Kıskançlıktan rahatlığa 4

 Hayatımız yeni bir yöne evrilmisti. İkimiz de bu yaşananlardan hiç olmadığı kadar zevk alıyorduk. Okul tatile girecekti. Baharımla kısa süreligine de olsa ayrılacak olmak bana koyuyordu. Sabah uyanmış ikikiz de yan yana tavanı izliyorduk. Konuşmaya ilk kim başlayacaktı. Birbirimize karşı hep açık olmuştuk ama bu durumu yaşadıktan sonra konuşmak ikimiz için de zordu.

 - Konuş benimle lütfen.
 + Neyi konuşmak istiyorsun aşkım.
 - Utanıyor musun bu durumdan?
 + Hayır. Bilmiyorum. Çok güzeldi ama...
 - Ama sı önemli mi Burak? Birbirimizi bazı kalıplara sokmadan zevk almayı deniyoruz. Benden utanma. Bu durum seni gözümde küçültmüyor. Aksine bana daha çok bağlandığını hissettiriyor.
 + Sana teslim olmuş hissediyorum.
 - Bunda kötü olan ne? Yatakta benim olmak zoruna mı gidiyor?
 + Tabiki hayır, aslında hayatımdaki eksiklik                buymuş gibi hissettim. Sana teslim olmak, seni kıskanmak bile aklımı başımdan alıyor artık.
 - Hmmm. Bana bakmalarından hoslaniyomusun
 + Sanırım. Tarifsiz bişey
 -  Evet veya hayır duymak istiyorum
 + Evet hoşlanıyorum.
 -  Yeniden böyle giyinmemi istiyormusun?
 + Evet, lütfen 
 -  Eve gittiğimde de böyle giyinmemi istiyormusun? İnsanların dikkatini sen yokken de cekmemi.
 + Evet
 - Biliyorum kocam. Zor gelicek ama alisicaksin.
 Bacaklarımın arasina doğru inip sikimi öpmeye başladı. Biraz opmeden sonra ağzına aldı narince yalayarak devam etti. Orta uzunluktaki tırnakları ayırdığı bacaklarımın içinde gezip tüylerimi diken diken ediyordu. Sikimi birakip taşağımı somurmaya, ağzıyla toplarımi birer birer çekiştirmeye başladı. Dakikalarca yaladı bıkmadan,bacaklarımın arası sirilsiklam salya ve tükürük olmuştu. "Bacaklarını kendine çek tatlım" diye sorgulayamayacagim bişey söyledi. Diliyle deliğimi uçtan uca tek hamleden yaladiginda küçük bı inleme çıktı ağzımdan. Bahar bu sırada sinsice kikirdedi. Zorlanmamasi için bacaklarımı karnıma iyice çekip ona rahat bı pozisyon sunuyordum. Artık dili sertleşmiş , dudakları deliğimi vakumlamaya başlamıştı. Deliğimi ağzına alıp somuruyor, yemeye çalışır gibi dişliyordu. Saçlarından tutup deliğime bastırmak istiyordum i güzel yüzünü ama bacaklarımı bırakamıyordum. "Arkanı dön kocam" dedi. Rahatlamıştım . Şimdi ellerim serbestti ve sikimi oksayanibilecektim. Domalıp deliğimi sundum Bahara. Aç kalmış bı köpek gibi yiyordu deliğimi. Elimi sikime atıp okşamaya başladım. Çok keyif alıyordum. O anda tasagimda bı şaplak sesiyle acı hissettim. " İzinsiz dokunmak yok. Sadece söylediğimi yap yeter" taşağımın acısıyla inlemistim ama pozisyonu bozmaya cesaret edemiyordum. Elini amciginda ıslatan aşkım orta parmağını içime sokup taşağımı somurmaya başladı. Tokattan sonra somurulan taşağımın ağrısı katlaniyordu. Deliğime giren parmak iki olunca inlemelerim başlamıştı.

 -  Güzel mi kocam?
 + Çok güzel aşkım. Durma lütfen 
 -  Sikini okşa şimdi. Oksarken " götüne bakmaları beni çok azdırıyor" diye tekrarla. 
 + Götüne bakmaları beni çok azdırıyor. Götüne bakmaları beni çok azdırıyor. Götüne bakmaları beni çok azdırıyor.
 - Aferin tatlım. Biliyor musun kızlar bile arada elliyolar gotumu şakayla
 + Ellesinler aşkım . Hepsi ellesin. Offff
 -  hmmm. Sadece kızlar mi ellesin?
 + Kimi istersen  ellesin aşkım.Sen kimi istersen
 -  Otobüste elletmek istiyorum. Memlekette taytımı giyip kalabalık otobüslere binicem kocam
 + Ufff . Bin guzelim. Kilot da giyme
 -  Giymem kocam. Deliğime kadar değsin taytım

 Bu konuşmalar sirasinda sikim kazık gibi  olmustu. Bosalacaktim. Taşağıma bı tokat daha yedim o an. " Yeter bu kadar bırak şimdi. Sikini içimde istiyorum artık " . Onu yatirip amına girdim. Şelale gibi olmuştu amcığı. Orta hızda ama sert sert koymaya başladım Bahara. " Şuan izlenmek istiyorum Burak . Odamızda arkadaşlarımızın bizi izlemesini istiyorum kocam." Söylediği şeyler gözümde canlanirken sikmeye devam ediyordum. 

  +Kimler izlesin aşkım
  - Hakan, Fatih, Murat, Derya, Merve . Odada oturup birbirlerini oksasinlar beni izlerken
 + Offf. Porno gibi izlerler seni aşkım
 - Yüzümüz görünmeden videoya çeksinler. Herkes izlesin bizi kocam. 
 + Sikilirken gelip sana dokunmalarini istiyorum Bahar. ( Bu cümlemle inlemeleri artmıştı)
 - Offf buraakk. Çok isterdim çoook. Memelerini, götümü avuçlayıp tokatlasinlar.
 + Ben seni sikerken 31 çekip üstümüze bosalsinlar hepsi birden ( bu cümle beni de bitirmişti Baharı da.)
 - Ohhhh kocaaaam . Aaaahhhhhh ( sarsılarak boşalıyordu. Ben de dayanamayıp yüzüne dudaklarina doğru fiskirdim) . 
 Üstüne yığılıp kaldım. Döllerimin bulaştığı yüzünü dudaklarını opmeye başladım. Artık bunları umursamıyordum. Dudaklarımiza acımadan ısırıp emiyorduk. Ağzımda döllerimi alıp yüzüme tükürüp tekrar yalayıp temizliyordu. Sonunda hepsi benim ağzıma toplandığında öpmeyi bırakıp " hadi kocam yapabilirsin " diyip gülümsedi. Tereddüt etmeden ağzımdaki döllerimi yuttum. Bana aşkla bakıyordu. Tadı hiç ummadığım şekilde hoşuma gitmişti. 

 Yikandik, yemek yedik, toplandık, artık memleketlerimize dönecektik.  Bu ayrılık ikimize de zor gelecekti. Baharı otobüsüne bırakıyordum. Sırtı tül bı crop , içine destekli bi sütyen giyip memelerini dolgunlastirmisti. Altına düşük bel dar bı kot giymişti. Egildinde çatalın üst kısmı gözüküyordu. Bahar teşhirciligi çok sevmisti ve bana da sevdirmisti. Sarılip öpüşüp ayrildik. Otobüsun merdivenlerini çıkarken attığı her adımda poposu kotun içinde sıkıştığı için yukarıdan çıkmaya çalışıyor gibiydi. 

 3 saat sonra memlekete varmıştım. Eve geldiğimde kız kardeşim Buse beni bahçe kapısında sevinçle karşıladı. 18 yaşına yeni girmiş, sarışın, incecik yapıda vücudu, melek gibi güzel yüzü ,küçük memeleri ve yuvarlak poposuyla beni hep azdirmisti. Koşup buynuma sarılıp kucağıma atladı. Düşmemesi için bı anda poposunu alttan kavramış bulundum ve farkına vardığımda da bırakmak istemedim. Baharın koca götü otobüsün önünde beni öyle azdirmisti ki busenin yumuşak yuvarlak poposu avcumdayken sikim kazık olmuştu. Bu tatili Baharsiz da zevkli geçirebilirim diyordum kendime ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir