Kıskançlıktan rahatlığa 2

 Uyandım. Bahar sırtını bana dönmüş poposunu kucağıma yerleştirmişti. Göğsünden beline doğru incelen bi vücutta böylesine dolgun ve geniş bı popo. Kendimi şanslı saydım hep. Çevremizdeki erkeklerin deli olduğu popo benim kucağımdaydı. Peki ya duşta yaşananlar. Pişman olmalıydım ama değildim. Aşık oldugum kadının içinde neler yatıyordu. Daha da ilerisi benim içimde? 

 Baharı uyandırmadan sessizce kalktım. Acıkmıştım. Mutfakta neler yiyebilecegime bakarken arkamdan Bahar sarıldı.

 - Acıktın mı kocam?
 - Evet aşkım
 - Sen unuttun ama ben unutmadım. Doğum        günün kutlu olsun kocaam. Çocuklarla herşeyi ayarladık biz. Geç kalmadan hazırlanalım.

 Adetim olmadığı için unutmustum doğum günümü . Popoma şaplak atıp kactı. Koşarken poposunun dalgalanışını ağır çekimde izleyebilseydim keşke. Arkasından odaya gidip üstüme birşeyler giydim. Yatağın kenarına oturmus onu izliyordum. Altına giydiği tanga hariç çıplak halde dolaba bakıyordu. Bı an yuzunde tebessüm belirdi. Elini dolaba atıp krem rengi deri taytını çıkardı. Özenle bacaklarına ve poposuna oturtarak giydi. İlişkimiz başlayalı eski giyimini bırakmıştı. Tayt giydiginde kıskaniyordum. Yüzünde yaramaz bı gülümsemeyle bana baktı.

 - Nee? Niye öyle bakıyorsun?
 - Bunu mu giyiceksin? 
 - Sanırım. Yakıştı bence.
 - Yakıştığını hepimiz biliyoruz aşkım.
 - Lütfen Burak ne zamandır giymedim biliyosun.   
   Tartismayalım bu konuda.
 - Peki. Çok istediysen giy aşkım. 

  Şık, dantelli ve destekli bı sütyen giydi üstüne. Memelerini yukarı topladı bı anda. Üstüne belini açıkta birakan tül siyah  bı body giydi. 

 - Bu akşam giyinmeme karışma lütfen.
 - Çekici olduğunu sen de anladın yani?
 - Evet kocam. Bazen ipleri gevşetmek lazım.

 Dikkatleri çekeceğini bildiğim halde merak ettim. Eski görünüşünü özledim bı an. Altına topuklu terliklerini giydi. Poposunu öyle dik bı hale getirdi ki her kıvrımını sarıp yanaklarının arasını okşar gibi kavrayan tayt onu daha da yuvarlak gösterdi. Ona önden çıkmasını kapıyı kitleyip geleceğimi söyledim. Amacım yürürken poposunu kontrol etmekti. Apartmanın çıkışına doğru yürürken 10 adım önümde yürüyen kadınım yoldan geçenlere sergi kurmuştu sanki. Ayağında topuklu olduğu için yavaş ve kondurarak yürüyordu. Boyle kıvırmasını özlediğimi anladım o an. Arabamın önünde beni bekliyordu. Açtığı serginin farkindaydi. Gülümseyerek yaramazca göz kirpip arabaya bindi. 
 Mekana geldik. Lüks bı meyhaneydi. Bahar yakın arkadaşlarımızı toplamış masanızı ayırtmıştı. Kizlar bu akşam için fena giyinmislerdi. Ama herkesin gözü Bahardaydı. Eski Bahardı bu çünkü. Bu giyimini kizlar da erkekler de özlemişti belli ki. Kızlar önde biz arkada girdik.10 kişilik bı masaydı. Yemekler yendi, rakılar içildi. Kızlar oryantal dansa başlamıştı. Bahar ve derya ortada danözleri aratmaz şekilde kıvırıp popo sallıyorlardı. Hepimiz gevşemiştik.
 Geceye geliyordu saat. Vedalaşıp dönüşe geçtik. Baharın poposunu sallaması beni öyle yükseltmişti ki eve girer girmez yüzünü duvara dayayıp arkasında diz çöktüm. Hiç direnmiyordu, ne istediğimi biliyordu. Yüzümü yanaklarının arasina sokup burnuma cekmeye başladım. Deri taytını davul gibi geren poposunu hem yalıyor hem de nefesimi o yanakların arasından alıyordum. Bahar kikirdiyordu. Poposuyla beni geri itti.

 - Topuklularımı çöz.
 - Harika görünüyordun bu gece
 - Biliyorum kocam. Hoşuna gitti. Gel hadi.

 Odaya girdik. Beni soydu ve yatağa yüzüstü uzanmami söyledi. Tüm vücudumu yağlayıp masaja başladı. Alkolle gevşemiş olan vücudum şimdi iyice bırakmıştı kendini. Bacaklarımdan popoma kadar yumuşattı. Popomu eze eze yağladı. Baş parmağını deliğimin kenarlarını ovmak için kullanıyordu.Yine aklımdan duştaki halimiz geçiyordu. Düşüncelere dalmıştım. Kulağıma fısıldadı " doğum günün kutlu olsun kocacım" . Baş parmağıni tek seferde deliğime soktu. "Aşkımm" diye sessizce inledim. Sağ baş parmağını sokup cikarirken sol eliyle de popomu okşuyor, tırnaklıyordu . 

 - Hoşuna gitti mi kocam ?
 - Acıtmadan yap lütfen.
 - Hoşuna gittigini biliyordum. Teslim ol bana

 Baş parmağını sokup çıkarırken diğer 4 parmağıyla taşağımı okşuyordu. Popomu istemsizce yukarı kaldirdigimi farkettim. Bahar da farketmişti. Popoma şaplak atıp " aferin sana" dedi. Saçlarımı okşayıp kafamı tırnaklıyordu. Usulca çıkardı içimden. Arkama geçip kasiklarindan iki eliyle tuttu ve beni doggy pozisyonuna getirdi. Sorgulamiyordum. Masaj yağını deliğime döktü. Eliyle başıma bastırıp yatağa koydu. " Böyle kal" . Orta iki parmağını deliğime usulca soktu . Tek parmakla iki parmağın arasındaki farkı o an anladım. Canımın yanmasiyla kendimi ileri aticakken yakaladı saçımdan. " Böyle kal dedimm ! " Sokup çıkarıyordu parmaklarını. Sikimi doggy pozisyonunda eliyle sağıyordu resmen. 

 - Aşkımm
 - Efendim kocaam
 - Çok güzel Bahar.
 - Biliyorum. Doğum gününde deliğini vermek güzel mi kocam.
 - Herşeyimi veririm sana. Seninim.
 - Herşeyini alıyorum. Götünün bekaretini de 

 Bu son cümle beni öyle yükseltti ki titreyerek patladım. Ben bosalirkeb parmakları hareketine devam ediyordu. Dollerimi avcuna akıttı. Kasılmalarım bitti ama pozisyonunu bozmamıştım. Parmaklarinı usulca çıkardı ve dizlerimi titreten bişey yaptı. Deliğim henüz kapanmamisken avcundaki dollerimi deliğime döktü. O sıcaklığı hissettiğimde tüm vücudum titremeye başladı. Parmaklarına kalan dollerimle beni parmaklamaya başladı. Dollerim içime doğru akıyordu. Parmağıklarini çekerken hafifçe itti ve yüzüstü yattım. Popomdan öptü. " Seni seviyorum. Şimdi dinlen."

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir