Yatağı Kırmak (Breaking Bed) 1.Bölüm

İsmim Walter Junior White. Annem Skyler ile yaşadığım durumlar hakkında içimi dökmek amaçlı bunları kaleme almak istiyorum. Öncelikle en baştan almak gerekirse, yaşanan ve çoğunuzun bildiği malum olayların üzerinden seneler seneler geçti. Rahmetli babam Walter’e zamanında bulunmuş olduğum davranışların haksızlığını seneler içinde daha iyi anladım. O zamanlar henüz ergendim, olgunlaşmamıştım ve çok sevdiğim eniştem Hank’in de ölümüyle birlikte annem Skyler’in dolduruşlarına gelerek babama karşı cephe almıştım.

Ancak seneler geçtikçe babama olan saygım ve sevgim çok daha artarken anneme olan öfkem ise özellikle Ted ibnesiyle yaşadığı olayları öğrenmemle iyice artmıştı. Dahası, lanet Ted piçi senelerce yatalak olduktan sonra tekerlekli sandalyede yaşamını sürmesine karşın yeni bir hayat yaşamak isteyen annem ile evlenmiş ve başımıza üvey baba kesilmişti kardeşimle. Ancak onu hiçbir zaman bir baba figürü olarak görmeyeceğim elbette.

Kendimden kısaca bahsetmek gerekirse, seneler içinde kendimi iyice geliştirmiş ve Home-office bir yazılım şirketinde işe girmiştim. Düzenli bir işim vardı. 20’li yaşların ortalarındaydım ve annem Skyler ise 50 yaşında olmasına rağmen tam bir bitch olmaya devam ediyordu, 30’larında gösteriyordu halen. Teyzem Marie ile olan ilişkimden ise tabii ki habersizdi. Zil zurna sarhoş olduğu bir pandemi döneminde beni bir bahaneyle evine çağıran Marie teyzem ile önce geçmişi ve eniştem Hank’i yad etmiş, sonra ikimiz de alkol ve müziğin etkisine kendimizi kaptırarak soluğu yatakta bulmuştuk. Marie teyzem o gece beni milli etmişti. Zaman zaman yaşadığımız kaçamakları saymazsak hayatta birlikte olduğum iki kadından biriydi. Diğer kadın ise daha sonra anlatacağım özel avukatım Bayan Kim Wexler’di.

Her neyse, 2023’ün sonlarına yaklaşmıştık. Annem ile eskisi kadar yakın değildik, onun çabalarına rağmen mesafeliydim. Ted ile olan evliliğinden sonra iyice mesafe almıştım. Zaman zaman babamı ona karşı savunuyor ve azar işitiyordum. Özellikle canım kız kardeşim Holly’e babamın maceralarından övgüyle söz ederken yakaladığında bana fırça atıyordu. Bu da onla olan gerilimimizi arttırıyordu.

Gece yarısı tam uykuya dalmak üzereyken yine annemin inlemeleriyle tüm dikkatim dağıldı. Güya Ted piçinin kucağında zıplıyor ve zevkten inliyordu, ancak tamamen yalan olduğundan emindim. Beni sinir etmek ve babamın hatırasını zedelemek için yapıyordu bunları. Yine de uyumaya çalıştım… Kafamdan bir şeyler geçiyordu, anneme olan öfkemi dindirmek istiyordum ve intikam yolları arıyordum.. ancak henüz bir şey bulamamıştım. Ne kadar zaman geçti bilmiyorum, ancak tuvalete kalkmam gerektiğini hissettim.

Uykulu adımlarla banyonun yolunu tuttum, ışığın açık olup olmadığına hiç dikkat etmeden doğruca banyonun kapısını açtığımda hayatımın en büyük sürprizlerinden biriyle karşılaştım. Annem Skyler, karşımdaki çırılçıplak ve sırılsıklam duruyordu. Yeni duş almıştı belli ki, göz göze geldiğimizde ikimiz de bir an şok olduk. Gözlerim fal taşı gibi açılmış ve yaşına rağmen çok diri ve olgun duran memelerine dalmıştı. Tam biçimli traş edilmiş olan vajinasına da göz atmak üzereyken elleriyle bir anlık refleksle kapattı ve derhal çıkmamı emreden bir ses tonuyla beni banyodan kovdu. Uyku sersemi olduğumun farkında olduğu için pek de kızacağı bir durum olmamıştı tabii.

Ancak gördüklerim bana yetmişti. Odama döndüğümde hissettiğim sertlik, kafamda patlayan fikir kıvılcımlarıyla birleşince nihayet annemden alacağım intikamın yolunu bulmuştum. Babamın intikamını annemden onunla yatarak alacaktım… Ted piçi evdeyken yapacaktım hem de bunu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir