. Ablam domalmış şekilde annemin amını yalıyor annem de kızının saçlarını okşuyordu. Ablamın arkasına geçtim. Aletimi ablamın kalçalarına sürttüm. Sonra da amına sürtmeye başladım. Ablam kıvranıyor girmesi için kalçalarını daha da açıyordu. Aletimi yavaşça amına bastırdım. Aletim ülkünün içine girerken biraz zorlanıyordu. Ablam çok dardı. Annem ise daha çabuk kavrıyordu. Sanki aletimi tanıyor gibiydi. Babamdan miras. Ama ülkünün o kadar şansı yoktu. Enişte beyin aleti ufak olduğu için daracık kalmıştı kardeşim. Ülkü aletimi alırken gözlerini kapatıp girmesi için kendini genişletmeye çalışıyordu. Aletim girince de derin bir titreme yaşıyordu. Ülküyü tempolu şekilde sikmeye başladım. Hızımı ne azaltıyor ne de arttırıyordum. Ülkü zevke geldikçe ohhh sesleri çıkartıyor iştahla annemin amına yumuluyordu. Baş parmağımı ülkünün göt deliğine dayadım ve baskı kurdum.

Ü: seni yaramaz

Dedi kıkırdayarak. Annem hala gözlerini kapatmış ülkünün saçlarını okşuyordu. Boşalmaya yakındı. Ülkünün deliğine bastırarak parmağımın ucunu götüne soktum. Aynı anda hızımı arttırdım. Ülkü bi anda ahh diye ince bir çığlık atarak anneme tekrar yumuldu. Biraz yüksek tempoda sikince boşalmaya yakın olduğumu anladım. Daha erkendi. Ülkünün amından çıktım. Ve onu tutup kaldırdım. Dudaklarına yapıştım. Sonra da sertçe memelerini emdim. Ayaktaydık. annem şezlongta uzandığı yerden gözlerini açıp bizi izliyordu. Ülkünün elinden tuttum ve annemi de kaldırdım. İçeri doğru götürmeye başladım ikisini de. Evin içine girip üst kata kadar el ele çıktık. Yatağa uzandım. Annemle 69 pozisyonu aldık. Ülkü de ayaklarımın ucundan taşaklarımı yalıyordu. Bi süre bu şekilde yaladıktan sonra annemi aletime oturması için yönlendirdim. Ters şekilde aletime oturdu. Göt deliği ortadaydı. Aletime doğru ileri geri hareketler yapıyordu. Ablam annemin memesini emiyordu. Elimi annemin göt deliğine attım. Ülküye yaptığım gibi ona da parmağımla baskı uyguladım. Annemden ses çıkmadı. Sonra parmağımın bi kısmını soktum. Annemden hala ses yoktu. Baş parmağımın tamamını sokmama rağmen annemden ses gelmiyor hatta inlemeleri odayı dolduruyordu. Annem anala alışıktı. Bu resmen beni tahrik etmişti. Bi anda doğrulup onu kaldırdım. Domalttım ve aletimi göt deliğine getirdim. Annem hala ses çıkarmıyordu. Ülkü annemin altına yatıp amını yalıyor ben götünü zorlamaya başlamıştım. Annem de ülkünün amını yalıyordu. Aletimi ülkünün ağzına yanaştırdım.

B: bol tükürüklü yala

A: arkadan mı istiyorsun

B: bence hazırsın annecim.

A: annen senin için hazır oğlum

Ü: arkadan aldığını bilmiyordum.

A: oyuncaklarım sağolsun.

B: demek senin oyuncakların var.

A: bu kadar süre erkeksiahahaohhahja

Annemin sözünü bitirtmedim. Aletimi yavaşça ittim. Bi anda başından biraz fazlası içinde kayboldu. Annemin canı yanmıştı ama o kadar rahatsız edici değildi. Bi kaç saniye o halde bekledim. Ülkü hala annemin amını yalamakla meşguldu. Aklıma şu oyuncaklar geldi. Aletimi çıkardım.

A: niye çıkardın aşkım.

B: senin şu oyuncakların nerde?

A: napacaksın bırak şimdi onları?

B: söyle bakiim?

annem kalktı ve bavulunun içini karıştırdı. Bi tane çıkardı. Neredeyse benimki kadardı. Bana uzattı. Titreşimli bişeydi.

B: başka var mı?

A: hıhı

B: bak sen serpil sultana. Getir onu da.

A: oğlum sırası mı şimdi.

B: aşkım getir sen.

Annem eğilip bi tane daha çıkardı. O da benimki kadardı. O da tirreşimliydi.

B: bunlardan kaç tane var.

A: bi tane daha var. O daha çok anal için.

B: bak sen. Neyse. Sonra konuşacaz bu konuyu. Gel buraya aynı pozisyonu al.

Annem tekrar ülküyle 69 pozisyonuna geçti. Vibratörlerden birini anneme birini de ablama verdim.

B: bakın şimdi annecim elindeki ile ülküyü hem yalayıp hem mutlu et. Ülkücüm sende aynı şekilde annemi hem yala hem de amına sok çıkar. Ben de anal girecem. Bi dahaki sefer de sana deneriz. Nasıl fikir?

Ülkünün gözlerine renk geldi. Tamam der gibi kafasını salladı. Annem elindekini ablamın amına yavaşça soktu. Ablam oghh der gibi ağzını açıp inledi ardından yüzüne bir gülümseme oturdu. Sonra da ablam elindekini anneme soktu. Ve dili ile anneme yumuldu. Ben de hazırdım. Aletimi ilk önce ülkünün ağzına sonra da annemin deliğine getirdin. Aletimi zorlayarak annemin göt deliğine soktum. Annem ufak bir çığlık atıp biraz öne kaydı. Ama belinden kavrayıp kendime çektim. Dizlerimin üstünden ayağa kalktım ve anneme aletimi yavaş yavaş köküne kadar soktum. Ardından 5-10 saniye bekleyip yavaş yavaş git gel yapmaya başladım. İkisi de deli gibi ıslanmış vajinalarından vıcık vıcık sesler geliyordu. Tempomu arttırdım. Annem ah ah diye inliyor ama elindekini ülküye sokmaya devam ediyordu. Ülkü ise annemin klitorisini bi an bile ağzından çıkarmıyordu. Hızlandım. Sertçe girmeye başladım. Annem artık çığlık atıyordu. Amına giren titreşimli vibratörün, götüne giren sert ve kalın yarrağın etkisiyle fışkırarak boşaldı. Ülkünün yüzü annemin suları içinde kaldı. Ülkü bundan acayip keyif almış olmalı ki titreyerek boşaldı. Annem elindeki bırakıp ülkünün bacak arasına kafasını gömdü. Çok yorulmuştu. Ülkü de annemin klitorisini emmeyi bırakmış sadece elindekini sokup çıkarıyordu. Ben de artık zevkin doruğundaydım. Neredeyse boşalacakken aletimi içinden çıkarıp annemin sırtına ve ablamın yüzüne tazyikli şekilde boşaldım.

Arkaya doğru kendimi atıp yığılıp kaldım. Annem de yana devrildi. Göt deliği hala açıktı. Ülkü doğrulup doğru banyoya gitti ve yüzünü yıkayıp geri geldi. Annem yatağın ucunda kımıldamadan yatıyordu. Ben de kımıldamadan yatıyordum. Ülkü banyodan dönüp yanıma uzandı. Ablamı kendime çekip dudaklarına yapıştım. Bi kaç saniye öpüşüp biraz daha yukarı doğru çektim ablamı. Sonra da memesini emmeye başladım. Annem doğrulup bize baktı.

B: gel serpil sultan gel.

Ü: annecim gel de evimizin erkeğinin hayalini gerçekleştirelim

Dedi. Annem yanıma geldi. Bi tarafımda ablam bi tarafımda annem vardı. Annemle öpüştüm. Ve sonra onun da memesini emmeye başladım. İkisinin memesinin arasındaydım.

B: biraz öğle uykusuna ne dersiniz?

A: çok yoruldum.

Ü: bende.

B: hadi uyuyalım o zaman. İkisinin de dudaklarını sonra da memelerini emdim. Sonra yatakta hafif aşağı kayıp ikisinin de memeleri arasında uyumak için pozisyonumu aldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir