Gizli Şehvet – Başlangıç / Bölüm 1

Yıllar önce ergenlik zamanımın başlamasıyla beraber her erkek çocuğu gibi cinselliğe daha fazla merak salmıştım, internetten videolara fotoğraflara bakar forumlarda bulduklarımla kendimi tatmin etmeye çalışırdım. Etrafımda olan bitenden habersizdim tabi. Bir gece uykumdan uyandım, normalde bu pek yaşanmazdı kafamı koyduğum gibi yatıp sabah kalkardım. Komşudan geldiğini düşündüğüm o sesler aslında evin yatak odasından geliyordu. Annemle babamın seks yaptığını fark ettiğimde onları dinlemek istedim. Annemin inlemelerini duyuyordum ve bu bana çok ateşli geliyordu. Pornolarda duyduğum şeyi gerçek hayatta duymak bana çok ilgi çekici ve ateşli gelmişti. Biraz daha dikkatli dinlediğimde duyduklarım beni daha da azdırmıştı.

Babam: Çok sesini çıkarma çocuklar uyanacak.

Annem: Napayım hayatım seni çok özlemişim, dayanamıyorum kendimi tutmam çok zor.

Babam: Geliyorum!

Bunun üzerine kendimi geri çektim ve hızlıca yatağıma gömülerek uyuyor numarası yaptım, yakalanmaktan çok korkmuştum. Babam tuvalete girdi ve geri çıktığında tekrar konuştuğunu duydum.

Babam: Tekrar ister misin?

Annem: Gerek yok hayatım yarın yine yaparız gel uyuyalım yoksa çocukları uyandıracağız.

Daha sonrasını hatırlamıyorum çünkü yatağımda uyuyakalmıştım. O geceden sonra anneme ilgi duymaya, vücudunu incelemeye ve çektiğim 31lerde onu hayal etmeye başlamıştım. Böylesi bana daha çok zevk veriyordu.

Hikayeye asıl başlangıçtan önce neden anneme ilgi duyduğumun altyapısını sizlere anlatmak istedim, şimdi ise hikayemize başlıyoruz.

2017 yılının içerisindeydik, yıl bir şekilde hızlıca geçiyordu. Daha bir şey yapmadan neredeyse yıl yarılanmıştı bile. Mayıs ayında 19. yaş günümü kutlamıştık. Haziran ayı gelmiş ve tatil planlarımız başlamıştı. Ablam İtalya’dan dönmeyeceği için bu yıl tatilimizi 3 kişiye göre planlayacaktık. Antalya’da hem bir otel tatili, hem de annemin baba evi ziyaretini yapmasını düşünmüştük ama henüz netleşen bir durum yoktu. Yaklaşık 2 haftalık bir tatil beklentisi içerisindeyken babamdan tatsız bir haber işittik. İşleri yoğun olduğu için uzun bir tatil yapamayacaktık ve sadece yarından itibaren 3 gecemiz vardı, gidiş dönüş dahil. Henüz daha tatil için alışveriş yapmamıştık bile. Eldeki vakitten en iyi şekilde yararlanmak için İstanbul’a çok uzak olmayan bir yere tatil için gitmeye karar verdik ve o gece yola koyulduk.

Sabah olduğunda tatil beldemize gelmiş, otele girmiştik. Babam kısa bir tatil olduğu için fazla masraf yapmaya gerek yok diyerek 3 kişilik tek bir oda kiralamayı uygun görmüştü, odamıza çıkıp yerleşmeye başlamıştık. Ben bavulumu bıraktım ve anneme acilen tuvalete girmem gerektiğini söyleyip tuvalete kaçmıştım. Ben tuvaletteyken babamla konuştuklarını duydum, ama normal bir konuşma havası yoktu çünkü fısıldıyor ve ses çıkarmamaya çalışıyorlardı. Bunu fark edip kulağımı kapıya dayadım ve dinlemeye başladım.

Annem: Hayatım iyi tamam tatile geldik ama alışveriş yapamadığımız için evde bulduğum ilk bikiniyi yanıma aldım. Baksana bunlar en küçük olanmış, gençken giydiğim. Bunu şimdi giyersem bana olmaz ki!

Babam: Oğlan tuvaletten çıkana kadar giy bakayım nasıl duruyor görelim, belki düşündüğün kadar değildir.

Annem: Dur bi çocuğa yakalanacağız, bi sorayım.

Annem o sırada bana seslendi, ben korkuyla kapının ağzından bi an geri çekildim ve dinlemeye koyuldum.

Annem: Oğlummm, daha tuvalette işin uzun mu?

Ben: Biraz daha kalacağım biraz midem ağrıyor, neden ki? Siz mi kullanacaksınız?

Annem: Yok yok sen rahatça takıl, meraktan sordum.

Cevap vermedim ve tekrar kapıya yanaştım, annemin bikiniyi giyeceğini fark etmiştim ve bana böyle yakalanmak istemediklerini fark ettim, işlerini kolaylaştıracak ve tuvaletten hemen çıkmayacaktım.

Babam: Vay be, bu gerçekten küçük oldu sana hatun. Ama yalan söyleyemeyeceğim çok fena duruyor. Bence otelin kumsalı boşsa bunu giyebilirsin. Gençliğimizde olduğu gibi rahatça takılmayı özledim.

Annem: Doğru diyorsun canım ama ya başkaları bakarsa, o zaman ne yapacağız?

Babam: Henüz saat erken, gidip bakalım eğer kimse yoksa giyersin, birileri varsa yakındaki bir yere gidip sana bikini bulmaya çalışırız. Tamam mı?

Daha sonra kapı sesi duydum ve çıktıklarını fark ettim, geri döndüklerinde ben tuvaletten çıkmış ve yatağımda telefonumla oynuyordum. Gülümseyerek odaya girdiler ve sahile inmek için odadan çıktık. Sahile indiğimizde annem bikinisini kapatmak için giymiş olduğu şortunu ve tshirtini çıkardığında görmüş olduğum manzara karşısında sikim dimdik olmuştu. 49 yaşında olmasına rağmen bunları giymeye cesaret etmesi çok azdırıcıydı. Göğüs uçlarının çevresini kapatan, kalanı ise neredeyse komple açıkta olan üst kısımla beraber hareket ettiğinde adeta tanga gibi araya kaçan bir bikini giymişti. Gerçekten küçükmüş diye düşündüm o an. Çevreme baktığımda konuştukları gibi henüz saatin erken oluşu ve tam olarak tatil sezonunun başlamamış olması sebebiyle sahilde 3-4 kadın haricinde kimsenin olmadığını fark ettim. Bizimkiler denize yürürken telefonumu bırakıp geleceğimi söyledim, aslında bu bir yalandı çünkü annemin götünü izlemek istemiştim.

Annem yürürken sürekli bir eliyle tanga gibi olmaması için bikinisini düzeltmeye çalışıyordu, ben ise kalkmış olan sikimi bir şekilde şortumun içerisine sıkıştırmaya ve belli olmamasına çalışıyordum çünkü birazdan ayağa kalkacaktım ve o şekilde gözükmek çok büyük problem olacaktı. Annem beni çağırmak için tam arkasını döndüğünde sikimi sıkıştırmış ve şortumu düzeltiyordum, gözlerinin bi an şortuma kaydığını fark ettim ama bir şey anlamadığını biliyordum. Sakin ve yavaş adımlarla denize girdim ve yanlarına gittim.

Babam: Off bu ne soğuk ya, buz gibi su kendime geldim resmen ama çıkınca üşürüz, hemen odaya kaçmak lazım. Hasta olmayalım.

Annem: Doğru söylüyorsun vallahi, buz kestim biraz yüzüp ısınmak lazım yoksa fena.

Ben: O zaman ben bi yüzüp geleyim.

İleriye doğru yüzmeye başladım, o an sikim tabi ki sıkıştırdığım yerden çıktı ve şortuma sürtmeye başladı. İnanılmaz zevkliydi ve çok fazla boşalmak istiyordum. Artık durmam gerektiğini yoksa boşalacağımı fark ettim ve boy verip düzgünce durabilecek miyim diye deneme yaptım. Su seviyesi tam olarak ağzıma altına geliyordu. Çevremi kontrol ettiğimde annemle babamın birbirlerine su atarak eğlendiklerini gördüm, dikkatli baktığımda annemin göğüs uçları sertleşmişti ve çok net belli oluyordu. Bana bakmadıklarından emin oldum ve 31 çekmeye başladım, artık dayanamıyordum. O büyük ve sallanan göğüsleri izlerken titreyerek boşaldım. Muhteşem bir histi. Rahatlamıştım ve yanlarına dönmenin mantıklı olacağına karar verdim.

Yanlarına döndüğümde annem insanların sahilde çoğaldığını fark ettiği için rahatsız olmuştu sanırım çünkü sahile baktıktan sonra dönmek istediğini belirtti ve hemen havlusuna sarılarak otel odasının yolunu tuttu. Ben ve babam da peşinden gittik.

Daha sonra klasik bir aile tatili olarak 3 günümüzü geçirdik, her gün sabahın erken saatlerinde denize girdik, her gün o muhteşem manzara karşısında bir şekilde 31 çekip boşaldım ve o günlerin kalanında ise beraber eğlendik. Artık eve dönüş yoluna başlamıştık.

Uyandığımda otoparktaydık, tam zamanında uyanmıştım. Bavulların taşınmasına yardımcı oldum ve kirlilerin yıkanması için sepette toplanmasına yardımcı oluyordum. İşte o sırada muhteşem bir fırsat olduğunu fark ettim çünkü annem tatilde giydiği o küçük gelen bikiniyi de kirli sepetine atmıştı. Kafamda o bikiniyle neler yapabileceğimle ilgili planlar kurarken annem konuşmaya başladı.

Annem: Oğlum hadi yeter vallahi çok yoruldum saat zaten olmuş gecenin 12si, gel yatalım kalanına sabah devam ederiz. Hem zaten şimdi yapıp bitirsek bile makine gece ses yapar uyutmaz bizi.

Ben: Tamam anne yatalım madem hadi iyi geceler.

Annem: İyi alıştın bu resmiyete he! Gel buraya oğlumu öpmeden uyumaya mı gidecekmişim!

Ben: Hahaha demek öyle, gel bakayım buraya öpeyim güzel annemi.

Önce ben annemin yanağına sulu bir öpücük kondurdum, bunu yaparken belinden tutup kendime çekmiştim ve sarılıyordum. Benim amacım tabi ki annemin vücudunu hissetmek ve o büyük göğüslere temas edebilmekti. Annem ise bunu sıradan bir sarılma sanıyordu, ben öptükten sonra o da beni yanağımdan sulu sulu 2-3 kere öptü ve yataklarımıza geçtik. Babam çoktan uyumuştu bile. Yatağa uzandığım an tatildeki o muhteşem vücudu düşündüm ve o bikiniyle neler yapabileceğimi, tam o sırada uyku çökmeye başladı, gözlerim kapandı ve uyudum.