Eşim, Eski sevgilisi ve Ben Tatilde 1-2/7

Arkadaşlar merhaba , öncelikle ilk hikayem olacak ve çok farklı bir şey beklemeyin lütfen ve vermem gereken ek bir bilgi kişisel sebeplerden ötürü sadece işyerinden reddite girebiliyorum ve o da belirli saatler arasında ( öğle arası 12-13.30 arası ) geri kalan saatlerde site bloklandığı için giremiyorum , yani hikayemi beğenirseniz devamı haftaiçi 12-13 arası gelir yorumlarınızı da o zaman okuyup size cevap verebilirim. Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle size biraz kendimden ve eşimden bahsedeyim , hikayenin devamında neleri ne için göze aldığımızı daha rahat anlarsınız ;

Ben Emre 29 yaşında ailesi zengin ve mühendislik şirketi olan bir ailenin tek oğluyu ve evliyim. Haliyle işlerin başına geçicem , çocukluğumdan beri yurtdışındayım tüm eğitimlerim ve hayatım ona göre şekillendi , boyum 180 cıvarlarında fakat zayıf yapılıyım , kendimce yakışıklı olmasam da fena bir tipim yoktur , çok fazla içine kapanık , sessiz sakin pek arkadaş çevresi olmayan ve ortamlarda hissedilmeyen bir tipimdir genelde , geçtiğimiz 3 senedir Türkiyeye döndüm ve yavaştan işlerin başına geçmek için çalışmalara başladım. Çok yoğun çalışıyorum aileden gelen bir çalışma kültürümüz var.

Eşim Melisa 26 yaşında , onların da maddi durumu iyi , bir şirketleri yok ama Melisayı tanıdıkları yardımıyla sağlam hukuk bürosunda staja sokan ve okul hayatı boyunca aynı yerde staj yapıp orada çalışmaya başlayan biricik eşim Melisa. Benim aksime kendisi çok sevecen , canayakın , arkadaş canlısı ve ortamdaki herkesi anında kendine hayran bırakan bir auraya sahip. Çocukluğu boyunca rahat yetimiş , erasmusa da gitti ki zaten bizim tanışmamız da oraya dayanıyor , ve hep ilgi odağı olmuş bir kız. Ailenin tek kızı . Ailesinin fiziksel özellikleri gereği göğüsleri ve baldır kısımları dolgun , balık etli olmaya çok müsait fakat kilo takıntısı olduğu için sürekli spor yapan bir kız. Yani fiziki hatları dolgun göğüs ve dolgun kalçalar şeklinde , bel ince , süt beyazı tenli , kumral saçlı fakat genelde sarı kullanan , gözleri hafif renkli ela ve boyu 1.73.Giydiği her kıyafet dışarıda bu coğrafyada ilgi görmesine sebep olur , çoğu kıyafeti de zaten dener dener iade eder çünkü ya göğüs ya bacak ya da kalça kısmı bir yerden dar gelir.

Evliliğimize gelecek olursak ; çok renkli ve neşeli değil belki ama birbirmize çok saygı gösteririz , seks hayatımız klasik evlilierden bir tık daha az çünkü ikimiz de çok yoğunuz , aslında %30 aşk %70 mantık evliliği gibi bir duruma dönüştü 2 senenin sonunda.

Hikayemize dönecek olursak , Türkiyeye döndüğümden beri ilk defa belki de işlerin de biraz durulduğu bir ara , babamın ; hadi oğlum 1 hafta izinlisin gelinimi de al güzel bi tatil yapın lafıyla şok olmuştum , balayı harici 3 senedir tatil yapamamıştık ve bu lafı duyar durmaz eve fırladım , melisayı aradım ve o pazar günü evde ufak tefek işleri olan Melisa tüm işi çok kısa sürede bitirip hazırlanmaya yardım etti , bu senenin yaptığı sıcaklarla antalyanın en sıcak yerine tatile gidecektik , Melisada uçak fobisi olduğu için araçla gidecektik ama sorun değildi çünkü bu tatil benim için bir cennet olacaktı , belki de kabusuma hiç bu kadar istekli gitmemiştim…

Melisa yazlıkları ve bikinilerini çıkardı , yenisini almamıştı uzun süredir ve zaten dar olan bikini ve geceliklerinin ona daha da dar geleceğini tahmin edebiliyordum fakat umrumda değildi. Zaten gittiğimiz yerlerde hep turistler vardı ve kimse bu tarz konuları takmıyordu , ben de aynı şekilde bu tarz detaylara takılmıyordum. Dar bikinilerini , yazın geçen senelerden kalan şortlarını , üstlerini , geceliklerini , elbiselerinin hepsini almaya çalıştı fakat dediğim gibi bu sene yaz alışverişi yapmamıştık ve kıyafetlerinin ne durumda vücuduna oturup oturmayacağını bilmiyorduk.

Yol uzun olacağı için kısa şort ve tişört giydim , Melisa da kısa dar kotlarından birini denedi , baldırları kotun kenarından taşıyordu fakat yol uzun olacağı için kısa giymeliydi yoksa pişerdi arabada. Bu arada İzmirdeyiz ve İzmirden Antalyaya geçiyoruz. Altına dar kotunu bir şekilde zorla giydi hatta düğmesini ben kapattım , yol için sürdüğü kremin kokusu burnuma geldi ve ufaktan da olsa azmaya başlamıştım o çilek kokulu kremine. Akşama kesinlikle sevişmeliydik. Üstüne siyah bir tişört giydi fakat sütyen giymemişti , neden diye soduğumda bu kadar uzun yolda ter içinde mi kalayım yanıtını aldım ve haklı olduğuna kanaat getirip yola çıktık. Zaten lüks bir sitede oturuyorduk , arabamıza binip yola çıkacaktık bu sırada kimsenin görmesi mümkün değildi. Yola çıkar çıkmaz oturduğu gibi altındaki dar kotun düğmesi attı ve kot ön kısımdan patladı. Tüm yol boyunca yeşil külodu hafif görünecek şekilde sütyensiz şekilde ilerledik. Ne olabilirdi ki en fazla yoldan geçen otobüsler olurdu , yukarıdan Melisayı bir anlık görürlerdi ve o kadar.

Otele vardığımızda tüm bavulları yüklendim çünkü Melisanın önünü kapatması gerekiyordu , omzuna attığı kendi çantası ve bi eli hafif göbeğinde külodu gizlemesiyle otele giriş yaptık. Yolda üst değiştiremedik çünkü bavulları çok sıkı hazırlamıştık ve açmamız halinde bir daha kapatamazdık. Zaten uzun süren bir yolculukla daha da yorulmuştuk ve odamıza geçmek için resepsiyondan bizi asansör önüne yönlendirdiler. Şimdi arkadaş gelip sizi odanıza çıkaracak dediler ve her şeyin başladığı o kabus tatil bu karşılaşma ile başladı. Bizi odaya götürecek arkadaş Melisanın lisedeki sadece 3-4 hafta takıldığı sevgilisi Cenk çıktı. Cenk 190 boylarında hafif kalıplı sporcu değil ama baya fit ve oradaki tüm çalışanlara göre nispeten yakışıklı bir tipti. Kelimeleri çok düzgün kullanıyor ve çalıştığı seneler boyunca türkçe harici 2 dil öğrenmiş biriydi. Melisanın dediğine göre Cenki aldatmıştı fakat lise sonuçta değil mi herkes 2 haftada bir başkasına sevgilim diyor. Ne kadar büyük bir problem olabilirdi ve üzerinden kaç sene geçmişti.

Cenk : Melisa ?

Melisa : Ce.. Cenk sen misin inanmıyorum ?

Melisa orada çok yakın bir arkadaşını görmüş gibi bir tepki vermişti , belki de maziye çoktan bi çizgi atmıştı ve eski bi dostu olarak o tepkiyi verdi . Tabi o şaşkınlık karşısında elini unutmuştu. Göbeği ve düğmesi kapanmayan pantolonu net şekilde görünüyordu. Bir yandan kotun arasından görünen yeşil külodu , diğer yandan tüm yol boyunca sıcaklık ve tişörtün üstüne yapışmasıyla büyük göğüsleri , hatta büyük meme uçları daha da belli oluyordu.

Ben : Iııı Melisa ne oluyor ?

Melisa : Cenk ya benim lise arkadaşım. Hatta bir süre sevgiliydik ne kadardı Cenk 2 hafta mı ahahaha.

Melisa öyle bahsettiği için aralarında hiçbişey olmadığını düşündüm ama kotu unutmasından rahatsız olmuştum ve 3. kata çıkıyorduk. Asansör çıkana kadar Cenk Melisayı uzunca süzdü. O kalın bacakları ve göğüslere dikkatlice baktıktan sonra

Cenk : Evet Melisa 2 hafta falandı sanırım hiç hatırlamıyorum bile , fakat hiç değişmemişsin hala eskisi gibisin ( dedi göğüslerine bakarak )

Evet bunu resmen göğüslerine bakarak söyledi ve sinsi bir gülüş atıp ”odanız 304 , eminim daha görüşürüz zaten , iyi tatiller” diyerek geçti . Ben ise uzun sürenin sonunda tatilin keyfiyle dolar ile bahşiş verdim ki hiç yapmadığım bir şeydi. Belki de Melisa tanıdığı için yapmıştım bunu. Odamıza geldiğimizde saat öğlen 16:00 olmuştu. Biraz rötarlı geldik ve yol çok yordu. Melisanın boynu tutulmuştu kotu ve üstünü direk çıkardı ve bana sırtını dönerek , boynuma biraz masaj yapar mısın dedi. Karşımda yeşil külodu göt yanaklarının arasına girmiş , üstü çıplak ve odanın soğukluğundan dolayı dikelmiş meme uçlarıyla duruyordu. Boynuna 2 dakika bir masaj yaptıktan sonra sürekli göğüslerini ellemeye başladım ama her ellediğimde reddedip boynum ağrıyor diye boynuna geri çıkardı ellerimi. O sırada dimdik olmuştum haftalardır yaomıyotduk belki de , 10-15-20 dakika derken sürekli masaj yaptım ve boynu daha iyiydi. Yüzünü bana döndü beni dudağımdan öperek teşekkür etti ve yatağa doğru iteledi. Ayaklandı , külodu önce yanından sıyırdı , istediğim gibi amcığının üst bölgesinde hafif belli belirsiz tüyler bırakmıştı ”Senin için ” dedi, sıyırdığı külodu kapatarak yavaşça kalın baldırlarının arasından geçirerek indirdi , o külot tüm yol boyunca belli ki sıkmış ve kırmızı bir iz yapmıştı beyaz teninde , üstüme doğru kedi gibi dört ayak üstünde geliyordu , önce öptü ve altımdaki boxerı çıkardı fakat karşılaştığı manzara karşısında şok oldu.

Mel ( bundan sonra Melisayı Mel olarak yazacağım ) : Aşkım ? Nerede bu nereye kayboldu ? Nerde 15 dakika önceki hal nerde bu hal ?

Ben : Aşkım ya yol yorgunluğu muhtemelen çok şey yapmasak mı ilk günden

Mel : 20 dakikadır masaj yapıyorsun ne oldu ki sanki , artık beni sevmiyorsun sen.

Ben : Aşkım ne alakası var asla öyle bişey düşünme gerçekten yorgunluktan yarın en fit halinde olacak söz.

Mel : Yarın mı ? E akşam ? daha saat 4 farkındasın değil mi ?

Ben : Hayatım ona sonra bakarız olmaz mı , gel bi havuza gidelm bişeyler içelim , bi akşam yemeğimizi yiyelim sonra bakalım durumlara.

Mel : Tamam hayatım neyse takılıyorum ben zaten yoldandır olabilir o ben de yükseldim biraz kusura bakma 🙂

Yol yorgunluğu , araba sürme ve masajdan sonraki yorgunluktan sonra aletim aslında 5 dakika sonra inmişti ama Melisa bunu bilmiyordu , zaten bilmesine de gerek yoktu. Aslında uzun süredir yapmamıştık olmaması gerekiyordu ama çok üzerinde takılmadım. O günün son aksiyonu havuz oldu bizim için. Akşam yemeği bile yiyemeden odalarda uyuyakaldık. Havuza gittiğimiz esnada Melisa 2 sene önceki kırmızı/siyah bikinisini giydi , bikini üst kısmının sağ tarafı kırmızı sol tarafı siyah , ayn şekilde alt kısmı ise ön tarafı kırmızı arka tarafı siyahtı , fakat şöyel bir problem vardı , alt kısmındaki o kırmızılık 2 sene içinde solmuştu ve meltemin benim için bıraktığı tüyler ile birlikte amcığı belirgin bir şekilde olmasa da bazı açılardan net şekilde belli oluyordu. Buna çok fazla takılmazdım sonuçta otel yabancı ağırlıklıydı fakat görüntü bu şekildeydi. Üst kısım için de göğüsleri sağdan ve soldan belirgin şekilde çıkıyordu , aynı zamanda meme uçları da havanın da o gün çok sıcak olmamasıyla iyice belirginleşmişti. Ben bile bu görüntüyü görünce azmıştım fakat alt tarafta bi hareketlenme yoktu.

Mel : Hadi aşkım geçelim havuza

Ben : Tamam bebeğim geç sen.

Dediğim esnada telefonum çaldı önemli bir iş için babam arıyordu.Benim havluları da Melisaya verip yer tutmasını ve maksimum yarım saate geleceğimi söyledim. O gün şezlongda uzanırken yanına Cenk gelmiş ve şu diyalog gerçekleşmiş fakat ben bunu çok sonra öğrendim.

Cenk : Melisa hanım hoşgeldiniz otelimize (piç bir gülüş ile yüzüklerimizi de odada bıraktığımız için ) , kocan değil miydi yanındaki yoksa?

Mel : Ne alaka Cenk eşim tabii ki 3 senedir evliyiz.

Cenk : Hmm ben yüzüğü göremeyince.

Mel : Ay hayır canım ne alakası var ahahaha odada bıraktık tabi kaybolmasın diye , ee sen neler yapıyorsun ne zamandır burdasın?

Cenk : Daha çok karşılaşırız seninle ( ayak parmaklarından saçına kadar inceleyip, bikini alt bölgesinde takılı kalarak ) , hala eskisi gibisin demiştim ama daha da güzelleşmişsin.

Mel :II şey teşekkürler Cenk.

Melisa o gün Cenkin bakışlarından bir şey anlamadığını ifade etmişti daha sonrasında bana , ve dediğim gibi benlik de bir problem yoktu. O gün bir daha Cenkle karşılaşmamış ve odamıza geçip uyuduk. Ne öğlenki azgınlığında bir Melisa vardı ne de ben vardım. Ben zaten gözümü kapattığım gibi uyumuştum. Melisa da yemeğe inmek istememişti ve o da erkenden uyumuştu. Erken uyuduğumuz için tabi ki sabah kahvaltısına uyandık…

  1. GÜn ( Arkadaşlar 2. günü de yazıyorum diğer günler tek tek gelecek , dediğim sebepten haftasonları da gelemediğim için pazartesiye kadar yokum bu yüzden 2 gün birden olsun eğer beğenirseniz devamını zevkle yazmak isterim )

Melisa sütyensiz altında sadece siyah tangasıyla uyumuştu , üzerinde siyah geceliği vardı , siyah gecelik dışarıdan içerisini asla göstermiyordu fakat çok boldu ve açılmaya çok müsaitti. Onunla kahvaltıya gelmez diye düşündüm fakat çok da umrumda değildi , uyandırdım bi yüzümü yıkayayım ben sana yetişirim yer tut dedi ve beni gönderdi. Pijama şort alt ve askılı atlet tarzı sportif üstümle yerimi kaptım , Melisayı beklerken karşıdan gördüğümde şok oldum , geceliği hala üstündeydi , muhtemelen sütyensizdi çünkü memeler çok fazla sallanıyordu , eğer öyleyse altında da tangası vardı , tamam kimse göremiyordu ama bir ters hareketinde veya bir harekette her şey ortaya çıkabilirdi. Hafif de bir makyaj yapmış sanki hiç uyumamış gibiydi. Geldiğinde tepki göstermek istedim fakat çok da üstünde durmadım çünkü ne yapım gereği ne de bulunduğumuz yer gereği buna gerek duymamıştım. Masaya servis getiren tüm garsonların bizim masaya nedense daha özendiğini fark ettim. Fakat 10 dakika bir yardım falan kalmadı ve bizim masayla sadece Cenk ilgilenmeye başladı. İlk gördüğüm anı asla unutamıyorum o sabah Cenki. Beni hiç takmayıp Melisaya odaklanarak” günaydın , ne isterseniz çekinmeden söyleyin size seve seve yardımcı olurum” dediği esnadaki bakışları Melisayı yiyecek gibiydi. Resmen hayranlıkla bakıyordu. Bacak bacak üstüne atmış Melisanın bacağının üst kısmı gecelikle kapalı fakat baldırları götüne doğru dağ gibi yükselerek tüm beyazlığıyla Cenkin masamıza servis ettiği kısımdaydı. Artık Cenk de iyice bozmuştu kafayı muhtemelen gördüğü görüntüler karşısında. Son olarak Cenk masamıza içecek getirdi fakat masada yer yoktu , Melsadan önündekileri ileri çekmesini istedi , Melisa bu sırada bacak bacak üstüne atmayı bırakıp düz hale geçti ve o sırada çok kısa bir süreliğine de olsa altındaki tanga ve kalın beyaz bacakları tüm otele sergilendi. Tabi Cenkin görüş açısındaydı. Melisa eliyle yer açmaya çalışırken masaya uzandı ve o sırada bir göğsü üstten bakan biri için , yani Cenk için tam gözünün önündeydi. O diri ve büyük memenin bir tanesini Cenk belki de lise zamanından sonra ilk defa tekrar görmüştü. Çayı bıraktıktan sonra Melisanın kulağına eğildi ” hiç değişmemişsin demiştim , göğüslerin ve bacakların lisedekinden çok daha güzelleşmiş ” tabii ben bunu günler sonra öğrenecektim. Melisa o laftan sonra biraz beyazladı ve doydum ben dedi. Bir şey diyemedim odaya doğru geri çıktık. Biraz daha odada takıldıktan sonra hala dünün yorgunluğu üstümüzdeydi ve saat 10 gibi havuza doğru inmeye karar verdik.

Melisa yine tüm güzelliğiyle otelin kraliçesi edasıyla farklı bir bikini giymişti ve bu sefer beyaz bikinisini giymişti. Yine benim için bıraktığı tüyleri görünüyordu , meme uçları bariz belli ve memeleri taşıyordu. Yürüdükçe sağa sola sallanan kalçaları , aşağı ykarı sallanan göğüsleri ile resmen oteldeki turistlerin bile ilgi odağı olmuştu. Çalışanları söylemek bile istemiyorum kimse gözünü ayıramıyordu. Bikini üstünü kapatacak bir şey bile almamıştı. Tüm koridodu , asansörü ve havuz yolunu o şekilde yürümüştük. Bakışları üzerinde görebiliyordum , aslında hoşuna gidiyordu ve nedense benim de hoşuma gitmeye başlamıştı bu his. Başkalarının şu adama bak yanındaki kadına bak bakışları , milletin onu arzulaması fakat benim ona sahip olmam garip şekilde beni yükseltmişti. Havuz kenarına acil gitmeliydik ve şezlonga uzanmalıydım bu düşünceler beni iyice azdırmıştı ve dikelmiştim fakat mayodan çok belli olacaktı. Melisanın havuz başına geçer geçmez havuza girmek istemesi planlarımı bozdu. Sen gir ben daha sonra geleyim dediğimde bozulmuştu fakat hemen geliyorum babamla görüşmem lazım diyerek geçiştirdim.

Tüm albenisi , kremli vücudunun sabah güneşiyle parlaması , salanan göğüsleri , geniş kalçaları ve fit fiziğiyle şezlongdan havuza gireceği merdivene kadar yürürken ona bakan gözleri görüyordum ve aletim bu süreçte inmedi. Tabi bu bakışları sadece oradaki turisler değil , Cenk de görüyordu. Bar kısmında çalışmayı bırakmış beni umursamadan Melisaya bakıyordu , hem nasıl bakmasındı ki , hem eski tanıdığı hem böyle bir fzik karşısında hak vermemek olmazdı . Melisa havuza girip çıktıkça göğüsleri fırlıyor , sürekli bir eliyle bikini üstünü düzeltiyordu , bazen meme ucu çok hafif şekilde görünüyordu ama hemen kapatıyordu , tabi bunları Cenkin görmemei imkansızdı , benden daha yakındı. Melisa bana gel dedikçe , Cenk bana anlık bakıp beni takmayıp Melisaya bakmaya devam ediyordu. Onun bakışları karşısında nedense daha da yükseldim ve bu yüzden yerimden kalkamıyordum. Melisa bana sinirleniphavuzdan çıkmaya karar verdi . Bana sinirle bakaral şezlonga yüzüstü uzandı , sırtını kremlememi istedi , bu sırada bi eliyle bikinisini açtı , sırtında iz istemiyordu , memelerinin taşan kısımları şezlongun sağına ve soluna yayılmıştı. Geçen her garson bakıyordu , ben ise aletimi saklamakla meşguldum. Havlu ile üstünü kapatıyordum.

Öğlene de bir şekilde geldik , Melisa yine yemeğe tüm albenisiyle havuz başı kıyafetleriyle gitti ve Cenkin gözü hep üzerindeydi. Görüyordum ama bir şey diyemezdim , hem ne olabilirdi ki. O gün Cenk sürekli Melisaya ve bana içecek getiriyordu. İstediğiniz zaman çok özel kokteyllerim var diye de ekliyordu fakat yanaşmamıştık saat daha erkendi. Saatler ilerledikçe yeni şeyler denemek istiyorduk ve sonunda Cenkin dediğine geldik. Yanına gidip iki adet özel kokteylden istedim. ”Sert mi yumuşak mı olsun” dedi . Ben daha yumuşak istemiştim ama Melisa sert içkileri seviyordu. Ben yumuşak Melisaya sert diye belirttim ve ben getiririm deyince yerime doğru geçtim.

Cenk : Buyurun içkileriniz , Melisa seninki bu , seninki de bu

Melt: teşekkürler Cenk

Cenk : Rica ederim , beğenirsen sürekli getiririm , bu benim özel specialim

Ben : İçerisinde ne var acaba?

Cenk : Meslek sırrını veremem 🙂

Mel : ay tamam Cenk teşekkürler ( ilk yudumu alır almaz Melisadan devam cümlesi geldi ve tüm kötülük sanıyorum tam olarak o anda başladı ) , Ceeenkkk!! bu mükemmel bir şey sakın beni bundan mahrum bırakma elimi boş gördüğün an bundan getir

Ben bir yudum aldım Melisanın o tepkisinden sonra fakat hiç beğenmedim , neden beğendiğini de anlayamadım fakat sorun değildi

Cenk : Merak etme Melisa , bugün senin günün olacak 🙂 ( diye şerefsizce bir sırıtışla ayrıldı yanımızdan )

Cenk sürekli içkileri getiriyor , Melisa sınırsızca içiyordu , hiç bir içkiyi bu kadar beğendiğini görmemiştim , daha sonrasında öğrendik ki içkinin içerisidne rahatlatıcı bir şeyler varmış ve Melisa zaman geçtikçe rahatlıyordu, Melisayı ateş basıyor gibiydi , bikini üstünü ara ara düzeltiyordu , terledikçe terliyor , başkalarını umursamadan üstünü düzeltiyordu , meme uçları sık sık görnüyordu , arada alt bikiniyi içeri kaçmış gibi çekip çekip düzeltiyordu , dolgun göt yanakları da başkalarına meze olmuştu fakat alkolden de uzak durmuyordu. İyice sarhoş olmuştu nerdeyse , saat daha 18.00 gibiydi fakat odaya çıkmamız gerekiyordu , Melisa iyice sapıtmaya başlamış başkalarına laf atıp gülüyordu , anlam verememiştim , yükselmekle kızgınlık arasındaydım. Odaya çıkarmaya çalışıyorduk fakat o sırada Cenk geldi.

Cenk : Lütfen bana bırak , alkolden olmalı içindeki karışım hafif gibi durur ama ağırdır , midesini boşaltması gerekiyor ben ilgilenirim. 2 dakikaya hiçbişeyi kalmaz

Ben : ta ta … tamam ( çok korkmuştum , melisayi ilk defa o halde gördüm ) bekliyorum burada

Cenk kadınlar tuvaletine girdi ve girişe temizlik var yazısı astı , arkasından 15 dakika sonra Melisa ile hiçbirşey olmamış sanki Melisa hiçbişey olmamış gibi içeriden çıktılar. İçeride olanlar daha sonra öğrendiğime göre şu şekilde gelişti ve Melisanın yüzündeki korku bu yüzdendi ; Cenk ilk olarak Melisayı tuvalete götürmüş , Melisaya ne içirdiğini çok iyi biliyor şerefsiz , alkol içerisindeki madde ile zaten dünden azgın olan Melisa Cenkin aletine sarılmış , şortunu çıkartmaya çalışmış , üstünde beyaz bikinileri olan Melisa bikini üstünü indirerek sakso çekmek istemiş Cenke , Cenkin bu kadar ileri gideceğini ben de düşünmezdim fakat eline hayatının kozu ve lisede onu terk eden sevgilisi geçmiş , Melisanın o büyük göğüsleri ve tüm gün izlediği vücuduna zaten azmış olan Cenk bir anda aleti sıyırıp Melisanın ağzına vermiş , tabi bu sadece 30 saniye kadar sürmüş ve bunu kendi telefonuyla videoya almış (sarhoş bir kızdan yararlanmak yakışmaz değil mi….) , Melisa ne olduğunu anlamadan hızlı bir hamle ile arkasına geçmiş ve Melisanın rahatlamasını sağlamış. Melisa vücudundan alkol atılınca iyice rahatlamış ve hiçbirşey hatırlamadığı sırada ” teşekkür ederim Cenk çok kötüydüm sayende şu an daha iyiyim , verdiğin alkol çarptı sanırım demiş ” Cenk sinsice kahkaha atarak

Cenk : Ne demek Melisacım rica ederim , sana bol bol görüşeceğiz demiştim , şimdi telefonuna bir video atıyorum , telefonun odanda biliyorum ama sakın eşine gösterme o videoyu , videoyu izle ver sil ya da izleme sen bilirsin hahahaha , eğer o videonun tüm sosyal medyana yayılıp ailenin , eşinin ailesinin ve başkalarının eline geçmesini istemiyorsan bundan sonra dediklerimi harfiyen yapacaksın

Mel : ne ne videosu cenk ? ne yaşandı ne oldu az önce ben sadece tuvalette baygınlığımı hatırlıyorum çok sarhoştum.

Cenk : Merak etme melisacım bir problem yok , sadece dediklerimi yapacaksın artık , giydiğin kıyafete kadar … neyse onları daha sonra konuşuruz tatlım 🙂 , şimdi odana geç bugün izin veriyorum daha 5 gün burdasınız gördüm , bugün istediğin gibi takıl kulübe gidin akşam eğlenin animatörler çok iyidir burda zaten bugün erken çıkacağım , yarından itibaren ben ne dersem o … o videoyu da silmeni tavsiye ederim eşin görmesin kapıda seni bekliyor meraklı kocacağın 🙂

O gün sadece Melisa ile cenki tuvaletten çıkarken gördüm. Cenki bir daha o gün görmedim ama Melisada bir haller vardı ve ilerleyen günler hiç iyi şeyler olmayacaktı. Cenk elindeki video ile Melisaya istediğini yaptırabilir itibarını beş paralık edebilirdi ve ben … ben bu sırada ne yapacaktım…

Dediğim gibi arkadaşlar hikayenin devamı pazartesi veya salı günü gelebilir , yorumlarınız için şimdiden teşekkürler 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir