Gönül Rıza’sıyla. FİNAL

Tuğba’nın arkasından bende yol aldım, bizimkilerin yanına gidip şezlonguma yatıp kurulanmaya güneşi yemeye başlamıştım. Aklım Tuğba’nın yaptıklarındaydı, eve döndüğümde mutlaka babamın tabağına kattığı şeyi bulmalı kendisini de sorguya çekmeliydim.

Akşam üzeri eve geldiğimizde duş alıp ilk iş mutfağa girdim, her bir yana bakıyordum ama bir şey bulamıyordum. Odasına koymuş olabilir diye düşünmüştüm, en iyisi gidip Tuğba ile konuşmaktı. Tuğba odasındaydı, oda da Seher ablam da vardı, odaya girip kapıyı kapattım Seher ablamın orda olmasını dert etmedim artık onu kendime yakın görüyordum, onu dışarı çıkarmam ya da Tuğba’yı çağırmam ona ayıp olurdu.

Ben- Tuğba konuşalım biraz.

Tuğba- Ne o sahilde olanlar tatmin etmedi galiba.

Seher- Olanlara tatmin olmayacak tek kişi sensin bence ama neyse.

Ben- Tuğba babamın yemeğine dün ne koydun sen?

Seher- Ne?

Tuğba- Ne diyosun be?

Ben- İnkâr etme gördüm mutfağın kapısı aralıklıydı.

Tuğba faka bastığını anlamıştı ve öfkelenmişti bana sert sert bakıyor bir gözü de Seher ablamdaydı.

Tuğba- Yalnız mı konuşsaydık bu konuyu acaba Rıza?

Ben- Hayır Seher ablamdan çekincem yok onun yanında konuşabiliriz.

Seher- Senin babamla ne derdin var ki ne alaka?

Tuğba sessizdi açıklama yapamıyordu bir süre sustu Seher ablam bir yandan ben bir yandan baskılıyorduk, sonunda konuşmaya başlamıştı.

Tuğba- Babamı sevmiyorum…

Ben- Ee yani?

Seher- Neden?

Tuğba- Osman abime gereksiz kötü davranıyor ve annemi haketmiyor.

Ben- Yemeğine koyduğun ne?

Tuğba- Geçenlerde okuldan çıktıktan sonra bir aktara uğradım ve şap aldım.

Seher- Ne?

Ben- Niye manyak?

Tuğba- Sürekli yorgun düşsün, isteksiz olsun hiç bir iş yapamasın diye, sonrasında annemle araları bozulur ve ayrılırlar diye düşündüm.

Seher- Buna kendin mi karar verdin yani?

Tuğba- Evet biraz bencillik etmiş olabilirim.

Seher- Biraz mı? Tuğba yapma bir daha

Tuğba- Tamam ya etkisi de yok gibi zaten baksanıza.

Önceki gece babamın anneme sırtını dönüp yatması bundan sebepmiş demek. İşime de gelmişti tabii devam da etse süper olurdu, keşke Tuğba’nın da dediği gibi onunla yalnız konuşsaydım.

Ertesi gün akrabalar erkenden gitmişti, yine ailemle biz bize kalmıştık ve odama da dönebilecektim. Tuğba kahvaltı yapmadan okula doğru evden çıkmıştı, bende kahvaltıyı yapıp hazırlanmaya başladım kahvaltısız asla okula gitmezdim. Annem yüksek ses tonuyla odamdayken beni çağırıyordu.

Annem- Rıza! Rızaa?

Ben- Efendim.

Annem- Dün sahilden geldikten sonra arabanın anahtarını baban nereye koydu haberin var mı?

Ben- Hayır yok noldu?

Annem- Anahtarı bulamıyorum her zaman askıya asardı hayret doğrusu.

Ben- İçerilere falan baktın mı?

Annem- Çok dikkatli bakmadım, tekrar bakalım.

Anahtarı televizyon sehpasında bulmuştum, göz önündeydi annem nasıl bulamadı diye düşünmüştüm. Anahtarı anneme verdim ve okula doğru çıktık, okula gitmeyi değil de annemle aynı arabaya binip okula gitmeyi gerçekten özlemiştim. Annemin özenle seçip giydiği kıyafetler, mis gibi kokusu, temizliği, güzelliği, sanki okula gitmek için değil de bana hazırlanıyor gibi hissettiriyordu. Arabayı rahat sürmek için eteğini dizlerinin 2 karış üstüne kadar çekmişti, görüntüden gözlerimi alamıyordum ve sikim kalkıyordu. Annemle bir şeyler yaşamayalı uzun zaman olmuştu, dün de yarım kalan aktiviteden sonra o ama ihtiyacım vardı.

Ben- Anne.

Annem- Anladım görüyorum bekle biraz.

Aşk kadın beni mutlu etmesini biliyordu, arabayı tenha bir yere doğru sürdü sonrasında oturduğu yerden eğilip pantolonumu çıkarmaya başladı. Sikimi ortaya çıkardıktan sonra eliyle sıvazlayıp öpücükler konduruyor beni çıldırtıyordu. Yumuşacık dudağını her hissetmemde içim gıcıklanıyordu, bir süre beni öyle kudurttuktan sonra ağzına aldı, ben başından tutuyor aşağı yukarı destek veriyordum annem sikimi yalamaya devam ediyordu. Sikimin ancak 4te 1ini alabiliyordu ama verdiği zevk inanılmazdı. Yalamayı bitirdikten sonra araba içerisinden yanıma gelip üzerime çıktı, eliyle arkadan sikimi tutup amının girişine getirdi ve üzerine güzelce oturdu. Sikimin kafasının girmesiyle derin bir iç çekti ve kalçasını aşağı yukarı hareket ettirmeye başladı. İnlemeleriyle ritmi aynı oranda artıyordu, bende memelerini ovalıyor boynunu yalıyordum.

Sekse dalmış anneme kucağımda sert sert girip çıkarken arkadan sesler gelmeye başladı ve çok geçmeden Tuğba 2 ön koltuğun arasında kollarını koltuklara dayamış ortadan bize bakarken göründü. Annem kucağımda sikim amının içerisinde ve ellerim memelerinde ikimizde şaşkınlıkla Tuğbaya bakıyorduk. Kimseden çıt çıkmıyor herkes donmuş vaziyette birbirinden hamle bekliyordu. Sessizliği bozan Salak Tuğba olmuştu.

Tuğba- Niye durdunuz ya devam edin bozmayın keyfinizi.

Tuğba’nın sesi titriyordu, böyle bir şeyi neden yapardı ki, annem büyük utanç içerisindeydi.

Tuğba- Evde daha rahattınız ama sanki.

Sikim hâlâ annemin içerisindeydi, Tuğba salağını ben pek takmıyordum benim için bir tehdit oluşturmuyordu ama annem benim gibi değildi. Annem utanç içerisinde ne yapacağını bilmezken ben alttan ağır ağır sikmeye başlamıştım. Annem başını indirmiş saçları önüne düşmüştü, sikimi bir aşağı bir yukarı sokup çıkarmaya devam ediyordum, hafiften memelerini de sıkmaya başlamıştım. Kalçamı yukarıya iyice kaldırıp annemin en derinine girmemle annem kendini daha fazla tutamamış hafiften inlemiş ve boşalmıştı. Elleri omzumda titriyor kucağıma tamamen oturup yığılıp kalmıştı.

Annem dağılmıştı zevkten kendini kaybetmiş görünüyordu kucağıma yatar vaziyette duruyordu yüzü pencereye dönüktü Tuğba’yı da kendini de salmıştı ben sikmeye devam ediyordum. Herkes artık ne olacaksa olsun moduna girmişti ve ortamda müthiş bir heyecan vardı, herkes titriyordu. Ben ve Tuğba’nın heyecandan titrediği kesindi ama annem için aynı şeyi net olarak söyleyemezdim zira kendisi zevkten de titriyor olabilirdi.

Arkadan Tuğba’nın saçından çekip kendime yanaştırdım, itiraz etmiyordu ve dudaklarına yapıştım. Annemi kucağımda çatır çatır sikerken Tuğba’nın dudaklarını yalıyor yutuyordum. Bir süre sonra boynuna doğru dalıp memelerini ve amını okşamaya başlamıştım. Tuğba hafif hafif inlemeye başlamıştı ve önce gömleğinin üst düğmelerini açıp memelerini dışarı salmıştım sonrasında altındaki pantolonu çıkartmıştım. Annemin amından çıkıp arka koltuğa Tuğba’nın yanına geçtim.

Annem bıraktığım gibi koltukta kalmış derin nefesler alıp veriyordu, sonrasında koltuğa normal oturdu ve iki bacağını ayırıp nefeslenmeye başladı.

Tuğba’yı full soyduktan sonra arka koltuğa domaltıp sikimi amına sürtüyordum girmeye çalışıyordum ama müthiş dardı zorlamama rağmen girmiyordu. Tuğba’nın yüzünü dönderip tekrar öpmeye ve ellemeye başladım, parmaklarımla amına girip iyice ıslatıyordum. Tekrar domaltıp sikimi amına dayadım bu kez zorda olsa girdim, annemden daha dardı ama siktikçe açılıyordu. Sonuna kadar sokup çıkarmaya başlamıştım Tuğba inlemiyor resmen bağırıyordu, bir yandan koca memelerini sıkıyor diğer yandan saçından çektirip sert sert girip çıkıyordum. Uzun süren sikiş sonrası patlamaya hazırdım.

Ben- oHmm Boşalıcam geldii

Annem- Arabaya yapma sakın!

Tuğba- ahhmm içime gelme ıhmmm daha 2 gün oldu hhhap içeliahhh birrrdaha içememm ımm

Son dayanma gücümle Tuğbadan çıkıp ön koltuğa geçtim kendimi tutuyor son gücümle sıkıyordum boşalmıyordum. Annemin bacakları ayrık gözü kapalı nefesleniyordu, sikimi bir çırpıda amına sokmuştum, annem neye uğradığını şaşırmış ahh diye öne doğru atılıp bağırmıştı. Ben en derinine kadar sokup içerisine boşalmıştım, bir süre daha git gel yapıp son damlasına kadar boşaldıktan sonra annemden sikimi çıkarmıştım ve ağzına götürdüm. Annem suratıma boş boş yok daha neler bakışı atıyordu, ben ucu döllü sikimi annemin dudaklarına sürtüyordum.

Annem- Rıza çek şunu.

Ben- Ya hadi 2 dakika.

Annem- Hayır Rıza çeker misin?

Annem hiçte sert olmayan şekilde uyarıyordu ve bende cesaretle ağzına sokmaya çalışıyordum, çabalarım sonuçsuz kalmamıştı ve ağzını açmış yalamaya başlamıştı. Resmen zevkten titriyordum boşaldıktan sonraki o yalama ve emme sanki ruhumu emiyordu, ayakta zor duruyordum. Tamam diyerek yalamayı bırakmıştı ve üzerini toparlayıp sürücü koltuğuna geçti. Tuğba arkada baygın yatıyordu annem arabayı eve sürmüştü, Tuğba ile arabadan inip eve geçtik.

Annem tekrar arabayı okula doğru sürdü, biz devamsızlıktan kullanacaktık görünen oydu.

Tuğba- Aferin.

Ben- Ne aferin?

Tuğba- Arabada bana zorluk çıkarmayıp doğru olanı yaptığın için. Bir an korkmuştum ters yaparsın da tüm planımın içine edersin diye.

Ben- Lan seeen?

Tuğba- Konuşma işine bak, bana uy hayatını yaşa.

Tuğbaya salak diyordum ama asıl salak benmişim de haberim yokmuş yeni yeni öğreniyordum. Kız dün de sahilde demek ki Seherle 3lü yapmayı planlamıştı ama benim eşekliğime planı bozulmuştu. Kendimi dünyanın en salak insanı gibi hissediyordum. Tuğba önden hızlı hızlı yürümüş eve girmişti, bende eve girdim kapıda Osman abim vardı.

Ben- Abi iyisin ayaklanmışsın.

Osman- Siz hayırdır niye döndünüz?

Ben- Keyifsiz bir olay oldu boşver uzun hikaye, dışarı mı çıkıyordun?

Osman- Evet biraz yol boyu geziyim dedim, evde yat yat yağ bağladım.

Ben- Aynen iyi olur abi bir şey olursa ararsın.

Osman- Tamam hadi.

Eve, odama girip üzerimi değiştirdim ve yatağa uzanıp keyfime bakmaya başladım. Hayat benim için güzel ilerliyordu 1 ayda karşısında nefes almaya çekindiğim ablamı bugün çatır çatır sikme noktasına gelmiştim. Annem ve Tuğba da benim için hayalden de uzak bir ihtimalken bugün 2si de avucumun içerisindeydi. Sonuç olarak 3üde gönüllerindeki Rıza’ya yenik düşmüşlerdi. Hayat… hayat işte böyleydi, ne zaman karşımıza ne çıkaracağı hiç belli olmuyordu, zaten yaşamanın verdiği en büyük zevkte bu değil miydi? Merak ve bir parça umut…Son.

Güzel bir serinin sonuna gelmiş bulunmaktayız, bu benim yazdığım ilk hikayeydi. Porno hikayeleri okurken yaşadığım doyumsuzluk mu desem hikayelerin yeterli zevk vermemesi mi desem maceranın ve aksiyonun hikayeyle bütünlük oluşturamaması, devamının gelmemesi yani bir çok sebeplerden ötürü neden ben yazmıyorum ki diye bir anda karar alıp çıktığım bu yolda, gördüğüm desteği de arkama alarak yazmaya devam ettim ve Rıza’nın maceralarını hep beraber sonlandırdık. Keşke şurayı şöyle yazsaydın veya yazmasaydın dediğiniz, beğenmediğiniz, keşke daha uzun yazsaydın, bitirmeseydin gibisinden istekleriniz illaki olmuştur onlar içinde kusura bakmayın sonuçta çeşit çeşit insan var istek var herkesi memnun etmem imkansız arkadaşlar. Mesela ben bu hikayede seksi daha özgür kılmak istiyordum, abiyi, babayı vs. dahil etmek istiyordum ama sizden gelen istekler uğruna bir çok yerde senaryo değişikliğine gitmek durumunda kaldım ve 4 kişinin içerisinde olduğu seks hikayesini ilerletmek kurgulamak hiç kolay olmadı. Hele finali yazmak, finali getirmek beni baya zorladı diyebilirim. Ara ara bunalıma girip yazmada güçlükler çektim, aklıma senaryo gelmediği oldu, ortam elvermedi, zamanım olmadı, sağlık sorunları vs. sizleri beklettiğim merakta koyduğum ya da isteğinizi gerçekleştiremediğim için ayrıca üzgünüm. Bu seride benden bu kadar arkadaşlar, upvote atmayı düşüncelerinizi ve görüşlerinizi yorumlara yazmayı unutmayın, kendinize iyi bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir