Dershane Arkadaşım Buse – 7

Yemeği uzun uzun yavaş yavaş yedim. Buse sürekli tabağıma bakıyor, yerinde duramıyordu. Bilerek yavaş hareket ediyor gülmemek için kendimi zor tutuyordum. Sonunda yemek bitince ayağa kalktım. Buse’de yerinden fırladı. Merve Hoca’yla göz göze geldik. Ensesini kaşıyıp kafasını çevirdi.

Asansöre girdiğimiz anda Buse’nin belini tutup kendime çektim ve dudaklarını öpmeye başladım. Ellerini nereye koyacağını bilemiyor, heyecanla hareket ediyordu. Nefesim kesilene kadar ayrılmadım. Gülümseyerek kafasını omzuma koyup sıkı bir şekilde sarılmıştı. Asansör durunca yavaş yavaş odaya doğru hareket ettik. Buse elimi tutmuş önümde yürüyordu. Kapıyı açtı.

Kapatır kapatmaz kucağıma zıplayıp tekrar öpmeye başladı. Duvara yaslayıp karşılık verdim. Yemek istercesine öpüp ısırıyordu. Dudaklarından ayrılıp boynunu öpmeye başladım. Saçlarımı karıştırırken derin derin inliyordu. Bacaklarını belime sarmış bir şekilde kucağımdayken yatağa bıraktım. Karşısında kiyafetlerimi çıkarırken eli bacaklarının arasından ayrılmıyordu. Dudağını ısırarak bana bakarken iç çamaşırım hariç çıkarıp üstüne doğru uzandım. Yine uzun bir öpüşmenin ardından boynuna ve sonra göğüslerine indim. Emip öpüyor ve okşuyordum. Buse aklını yitirmiş gibi inlerken bacakları durmuyor sürekli hareket ediyordu. Elini vajinasına götürdüğünde iki elinide bileklerinden tuttum. O kadar yükselmişti ki dokunduğum anda boşalacağını biliyordum. Karnını öptükten sonra bacaklarının arasına yattım. Kafamı kaldırdığımda masum bir şekilde bana bakan mavi gözleri gördüm. İçindeki şeytanı yatakta gösteremeyecek gibi bakıyordu. Dudaklarım değdiği anda bağıra bağıra boşaldı. Kahkaha atmama sinirlenmiş olacak ki bacakları hala titremesine rağmen saçlarımı tutup vajinasına bastırdı. Öpüp emiyor, deliler gibi yalıyordum. İsmimi sayıklayıp duruyordu. Kasıklarını ve bacaklarını öpüp ısırıyordum..

Bir süre sonra doğrulup tekrar dudaklarını öpmeye başladım. Elleri sürekli vücudumdaydı. Ayağa kalkmamı istedi. Kalktım. Önümde diz çöktü. Sadece bu görüntü bile orgazm olmama yeterdi. İç çamaşırımı çıkarıp penisimi eline aldı. Gülümsüyor ve inceliyordu. Ben de gülmeye başlayınca önce etrafını gözlerime bakarak öptü. Ardından baştan aşağı öpüp yalamaya başladı. Gözlerini asla ayırmıyordu. Yavaş yavaş emmeye ve ağzına almaya başladı. Saçlarını okşayarak onu izliyor ve inliyordum. Hızını arttırmış deliler gibi sakso çekmeye başlamıştı. Arada nefeslenmek için ağzından çıkarıyor yüzünün her yerine sürtüyordu. Saçlarını elime dolayıp ağzına sokup hareket etmeye başladım. Tamamını sokup bir süre beklettim. Gözleri kızarmaya başladı. Bacağıma vurunca ağzından çıkardım. Küfür edip gülerek devam etti. Yatağa uzanmıştım. Bacaklarımın arasında nefes almadan sakso çekiyor resmen ruhumu sömürüyordu. Arada sırada yanaklarına tokat atıyordum. Gaza gelmiş olacak ki daha hızlanıyor, daha sert emiyordu.

Tekrar saçlarını tutup ağzından çıkardım. Yatağa bırakıp bacaklarının arasına geçtim. Dudağını ısırıp gözlerime bakıyordu.

  • Defalarca… Defalarca mastürbasyon yaptım. Her gece.
  • Bana söylesen daha önce bu işi halledebilirdik hanımefendi..
  • Merve karısı ile meşguldün.

Cevap vermeyince sert bir tokat attı. Bende karşılık olarak direkt tamamını soktum. Çığlık atıp çıkarmam için yalvarır gibi bakmaya başladı. Tek elimle ağzını kapatıp hızla hareket etmeye başladım. Bir süre sonra alışmıştı. Dolu gözlerle bakarken elimi ağzından çektim. Parmağımı ısırıp kanatmıştı. Üstüne uzandım. Bacaklarını belime kollarını sırtıma doladı. Sert bir şekilde hareket etmeye devam ediyordum. Sırtımı çiziyor sesli bir şekilde inliyordu. Asla yavaşlamıyor aynı tempoda devam ediyordum. Bir süre sonra gücüm azalmış ve yorulmuştum. Ama ona hissettirmeyecektim. Pozisyonu değiştirip tek bacağını omzuma alarak hareket etmeye devam ettim. Ağlamaya başlamıştı. Yavaşlamayacaktım. Boğazını sıkarak sikiyordum. İki eliyle kolumu tutuyordu ama gücü kalmamıştı. Boynunu bırakıp tokat atıyor, ardından tekrar sıkıyordum. Arada parmaklarımı emiyor ve daha çok inliyordu. Bir süre sonra içinden çıktım. Kaç kere boşaldığını hatırlamıyordum. Ama durmayacaktım. Hakettiği muamele buydu.

Belinden tutup ters çevirdim. Prone Bone pozisyonunda bir elimi saçlarına dolayıp diğer elimi beline bastırıyordum. Kalçasını iyice dışarı çıkarmıştı. Hızla hareket etmeye başladım. Çıkan sesler o kadar artmıştı ki Buse’nin inlemelerini duymaz olmuştum. Kafasını çevirip bakmak istese de izin vermiyordum. Saçlarını bırakıp götünü tokatlamaya başladım. Bembeyaz götü kıpkırmızı olmuştu. Biraz daha siktikten sonra doggyde devam ettim. İki elimle belinden destek alıp vururcasına girip çıkıyordum. Yorgunluktan sesi çıkamaz olmuştu. İstediğim buydu. Durdum ve arkadan sarılıp sırtını öpmeye başladım. Ellerini geriye atıp yanaklarımı okşuyordu. İki elini tutup belinde sabitledikten sonra aynı hızda devam ettim. “Seninim.” Diye sayıklıyordu. Boşalmaktan gözleri dönmüş konuşamıyordu. Sonunda durup üstüne yattım. Hareket etmiyordum. Nefes alıp verişini dinlemeye başladım. İsmimi sayıklamaya devam ediyordu. Üstünden kalkıp yanına yattım. Usulca bacaklarımın arasına geçip sakin bir şekilde sakso çekmeye başladı. Hala çok istekliydi ama yorgunluktan hareket edemiyordu. Bacaklarını omzuma alıp sakin bir tempoda sikmeye devam ettim. Konuşarak sevişiyorduk. Bazen hızımı arttırıyor sesini kesiyordum . Sonunda vaktin dolduğunu anlayıp aletimi çıkardım. Karnına göğüslerine ve yüzüne boşaldım. Yüzündekileri parmağıyla alıp emiyordu. Nefes nefese yanına yattım. Banyoya gidip temizlendi ve gelip göğsüme yattı. Saçlarını okşayarak sohbet ettik. O gece Buse’yi üç posta daha siktim. Sonunda sarılarak uyuduk..

Yine pek uzun olmayan bir bölüm oldu. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir