Annemin Gizli Hayatı-4

1 hafta sonra Tolga ile programımıza başlamıştık. Ve o gün annemde salona geldi. Annemi gördüğümde kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Ona seslendim annemim yüzünden tedirginliğini okumak mümkündü, adeta bu nasıl bir tesadüf diye geçiriyordu içinden. Ama bilmediği şey bunun bir tesadüf olmadığıydı. Tolga abi bu annem diye tanıştırdım, ikisinin de eli ayağına dolaşmıştı, soğuk bir selamlaşmanın ardından annem yanımızdan uzaklaştı ama uzaktan ara ara bizi kestiğini görebiliyordum.
Tolga ile bir şekilde iletişim kurmuştum ama sonraki adımımın ne olacağı konusunda net bir fikrim yoktu. Onunla daha da yakınlaşmalıydım. Videolardan ve az çok çalışırken ettiğimiz muhabbetlerden anladığım kadarıyla Tolga’nın çok durumu yoktu. Spor salonunda çalışıyor, bir bekar evinde yaşıyordu. Annemden para alıp almadığını pek bilmiyordum ama annemin ona para yedireceğini de sanmıyordum. Annem oldukça genç, alımlı, seksi bir kadındı, bir erkeği elde etmek istiyorsa edebilecek bir görüntüsü vardı, sırf onu siksin diye adama para vermesi pek olası gelmiyordu bana.
Günler geçtikçe Tolga ile muhabbetim artıyordu. Onu birkaç kez dışarı içmeye davet etmiştim, okuldan güzel hatunlar var abi götürürüz beraber falan demiştim ama yanaşmamıştı. Tahminen annemden çekiniyordu. Bir akşam abi doğum günü var gelsene dediğimde, tamam lan geliyorum dedi.
Moda’da güzel bir mekanda doğum gününe gittik. Biraz takıldık akşam iyi geçiyordu. Bizim kızlardan da Tolga’ya yürüyen Gamze diye bir kız oldu. Tolga bana olur mu gibilerinden bir soru sordu. Yürü abi dedim her türlü sıkıntı yok. Gamze ile Tolga gecenin bir saatinden sonra sarmaş dolaş dans etmeye başladılar. Gamze kalçalarını Tolga’ya dayamış müthiş seksi biçimde dans ediyordu. Ben ise çaktırmadan birkaç videolarını çektim. İlerleyen dönemde bu videolara işime yarayabilirdi. O akşam ortamda benim de Zeynep adında arada takıldığım bir hatun bana yürümeye başlayınca gece daha da renkli bir hale gelmişti.

O geceyi Gamze’nin evinde yan yana odalarda sikişerek geçirdik. Ben her ne kadar Zeynep’i sikiyor olsam da yan odadan gelen seslerde annemi düşünmeden edemiyordum.

1-2 gün sonra salona gittiğimde Tolga bana kanki bu yaşananlar aramızda kalsın lütfen kimseye anlatma diye tekrar tekrar tembih etti. Annemin bir şekilde haberi olmasından çekiniyordu resmen. Merak etme abi ben çok iyi sır tutarım, ilerde anlayacaksın zaten diye koluna vurdum. Hafif bir şaşırdı ama üzerinde durmadı ve çalışmamıza devam ettik.
Günler geçiyor ama ben Tolga ve annemle ilgili izlediğim videolar hariç bir şey elde edemiyordum. Olaylar çok dengeli ilerliyor, annem ve Tolga bir açık vermiyorlardı. Ben artık niyeti bozmuştum. Bir akşam abi gel 2 bira içelim sana bir şey anlatacağım diye dışarıya davet ettim. Biraz endişelenmiş ama merakından dolayı kabul etmişti.
Biralar içilip kafalar biraz güzel olunca. Tolga abi diye lafa girdim. Lan oğlum bana abi deyip durma arkadaşız biz dedi. Tamamdır Tolga dedim. Ya dedim salonda güzel hatunlar var düşmüyor mu bir şeyler diye güldüm. Ya dedi arada oluyor tabii asılanlar falan ama tehlikeli işimden olurum dedi. Valla dedim o kadar güzel karının arasında iyi tutuyorsun kendini. Güldü ama konunun nereye geleceğini hala anlamamıştı. Annem de güzel kadın mesela dedim. Ortam birden buz kesti. Nasıl oğlum ne diyorsun diye çıkıştı. Ya ne var dedim güzel kadın değil mi annem dedim. Yani Cansu Hanım güzel tabii de konuyla ne ilgisi var dedi. Yüzü bembeyaz olmuştu. Ona yürüyen oluyor mu salonda diye sordum. Hee dedi, biraz rahatlamış gibiydi, yok öyle bir şeye müsaade etmeyiz zaten dedi. Gözlerimi gözlerine diktim, etmezsin tabii dedim, anlamıştı. Sen sikiyorsun zaten diye noktayı koydum. Tolga önce küçük bir sarsıntı geçirdi ama toparlamaya çalıştı ne diyorsun Mert senin kafan güzel hadi kalk gidelim diye toparlanmaya başladı. Lan otur diye sert çıktım. Ne yapacağını bilemedi. Biliyorum her şeyi ben otur şuraya diye sert yapmaya devam ettim.
Çaresiz oturdu. Mert bak gerçekten ne biliyorsun bilmiyorum ama öyle bir durum yok diye hala kıvırmaya çalışıyordu. Ne yok oğlum ben videolarınızı izledim lan, annemi domaltırken gördüm seni ne durumu dedim. Ağzı kurumuştu, biradan yudum alacaktı ama elleri titriyordu resmen. Şunu net olarak biliyordu ki babam onu öldürür ve cesedini bile bulamazlardı.
Gözlerini masaya dikmiş öylece duruyordu. Ben artık ortamı yumuşatmalıydım, bu kadar gerginlik yeterdi. Güldüm ve annem de az orospu değilmiş ya dedim. Şaşkın şaşkın yüzüme bakıyordu. Biraz yumuşadığımı anlayınca Mert gerçekten bir daha olmaz annen çok güzel yani ben dayanamadım babanla aralarında seks hiç yokmuş derken toparlamaya çalıştı yani bu beni ilgilendirmez tabii ama diye geveliyordu.
Ben hiç bunlarla ilgilenmiyordum. Ne zamandır sikiyorsun annemi diye sorarken laf ağzıma oturmadı gibi hissettim ve cümleyi düzelttim, ne zamandır sikiyorsun Cansu’yu? Yani 6-7 ay olmuştur dedi. Sert seviyor sanırım dedim. Tolga şaşkın şaşkın yüzüme bakıyordu, gülecek gibiydi ama rahatlamalı mı bilmiyordu. Evet biraz dedi. Biraz mı? Ulan bir bana sövmemişsin sikerken deyip kahkahayı patlattım. Sen dedi, kızmadın mı?
Yani dedim ilk başta kızdım ama sonradan ne bileyim diyip sustum. Özgüveni yerine gelmişti, hoşuna mı gitti dedi? Yani azdırıcı dedim. Tebessüm ediyordu, çok rahatlamıştı.
Hadi gel kalkalım dedim. Arabada daha rahat şekilde konuşmak istiyordum mekanda bizi duyanlar olabilirdi. Otoparka gittiğimizde arabaya benimle binmeye biraz çekinir gibiydi. Gel kanki rahat ol ya dedim. Çaresiz bindi arabaya.
En son ne zaman siktin dedim? Mert bunları konuşmak istediğine emin misin dedi. Videolarınıza bakıp oluk oluk boşaldım amk ne emin miyim diye bombayı patlattım. O da gülmeye başladı delisin amk dedi. Eee tamam anlat işte ne zaman siktin dedim? Geçen hafta salonun tuvaletinde oldu dedi. Yuh ya dedim bir eve gidemediniz mi? Kanki artık yanlış anlamayacağını düşünüyorum ama Cansu çok azgın duramıyor dedi. Orospu dedim. Öyle valla dedi çekingen bir ses tonuyla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir