Üvey Harem

Merhabalar adım arda 27 yaşındayım 187 boyunda 90 kilo kaslı ve görece yakışıklı bir insanım hayatım boyunca kızlar konusunda şanslı oldum.

Hikayemize gelecek olursak herşey babamın yaşlılıktan dolayı iktidarsızlaşmasıyla başladı. Kendisi artık 65 yaşında adı Hasan babam çok zengindir eski mütahit. Artık işleri bıraktı ve yavaştan alzheimer belirtileri göstermeye başladı.

Annemi ben bebek iken kaybetmişiz. Babam üniversiteye kadar beni kendi büyüttü.Büyüttü dediysem kendi kendime büyüdüm. Babamı çok az görürdüm, çok hızlı bir hayatı vardı daha sonra üvey annemle tanıştılar.

Üvey annemden bahsedeyim 175 boyunda siyah saçlı beyaz tenli 58 kilo 40 yaşında diri ve orta büyüklükte göğüslere sahip taş gibi bir hatun. Üstelik te rus adı Anna. Daha önce evlenmiş ve boşanmış sonra babamla tanışmışlar.

Üvey kardeşim Selin, 18 yaşında sarışın annesi gibi beyaz tenli yuvarlak çıkık popsu ve dolgun göğüsleriyle tam bir lolita. Küçüklüğünden beri bana platonik aşık. Sanırım baba probleminden dolayı kendinden büyük erkeklere karşı ilgisi var. O da ben oluyorum.

Babam kötü olduktan sonra anna beni telefonla arayarak eve dönüp ona yardımcı olmamı istedi. Çünkü çiftlikte yaşıyorlardı, çiftlik dediysem lüks havuzlu villa 10 dönüm arazi ve içerisinde küçük baş hayvanların olduğu bir arazi.

A: Arda nasılsın müsait olduğunda babanı görmeye gelebilirmisin?

B: Birşey mi oldu ? Hemen geliyorum.

A: Baban salona tuvaletini yapmış. Çocuk gibi konuşuyor.

B: İnanmıyorum, şakamı yapıyorsun, hemen geliyorum geldiğimde konuşalım.

A: Ne şakası arda hadi gel hemen.

Hemen yanlarına gittim, durum kötüydü annem ve kardeşim şok içerisindelerdi. Babamı artık bakım evine yatırmanın vakti gelmişti. Bu onun için daha iyi olacaktı. 40 yaşında bir kadının hayatını bitiremezdim. Kim ölünceye kadar altına yapan bir adama tahammül edebilir.

Tüm işlermleri 1 ayda hallettik. Ancak Annem ve kardeşim koca evde yanlız kalmışlardı. Bu süreçte onlarda kalmıştım. Selin görmeyeli baya olmuştu, aşırı çekici bir kıza dönüşmüştü. Sabahları göt yanaklarını zor kapatan beyaz bir şort ve içinde beyaz ince bir tanga üstünde siyah ama hafif transparan bir t-short ile kahvaltıya geliyor adeta kendini bana sergiliyordu. Annem Anna ise sabahları yogadan sonra göğüslerine akan terleri ile ve sıkı poposuna giydiği o taytla beni büyülemişti.

Bu evde belli ki bir erkeğe ihtiyaç vardı. Onları burda yanlız bırakamazdım. Artık veda vaktiydi son kahvaltımızı yapıyorduk .

A: Arda bize çok yardımcı oldun. Sensiz napıcaz biz.

S: Evet Arda ya benimde evde canım çok sıkılıyor senin geldiğin çok iyi olmuştu keşke gitmesen.

B: Babamın işleri ile ilgilenmek için biraz daha kalıcam galiba kiralık ev bakıyorum merak etmeyin bir süre daha burdayım.

A: Koca çiftlik neyine yetmedi şaçmalama burası seninde evin. Burda kalıyorsun.

S: Evet abi, bırakmam seni , çok özlemişim zate ne güzel işte kal.

B: Bilmem ki düzeninizi bozdum zaten .

A: Tam tersi bak baban yokken başımızda dur işte, bizi erkeksiz bırakma.

B: ( Bı cümelsi beni azdırmıştı, sanki kalmamdan daha fazlasını ister gibi)Peki madem kalayım.

Selin zıplayarak kucağıma atlamış boynuma sarılmıştı. O göğüsleri vücuduma öyle güzel temas ediyordu ki. Sikim hafif sertleşmişt ve selinin götünün arasına baskı uyguluyordu. O ise hiç umursamadan beni yanaklarımdan öpmüştü.

Annem ise kalkıp bize sarıldı suratım adeta göğüslerinin arasındaydı ve o koku boşalmak üzereydim. Ki ikiside beni rahat bıraktı. Hızlıca masadan kalkıp tuvalete 31 çekmeye gittim. Tam boşalırken kapıda bir gölge fark ettim. Acaba hangisyidi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir