Kıskançlıktan rahatlığa

 Hoşgeldiniz, yazdığım ilk yazı bu oluyor. Yıllardır yazmak istediğim ,kendime bile itiraf edemediğim şeyleri sizinle paylaşıyorum.

 Ben Burak 24 yaşında esmer ,yakışıklı denebilecek, ince ama düzgün fizikte birisiyim. Şuan eşim olan Bahar ise  22 yaşında,beyaz tenli minyon yapıda, biraz kıvırcık saçlı, dolgun popolu bir kız.

İlişkimiz 3 yıl önce üniversitedeyken ortak arkadaşlar aracılığıyla başladi. İkimizin hayal dünyasının değişimi de bu şekilde başlamış oldu.

Bahar arkadaş grubumuzun popüler kizlarındandı. Şen şakrak, hayat dolu, okuldaki erkeklerin dikkatini özellikle poposuyla çeken ve bunun farkında olan birisiydi. Büyük ama dik yapılı, yürürken de sallanmayi ihmal etmeyen poposuyla.Dar kotlar, dekolteli tişörtler ve croplar vazgeçilmeziydi. İlişkimiz ciddiyet kazandıktan sonra dekoltelerden uzaklaşmış daha düzgün giyinmeye başlamıştı. Ama ne giyerse giysin yabancı gözleri poposundab ayıramıyordu. 

 Maddi durumumuz iyiydi. Babam emlak işi yapıyordu. Bu yüzden tek başıma bir ev tutmuştum  ve yalnız kalıyordum. Bahar 2 kız arkadaşıyla bir evde kalıyordu. Ama ilişkimizin 2. ayından sonra haftanın 3-4 gününü benim evimde geçiriyordu. Alt ve üst katım da öğrenci olduğu için sevisme seslerimizden çekinmiyorduk. Bahar bekaretini okulun ilk yıllarında vermişti ve birkaç tane kısa süreli sevgilisi olmuştu. Ama bana çok bağlanmıştı ve kocam demeye başlamıştı. 

Bahar artık neredeyse yanıma taşınmıştı. Ona özel dolabı kıyafetleriyle , çekmeceleri çamaşırlarıyla dolmuştu. Evlilik hayatı yaşıyorduk. Birgün okul dönüşü eve geldim. Baharın dusta olduğunu gördüm. Kapıyı açtım ve hayatımın kadınına baktım. Akan su latin tarzı poposunun arasından bacaklarina akıp dolgun vücudunu okşuyordu. Arkasından sarıldım ve sikimi poposunun arasına gizlendi. Memelerini okşuyor boynunu öpüyordum. Bana döndü, dil ve dudak dansımız başlamıştı. Dilimi ağzına alıp emiyor aynısını bana da yaptırıyordu. Erkeğini azdırmak Bahar için çocuk oyuncağıydı. Boynumu emdi, göğsümü emdi, karnımı öperek sikime indi. Sikimi koca ağzına tek hamlede alırken gözlerime bunu yaparken hiç zorlanmadığını söyler gibi bakıyordu. Tırnaklarını kalçama saplayip kacmamam için tutuyordu. Ağzına boşalmami istediğini anlamıştım. Gözlerimi kapatmış Baharın sikimle aşkını hissediyordum. Ama hissettiğim ikinci şey deliğime giden parmağı oldu. Garipsemistim ama anın verdiği zevkle umursamadım. Parmağı deliğimi buldu ve kenarında daireler çiziyordu. Baharın gözlerine baktım. O yaramaz bakışı biliyordum. Ona izin vermek için bacaklarımı biraz actim. Saksosuna devam ederken parmagini çekti. Zevkle yine gözlerimi kapattım. Bır anda deligimde hissettiğim acıyla parmağını içimde hissettim. Kendimi geri çekmek isterken sikimi dişleriyle tutup o izin vermeden geri gidemeyeceğimi anladım. Parmağı içimde sabit dururken dişlerini göstererek sikimi agzinda tutuyordu. Bikac kez parmagini ileri geri yapmaya çalıştı ama kuruydu. Her saniyesini izliyordum anın. Parmağını sinirle çekti. Canım yanmıştı. Elini amına götürüp parmağını güzelce kayganlastirdi. Gözlerini benden ayırmıyordu. Bacaklarıni arala der gibi bakış attı. Sorgulamadan yaptım. Bu kez parmagini deliğime dayadi. Yavaş ama darlığını umursamadan orta parmağının hepsini soktu. Deliğim yanıyordu.Şimdi parmağını rahatça sokup cikariyordu. Dişleri sikimi bırakmış yine diliyle sikimi sağıyordu. Bu his beni anlamsız bı şekilde yükseltmiş bir anda bosalacagimi anlamıştım. İnlemeye başladığımda Bahar da anladı ve popoma sapladığı tırnaklarını daha da vahsilestirdi. Gelmek üzereydi. Bahar tirnaklarini gevşetip popoma 2-3 kez ard arda şaplak attığında bardak taşmıştı. Sikim hayatımın kadınının ağzında kasılarak patladı, boğazını ve ağzını doldurdu. Ama çıkarmaya niyeti yoktu. Kasılmalarım bittiğinde sertçe parmağını çekti ve sarsıldım. Bu hoşuna gitmişti ki gülümsedi. Sikimi çıkartıp gözlerime bakarak tum dollerimi yuttu. Ayağa kaldırdım ve sarıldım. Sessizlik içinde 10 sn civarı bekledik.Sessizliği bozan Bahar oldu.
  • Çok güzeldi.
  • …… Galiba
  • Pişman mısın kocam?
  • Emin degilim.
  • Bunu hiç planlamamistim. Parmagim deliğini istedi sadece.
  • Güzeldi. Tekrar istermiyim bilmiyorum
  • Seni seviyorum kocam.
  • Ben de seni seviyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir