Kıskançlıktan Rahatlığa 3

 Sabah olmustu uyandığımda. Deliğimden taşağıma akan dollerimle hem de. Baharı böylesine azdirabildigim için mi mutluydum yoksa deliğimden mi bu kadar zevk almıştım bilmiyorum.Yanımda karşı koyamadigim guzellik yüzüstü yatıyordu. Götünün çatalından öpüp duşa gittim temizlendim.

 O sabah ikimizin de dersi vardı. Ben odaya girdiğimde Bahar spor taytını giymişti bile. Birşey dememi bekliyordu. O an o taytı giymesini çok istedim. Teşhirciligi hoşuma gitmeye başlamıştı.

 Okula geldik ve yanımda sallaya sallaya yürüyen sevgilimi arkadaslarinin yanına bıraktım. Arkasından baktığımda tanga detayı ile beynime kan sıçradı. Bari bunu yapmasaydın dedim icimden. Tayt giymediginde normal yürürken bugun resmen podyum yürüyüşü yapmıştı. Gururlandırdı. Dersteyken gelen mesaj;

 - Tangam yakışmış mıydı?
 + Bana mı soruyorsun yoksa izlettigin okula mı?
 - ...
 + Harika duruyordu
 - Teşekkürler kocam 

 İkimizin de o gün dersi bitmişti. Eve girdiğimizde dudaklarima yapıştı. Bı yandan sevişip bı yandan taytlı gotunu tokatliyordum.Yataga kadar seviserek gittik. Tişörtünü çıkarıp memesini somurmaya başladım. Başını geri attı. Elimle de amını okşuyordum taytı sırılsıklam olmuştu. Memesini bırakıp amını taytin üstünden yalayıp somurmaya başladım. 69 a geçtik ıslak taytiyla yüzüme oturdu ve sikimi yalamaya başladı. Aç köpek gibiydik. Aklımızı kaybetmiştik. Onu ustumden atıp domalttim. Taytlı götü öyle seksi duruyordu ki sikerken o taytı görmek istedim ve taytı ortasından sertçe çekiştirip yırttım . "Ufff hayvannn" demesiyle sertçe bı tokat attım. Çığlığı bastı ,duymak istemiştim. Sikimi dayayıp tekte girdim. Kasıklarım taytlı götüne carptikca öyle dalgalanıyordu ki hiçbir pornoda bu sahneyi görmedim. Sırtüstü çevirdim bacaklarını omzuma alıp sikmeye devam ettim. 

 - Bugun taytlı götüme baktıkları için mi taytını cikarmadin lan? 
 + Evet orospu seni. Çok mu sevdin bakmalarını?
 - Sen sevmedin sanki . Sik lan , ver hakkını.

 Üstüne kapandım. Tüm gücümle ve hızımla sikiyordum. Parmağını ağzıma verdi yalattı. Sikerken emiyordum parmağını. Ağzımdan çıkarıp deliğime attı ve soktu. Bı an duraksadim. " Durma parmaklamam yoksa " diye kulağıma uyarıcı şekilde fısıldadı. Bu kız bana hükmediyordu. Parmağını sertçe çekti.
 - Sokmamı istiyomusun?
 + Ufff evet.
 - Yalvarr!
 + Ahh bahaarr
 - Yalvar dedim!
 + Lütfen geri sok parmağını aşkım
 - Yetmezz
 + Herşeyi yaparım şuan yeter ki sok bana
 - Hmmm . Ne yapıyım ?
 + Deligime sok
 - Yala parmağımi. Deliğinin tadına bak

 Önce burnumun önünde gezdirdi. Sonra sertçe boğazıma kadar zorladı parmağını ve tekrar içime daldırdı. " Sikmeye devam et , dur demeden durma"  . Emirlerine bayılmıştım. Hiç bu kadar uzun süre bosalmadan kalmamıştır. Genelde erken bosalirdim. Parmağını tekrar çekip ağzıma verdi. Onu sikerken deliğimin tadının sindiği parmaklarını emiyordum. " Ahhh bosalcam aşkım" dediğimde beni itip domaldi. " Taytima boşal" diyip önümde kivirmaya başladı. Bu manzaraya dayanacak bu erkek yok. Kocaman götü saran yırtılmış bı tayt. Üstelik bu  tayt bugün herkesi kudurtmuştu. Bunları düşünürken sanki beynimi okumuş gibi;

 - Bu taytı yarın tekrar giymemi ister misin? Hıı. Arkadaşlarının yırtık taytimin içinde sallanan götüme bakmalarini istemez misin kocacım?
 + Giy aşkım giy. Seni taytinla siktiğimi görsünler
 - Seni kudurtucam lan. Beni sakın kısıtlama artık. Boşal lan. Süsle taytımı yarın icin.

 O anda içinden çıkıp götünün üstüne patlaman bir oldu. Sağa sola salladigi götünün üstüne her damlasıni akıttım. Yaşadığım en unutulmaz andı. İkimiz de nefes nefeseydik. Sarılıp öptü beni. " Sevdiğim tek erkek sensin. Ama kendimi sergileyeceğimi de biliyosun artık." Dedi. Ayağa kalkıp duşa yürürken gündüz gördüğüm taytla kiyasliyordum götünü. Artık sevgilime herkes iştahla bakmalıydi. Bu bizim hayatımızı renklendirecekti . 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir