Aile Saadeti 18

Anne Gözünden

Tatil 1.gün

Yolculuk başlamıştı. Düşüncelere dalmıştım. Okanla aramızda olanlar. Eğer gökhan banyonun kapısını çarpmasaydı orada onunla sevişebilirdim. Beni resmen tahrik etmişti. Oğlumdu ama ilk defa bu kadar heyecanlandığımı hissettim. O yanımdayken ellerim ayaklarım birbirine dolaşmaya başladı. Oğluma duyduğum bu arzu beni mahvedecek. Bu tatilde bunu kafamdan atmam gerek. Daha önce gökhana sarhoşken yaptığımdan zaten çok utanıyorum. Bi de okan çıkmasın başıma. Acaba göksel duysa ne derdi. 2 yıldır beni ikna edip aramıza bir ap alalım diyip duruyor. Ap ne demek onu bile öğretti bana. Ama ben istemiyorum. Bunun yerine oğlumla sevişirsem heralde beni keser.

Tam bu düşüncelerleyken

G: Esma şu sigarayı versene.

B: nerde hayatım?

G: torpido da.

B: al aşkım. Yakayım istersen.

G: sen sigara sevmezsin. Hayırdır inşallah.

B: bunca yıllık karınım bi kere kocama sigarasını yakayım ne olmuş.

G: iyi yak bakalım.

sigarasını yaktım Bi fırt çekip ona verdim. Öksürük tuttu. Güldü. Göksel sigarasından derin bir nefes çekti. Elimi bacağına koydum bacağını okşadım. biraz cilve yaparak onu tekrar bana karşı tutkulu hale getirmem gerekiyordu. Evde iki tane delikanlı oğlumuz varken bunlar çok zordu. Bu tatilde onu delirtmeliydim. Yavaşça elimi aletine uzattım.

G: karıcım hayırdır.

B: ne var kocam değilmisin?

G: sen dışarda olmaz hatta yalnızken oturma odasında bile olmaz ayıp dersin hep.

B: bişey yapmıyorum ki sadece elimi koydum üstüne.

G: iyi bakalım

Bi süre yola devam ettik ben de elimle onu azdıracak şekilde elimi oynatıp durdum. Aleti kalkmıştı belli oluyordu pantolonun üstünden. Telefonu çaldı arayan Erhan Usta diye biriydi.

E: …………………

G: a.selam

E: ………….

G: rahat ol.

E: …………..

G: la ne oldu oğlum söylesene rahat ol.

E: …………………..

Göksel bi anda frene bastı.

G: bekle

Kenarı çekti. Araçtan indi. Ben şaşkınlıkla onu izliyordum. Kapıyı kapatıp araçtan uzaklaştı. Ne konuşuyorlardı bu kadar önemli bilmiyordum. İştir diye düşündüm. Biraz konuştuktan sonra telefonu kapatıp geri döndü. Sigara alıp tekrar kapıyı kapattı. Tekrar birini aradı. Karşıdaki kişi telefonu açtı. Göksel biraz sinirli gibi söyleniyordu ancak dinleyince tamam anlamında kafasını salladı. Sonra telefonu kapatıp yanıma geldi.

B: noldu hayatım bi sorun mu var?

G: yok gibi. Hallettik

B: konu neydi ki?

G: iş hayatım. Sen boşver bunları termosta çay var diyodun kat bakalım da içelim.

B: peki aşkım.

G: kız böyle aşkım hayatım falan hayırdır noluyor.

B: aşkım değil misin? Derim işte. Uzun zamandır ne dışarı çıktığım var ne gezdiğim hem böyle baş başa da kalmamıştık. Çok uzun zaman oldu.

G: sen böyle tatlı dilli olup her yola gelsen ben seni hep gezdiririm hep seninle başbaşa kalmak isterim.

B: aşkım benim senin sözünü hep dinliyorum ben. Yola gittiğinde götürsen gelirim seninle her yere ama sen götürmüyorsun ki

G: kız her yola derken ondan bahsetmedim hahahaha

B: yaaa gülme bana senin sanayi ağzını ne bileyim ben.

G: tamam tamam. Her yol derken yani benimle her istediğimi yapsan diyorum.

B: aşkım yine mi aynı konu.

G: yavrum bak ben fantezi seviyorum yeni şeyler denemeyi seviyorum. Başka karılara mı gideyim. Alala yaa.

B: git de kesiyim uykunda o sikini.

G: işte gitmiyorum neden? Çünkü karımı seviyorum ama istiyorum ki bişeyler deniyelim seninle. Renk katalım aşkımıza. Hep aynı olursa sıkılıyor insan

B: sen şimdi sıkıldın mı benden.

G: aşkım senden sıkılmadım seks hayatımızdan sıkıldım. Sanki uzun süredir seni değilde kum torbası sikiyor gibiyim.

B: işte buraya bunları çözmek için gelmedik mi?

G: vallahi sen kabul etmeden bunlar çözülmez. Benim isteklerim belli.

1- oral istiyorum şöyle doya doya. Bi kere bile 69 yapamadık

2- seni götten sikmek istiyorum. Günah falan modlarına girme. Karı koca arasında günah olmaz.

3- aramıza bi erkek alalım şöyle ap o seni sikerken ben de onu bağırta bağırta sikeyim. Seni tost yapalım birlikte bak çok zevk alacaksın emin ol. Zevkten yerle yeksan olacak.

B: aşkım ben bunları istemiyorum. Hem istesem bile bunlarla bitmez başka şeyler gelir devamında. Hem sana saygımı kaybederim diye korkuyorum. Yanımda bi erkeği siksen ben senden soğurum diye korkuyorum.

G: aşkım o kadar zevk alacaksın ki soğumaya fırsatın olmaz. Ayrıca bana saygını asla yitirmezsin çünkü zevkten öleceksin. Daha çok isteyeceksln ben emlnim.

Başka bir erkeği midem alırmıydı bilmiyordum. Oral seks tamam anal da hadi deneyelim ona da tamam ama başka bir erkek nedir yahu. Kadın olsa yine kabul ederdim heralde. Ama erkek diyor. Gerçi böyle konuşuyorum ama az kalsın kendi oğlum beni sikecekti. Ve ben hiç karşı koymamıştım. Göksel aklıma bile gelmemişti. Acaba okan ve göksel ile sikişsem nasıl olurdu. Baba oğul aynı anda tutku ile benimle sevişseler. Offf zevkten ölürdüm heralde. Acaba bunun bir yolu var mıydı? Ama göksel aramıza gireceği sikecem diyor. Okanı mı halledecek yani.

B: tamam bir anlaşma yapalım. Bu tatil boyunca sen beni eskisi gibi tutku ile sevdiğini, seviştiğini hissettir ben de benim seçtiğim birini aramıza almaya kabul edeyim.

G: hadi be gerçek mi?

B: gerçek ama ben seçecem ve tatilde gerçekten tutkuyu ilgiyi sevgiyi hissedeceğim. Kabul mü?

G: kabul olmasına kabul de senin seçtiğin kişi nasıl olacak. Sen ap birini biliyormusun ki?

B: bilmiyorum ama sen bulur bana gösterirsin ben de içlerinden birini seçerim.

G: tamam anlaştık.

B: her kimi seçersem seçeyim itiraz etmek yok ama.

G: sen de seks için şunu yapmam bunu yapmam demeyeceksin ama kabul mü?

B: peki kabul.

G: hadi bakalım esas tatil şimdi başlıyor.

Göksel hızlandı. Bi an önce yerimize varmak istiyordu.

Tatil mekanımıza gelinceye kadar sohbet ettik. Kendimizden yeni atılacağımız maceradan falan bahsettik. Bakalım neler olacaktı. Geçip eşyaları çıkardık. Göksel hemen dudaklarıma yapıştı. Ateşli şekilde öpüştük. Beni hiç germeden zorlamadan bütün vücudumu sevdi. Dudaklarımdan başlayıp boynuma sonra göğüslerimin arasına kadar dudaklarını gezdirdi. Kaldırıp kucağına aldı. Dudaklarımız birleşmişken beni yatağa nazikçe bıraktı. Sanki ilk kez gerdeğe giriyor gibi hissediyordum. Göksel sütyenimin kopçalarını çıkardı. Dolgun memelerim ortaya çıktı. Memelerimi uzun uzun emdi. Sonra boynuma çıkıp sonra dudaklarımı ateşli şekilde öptü.

Ona fısıldadım.

B: köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı mı diyorsun?

G: hatun buna gerek yok ben zaten seni seviyorum. İsteklerimi yerine getirsen sana daha da çok bağlanıcam. Yani bu kendiliğinden olacak. Şu an aslında isteklerimi yerine getirirsen olacaklarının ön fragmanını izliyosun.

İnanmıştım. O kadar yakışıklı o kadar seksiydi ki şu an. O duygu yüklü seksimize kaldığımız yerden devam etmek için dudaklarına yapıştım. Elimi kaydırıp aletini çıkardım. Okşadım. Ağzıma almak istiyordum. Onun bana değer veren halini görünce bir ödül vermek istedim. Aletini elimle kendime çektim. Yavaşça yanıma doğru yaklaştı. Ağzıma aldım. Emmeye yalamaya başladım. Taşaklarımı yalasan çok hoşuma giderdi demişti bana daha önce o yüzden aletini kaldırıp taşaklarını ağzıma aldım. Biraz yumurtaları ağzımda gezdirip dilimle her yerini yalamaya başladım. Taşakları yalayıp dilimi en alta kadar indirdim. Sonra nedenini bilmediğim bişey yaptım. Parmağım göt deliğine doğru kaydı. Biraz okşadım ve elimle baskı kurdum. Yalamamı isterdi bunu bana söylemişti ama yapmamıştım. Şimdi onun yerine parmağımla dürttüm biraz. Hoşuna gitmiş olmalı ki

G: aaahhhh aşkım. Harikasın. Oyna toplarımla. Al kocanın aletini ağzına. Süpersin. Parmağını yine kullan.

Kafamı kaldırıp dudağıma yapıştı. Sadece 1 dakikaya yakın yaladım aletini hemen kafamı çekip dudaklarımdan öptü. Sonra boynumu memelerimi yaladı. Göbek deliğimi okşayıp dilini gezdirdi. Sonra da amıma doğru indi. Üstteki yeni kesilmiş kıllı bölgeyi okşadı sonra klitorisime baskı kurdu. Sonra eğilip amımın her noktasını tattı. Delirecek gibiydim. Uzun zamandır hatta çok uzun zamandır bunu hissetmemiştim. Elimden tutup beni kaldırdı. Sonra 69 pozisyonu almam için beni yönlendirdi. Aletini elime alıp yalamaya başladım.

G: dişlerini değdirme aşkım acıyor. Bol tükürükle em.

B: tamam erkeğim.

G: harikasın. İşte böyle. Arada ağzından çıkar erkeğim de bana.

B: seve seve erkeğim. Sen de muhteşemsin.

Amımı resmen diliyle okşuyordu. Klitorisimden göt deliğime kadar yalıyor parmağını sokmadan oraya baskı kuruyordu. Normalde izin vermezdim ama şu an gerçekten azmıştım. Aletini alabildiğim kadar ağzıma sokuyordum. Taşaklarını okşuyor bacaklarını kaldırıp dilimin ucunu deliğine değdiriyordum. O da bende zevkten dört köşe olmuştuk. Göksel sakince beni tutup kaldırdı. Şimdi tam olarak gökselin yüzüne ters oturmuştum. Elleri göğüslerimde geziyordu. Burnu göt deliğimde dili ve dudakları amımda geziyordu.

B: çıldırttın beni erkeğim.

G: özlemişim gerçekten seni. Gerçekten ilk günlerde olduğu gibi birbirimizle arzulu sevişiyoruz. Harikasın.

B: yala aşkım yallllaaaaa

Her yerim titredi. Şiddetle boşaldım. Kasılmalarım bitince Göksel altımdan kalktı. Beni altına aldı. Zaten vıcık vıcık olan amıma o büyük aletini dayadı. Yavaşça itti. O koca yarak derinime kolayca girip ilerlerken iyice kendimden geçtim. Yavaş ama düzgün bir tempo ile sikmeye başladı beni. Arada harikasın erkeğim sik doldur içimi diyordum kendine engel olamadan. Biraz o şekilde siktikten sonra boşalmama az kaldı dedi. “Boşal aşkım akıt döllerini içime”dedim. Daha değil diyerek kalktı göksel. Gel diyerek beni yataktan kaldırdı. Sonra beni aynanın önüne getirdi. Domaltıp ayakta sert girişlere başladı. İyice zevke gelmiştim. Boşalacaktım. Kasılmalarım başlamasına rağmen durmadı. Daha sert sikmeye başladı. Kendime engel olamıyordum çığlık ata ata şiddetli şekide boşaldım. Göksel hiç kesmedi. Beni kendine doğru çevirdi. Hafif eğilip bir bacağımı kaldırarak aletini deliğime soktu. Dudaklarından öperek “seni seviyorum erkeğim” dedim titreyerek. Havalara uçuyordum. Geliyorum dedi.

B: Boşal aşkım doldur içimi.

G: göğüslerine boşalabilirmiyim

B: seve seve aşkım ah ah ah

G: ah ah oh oh harikasın bebeğim. Göğüslerini birleştir. Tammmaammmm.

Göğüslerimi birleştirip diz çöktüm. Göksel aletini sımsıkı sıkmış beni bekliyordu.

Diz çökmemle birlikte aletini serbest bıraktı. Dölleri önce çeneme sonra alnıma ve gerisi de göğüslerime aktı. Göksel çok şiddetli şekilde boşalmıştı. Aletinin ucundan döller damlıyordu hala o şekilde burnumun ucuna getirdi. Aletini kökünden kavradım. Taşaklarını yaladım. Sonra da dilimle aletini okşayarak ağzıma aldım. Ekşimsi değişik bir tat geldi ağzıma. Çok umursamadım. Biraz ağzıma aldıktan sonra aleti yavaşça indi. Taşaklarını biraz daha yaladıktan sonra aletini bıraktım. Göksel beni kollarımdan tutup kaldırdı.

G: aşkım uzun zamandır yaptığımız en iyi seksti.

B: benimde. Özlemişim seninle böyle olmayı. tutkuyu hissetim doğrusu. İyi yolda ilerliyorsun. Bakalım ikna edebilecek misin beni?

G: edicem aşkım edicem merak etme. Sen ne dersen o. Şimdi duşa girelim mi?

B: çok iyi olur. Yüzüm gözüm senin döllerinle kaplı.

G: hadi bebeğim gel.

Birlikte duşun yolunu tuttuk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir